Цялостно основно почистване на дома

Цялостно почистване на домаКакво включва и колко струва едно цялостно основно почистване на дома? Нормално е в ежедневието си да почистваме само онези места от дома, които са най-наложителни, а други да отлагаме за някой момент в бъдещето.

Обикновено се почистват например уредите, които биват използвани най-често, подът бива забърсан набързо ако има някакви сериозни замърсявания, а често дори не обръщаме внимание колко много прах се е натрупала.

Това е напълно обяснимо, при все че ежедневието на хората в днешно време е толкова изискващо.

Все пак рано или късно не можем повече да отлагаме и настъпва моментът за цялостно основно почистване на дома.

Тогава се налага да отделим доста повече от свободното си време и да обърнем внимание на онези зони, които сме пренебрегвали през цялото това време.

Проблемът тук е, че това свободно време е изключително ценно, а дори да положим големи усилия, често пъти резултатите не са задоволителни.

Вместо да посвещавате часове, които можете да прекарвате с близките си, на уморително търкане и подреждане, можете да поверите основното почистване на дома на специалистите от Borisov-Clean.com.

Какво включва услугата ни “Цялостно основно почистване на дома”

Нашите специалисти ще обърнат внимание на всяко едно кътче от дома, включително и на най-труднодостъпните места, и ще оставят домът ви в безупречна чистота.

Цялостното основно почистване на домове включва следните услуги:
Почистване на кухня (външно);
Почистване на прозорци и дограма отвътре и отвън и дезинфекция на дръжките;
Почистване и дезинфекция на баня (тоалетна, мивка, вана, душ кабина, стени);
Почистване на прах от мебели и стени;
Почистване и дезинфекция на ключове и контакти;
Прахосмучене и измиване на твърди подови настилки;
Почистване на тераси;
Почистване на врати и каси.

Кухнята е онова помещение от дома, което се замърсява най-много от всички, затова е и най-изискващо по отношение на чистенето. Нашите служители ще систематизират задачите и бързо и ефикасно ще премахнат всички натрупани с времето замърсявания.

По този начин помещението ще заблести, а готвенето отново ще се превърне в приятно и лесно занимание.

В банята също се наслояват различни видове замърсявания, чието почистване обикновено отлагаме. Когато най-накрая разберем, че е дошло време за почистване, поради натрупването процесът вече става много по-труден.

Нашите служители ще се погрижат за безупречното почистване на фугите в банята, които са кошмарът на всяка домакиня и обикновено никога не остават напълно чисти. Препаратите и оборудването, които използваме, ще накарат всяка част от банята да заблести, след което ще дезинфекцираме помещението.

След като приключим цялостната процедура по основното чистене, ние щателно се уверяваме, че не сме пропуснали нито една област от дома, за да ви спестим разочарованията.

Предимствата да се доверите на професионалисти

Професионалните фирми за почистване разполагат със специализирано оборудване, което им позволява много по-бързо и ефективно да почистят дори труднодостъпните зони.

Служителите на почистващите фирми знаят как да се справят с всяко предизвикателство с много по-малко усилия, отколкото биха ви били необходими на вас, за да постигнете същия резултат.

Освен, че ще си спечелите много часове свободно време, които можете да инвестирате в приятни и полезни дейности, резултатите ще бъдат много по-удовлетворяващи. Когато става дума за основно почистване, обикновено то включва зони, които се чистят много по-трудно и именно заради това биват отлагани.

Ето защо не винаги можете сами да постигнете безупречна чистота при основно почистване. Вместо това можете да се доверите на опитните специалисти от Борисов Клийн и ще бъдете очаровани от резултатите.

Колко често трябва да се почиства основно дома

Основното почистване е достатъчно да се изпълнява веднъж на няколко месеца. Колко месеца обаче зависи от много фактори.

Колкото по-голямо е домакинството, толкова по-замърсени биха били помещенията, особено ако имате и деца. Видът на натрупаните замърсявания също е от значение за необходимата честота на цялостно основно почистване на дома.

Служителите на фирмата за почистване ще направят оглед на място на вашия дом, за да определят колко често е достатъчно да го почиствате основно.

Какво се включва в услугата основно почистване на апартамент

Професионалната услуга включва комплексно чистене на всички помещения в имота, детайл по детайл и в основи.

Затова може да се доверите, че след като нашите експерти в чистенето напуснат апартамента ви, всяко кътче от него, дори и най-труднодостъпното, ще бъде озарено и обновено.

Предлагаме цялостни решения, които отговарят на различните нужди на жилищата с различни размери – от компактни студиа, през едностайни, двустайни, тристайни и многостайни апартаменти, до обширни луксозни мезонети.

В услугата „основно почистване на апартамент“ се включват следните базови стъпки, но и не само:
Почистване на кухня (външно);
Почистване на прозорци и дограма отвътре и отвън и дезинфекция на дръжките;
Почистване и дезинфекция на баня (тоалетна, мивка, вана, душ кабина, стени);
– Почистване на прах от мебели и стени;
– Почистване и дезинфекция на ключове и контакти;
– Прахосмучене и измиване на твърди подови настилки;
– Почистване на тераси;
– Почистване на врати и каси.

Нашите опитни специалисти ще се погрижат за разтребването на места, които дори не сте подозирали, че имат нужда да бъдат почистени.

Услугата е страхотна опция за освежаване на апартамента, преди да бъде пуснат за огледи с цел отдаване под наем.

Приветливият вид на жилището със сигурност ще допринесе за бързото намиране на наематели и може да способства за отдаването му на добра цена.

Идеална възможност е и за наематели, които предстои да предадат обратно ключовете на хазяите.

