Цялостно основно почистване на дома

Цялостно почистване на домаКакво включва и колко струва едно цялостно основно почистване на дома? Нормално е в ежедневието си да почистваме само онези места от дома, които са най-наложителни, а други да отлагаме за някой момент в бъдещето.

Обикновено се почистват например уредите, които биват използвани най-често, подът бива забърсан набързо ако има някакви сериозни замърсявания, а често дори не обръщаме внимание колко много прах се е натрупала.

Това е напълно обяснимо, при все че ежедневието на хората в днешно време е толкова изискващо.

Все пак рано или късно не можем повече да отлагаме и настъпва моментът за цялостно основно почистване на дома.

Тогава се налага да отделим доста повече от свободното си време и да обърнем внимание на онези зони, които сме пренебрегвали през цялото това време.

Проблемът тук е, че това свободно време е изключително ценно, а дори да положим големи усилия, често пъти резултатите не са задоволителни.

Вместо да посвещавате часове, които можете да прекарвате с близките си, на уморително търкане и подреждане, можете да поверите основното почистване на дома на специалистите от Borisov-Clean.com.

Какво включва услугата ни “Цялостно основно почистване на дома”

Нашите специалисти ще обърнат внимание на всяко едно кътче от дома, включително и на най-труднодостъпните места, и ще оставят домът ви в безупречна чистота.

Цялостното основно почистване на домове включва следните услуги:

  • Почистване на кухня (външно);
  • Почистване на прозорци и дограма отвътре и отвън и дезинфекция на дръжките;
  • Почистване и дезинфекция на баня (тоалетна, мивка, вана, душ кабина, стени);
  • Почистване на прах от мебели и стени;
  • Почистване и дезинфекция на ключове и контакти;
  • Прахосмучене и измиване на твърди подови настилки;
  • Почистване на тераси;
  • Почистване на врати и каси.

Кухнята е онова помещение от дома, което се замърсява най-много от всички, затова е и най-изискващо по отношение на чистенето. Нашите служители ще систематизират задачите и бързо и ефикасно ще премахнат всички натрупани с времето замърсявания.

По този начин помещението ще заблести, а готвенето отново ще се превърне в приятно и лесно занимание.

В банята също се наслояват различни видове замърсявания, чието почистване обикновено отлагаме. Когато най-накрая разберем, че е дошло време за почистване, поради натрупването процесът вече става много по-труден.

Нашите служители ще се погрижат за безупречното почистване на фугите в банята, които са кошмарът на всяка домакиня и обикновено никога не остават напълно чисти. Препаратите и оборудването, които използваме, ще накарат всяка част от банята да заблести, след което ще дезинфекцираме помещението.

След като приключим цялостната процедура по основното чистене, ние щателно се уверяваме, че не сме пропуснали нито една област от дома, за да ви спестим разочарованията.

Предимствата да се доверите на професионалисти

Професионалните фирми за почистване разполагат със специализирано оборудване, което им позволява много по-бързо и ефективно да почистят дори труднодостъпните зони.

Служителите на почистващите фирми знаят как да се справят с всяко предизвикателство с много по-малко усилия, отколкото биха ви били необходими на вас, за да постигнете същия резултат.

Освен, че ще си спечелите много часове свободно време, които можете да инвестирате в приятни и полезни дейности, резултатите ще бъдат много по-удовлетворяващи. Когато става дума за основно почистване, обикновено то включва зони, които се чистят много по-трудно и именно заради това биват отлагани.

Ето защо не винаги можете сами да постигнете безупречна чистота при основно почистване. Вместо това можете да се доверите на опитните специалисти от Борисов Клийн и ще бъдете очаровани от резултатите.

Колко често трябва да се почиства основно дома

Основното почистване е достатъчно да се изпълнява веднъж на няколко месеца. Колко месеца обаче зависи от много фактори.

Колкото по-голямо е домакинството, толкова по-замърсени биха били помещенията, особено ако имате и деца. Видът на натрупаните замърсявания също е от значение за необходимата честота на цялостно основно почистване на дома.

Служителите на фирмата за почистване ще направят оглед на място на вашия дом, за да определят колко често е достатъчно да го почиствате основно.

Borisov-Clean.com