Ако преместването ви е достатъчна грижа и бихте се радвали някой да ви отмени в основното почистване на квартирата, Borisov-Clean.com е насреща.

Защо да предпочетете основно почистване на апартамент от Borisov Clean

Когато става въпрос за поддръжка на апартамента, чистотата е ключов елемент. Чистото жилищно пространство не само изглежда и ухае свежо, но също така осигурява здравословна и много по-комфортна среда за живот.

В Борисов КЛИЙН София разбираме отлично значението на чистото и спретнато жилище, поради което предлагаме първокласни услуги за основно почистване на апартаменти, както и почистване на апартаменти на абонаментен принцип.

Съобразяваме конкретния подход при чистенето с уникалните нужди на клиента, за да доставим услуга, която посреща всяка необходимост в жилищното пространство.

Екипът ни от опитни професионални чистачи е висококвалифициран във всички аспекти на разчистването на апартаменти и ние се гордеем с постоянното доставяне на винаги изключителни резултати.

През дългите години опит, които изградиха стабилната основа на бизнеса ни, развихме дълбоко разбиране за това какво е необходимо за поддръжката на чист, безопасен и привлекателен дом.

И сме готови да предложим висококачествени резултати на всеки, който реши да се възползва от експертните ни услуги.

Всеки експерт от екипа ни, който се занимава с професионалното цялостно основно почистване на къщи цени високо изискванията на клиента и посреща с индивидуализиран подход дефинираните конкретни нужди на жилищното пространство.

От какво зависи цената на услугата основно почистване

Крайната цена за еднократно основно почистване на апартамент София зависи най-вече от особеностите на жилищното пространство и сложността на почистване, изхождаща от тях.

Затова трудно можем да се ангажираме с даването на една предварителна базова цена, тъй като практиката ни показва, че има огромна разлика в жилищата на нашите клиенти.

Основна цел ни е винаги да даваме възможно най-справедливата цена, която да отговаря напълно на характеристиките на апартамента и работата, която следва да бъде извършена.

Чистенето от нас, спокойствието – за вас

Ние от Borisov-Clean.com разбираме, че почистването на апартаменти не означава само обновяване на вида на жилищното пространство. Тук става дума още за създаване на здравословна среда за вас и вашите близки.

Ето защо използваме най-новите техники и ефективно оборудване, за да гарантираме, че вашият дом е не само чист, но и без вредни бактерии и алергени.

Екипът ни не само използва най-съвременни технологии в почистването, но и преминава редовно обучение, за да се гарантира посрещането на високите ни стандарти.

Висококачествената ни услуга за основно почистване на апартамент е предназначена да ви осигури спокойствието, че жилището ви е чисто, безопасно, комфортно и привлекателно не само за вашето семейство, но и за вашите гости.

Ние се грижим за почистването в цялост, за да може вие да се съсредоточите върху това да живеете живота си пълноценно. С услугите на Borisov Clean може да сте сигурни, че вашият апартамент е в добри ръце.

С нашите екологични и щадящи почистващи продукти, гъвкави графици за почистване и набор от допълнителни услуги за още по-дълбоко почистване, сме уверени, че можем да отговорим на всички ваши нужди.

Свържете се с нас днес, за да научите повече за услугите ни и как можем да ви помогнем да поддържате апартамента си по-чист и привлекателен от всякога.

Често задавани въпроси

Колко често трябва да се прави основно почистване на апартамент?
Няма еднозначен отговор и честотата на основно почистване на апартамента трябва да бъде съобразена с начина на живот, големината на имота, размера на семейството и предпочитанията за ниво на чистота у вас. Ако искате домът ви винаги да е в блестящо състояние, веднъж на 1 месец е балансиран подход, особено ако ежедневието ви е динамично и не ви позволява редовно да почиствате сами у дома.
В случай, че имате домашни любимци и често вкъщи има трафик, е добре да обмислите учестяване на основното почистване. В крайна сметка зависи от комфорта ви, времето и планирания бюджет при ползване на услуги за професионално почистване на домове.
Заслужава ли си абонаментното основно почистване на домове като услуга?
Абонаментните услуги за цялостно почистване на дома помагат за изграждане на рутина на чистотата във вашето домакинство. Това е изключително предимство особено за хората, страдащи от алергии, както и за големи семейства с натоварен график и постоянна динамика вкъщи.
При професионално основно почистване на домове се използва рационализиран подход за бързо и ефективно цялостно почистване, което го прави практична инвестиция. За да си отговорите на въпроса дали си заслужава, трябва да сравните разходите с постигнатото удобство и спестеното за семейството време.
Колко време отнема цялостното почистване на дома от професионалисти?
Продължителността зависи основно от размера на дома, състоянието му и размера на екипа, който го обслужва. Средно екип от двама чистачи може да направи цялостно основно почистване за 2 до 3 часа в един малък или средноголям апартамент, който е редовно поддържан от стопаните. По-големите домове с повече стаи може да изискат от 4 до 6 часа за цялостно разтребване в основи до блясък.
Дълбокото почистване, включващо търкане, бърсане на прах и дезинфекция може да удължи процеса от 6 до 8 часа. Това са доста приблизителни изчисления, които могат да варират и в зависимост от яснотата на вашите предварителни инструкции.


ЦЯЛОСТНО ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ НА ДОМОВЕ ОТ BORISOV-CLEAN.COM

Грижете се за цялостната чистота на вашия дом с нас – вашият коректен, надежден и лоялен партньор за цялостно основно почистване на дома. Винаги можете да разчитате на нас, че ще се справим отлично и ще осигурим безупречната чистота във всеки ъгъл на вашия дом. Нашата грижа включва детайлно почистване на всички пространства и повърхности, за да е вашият дом изключително чист и приятен за живеене.

4.2/5 - (70 votes)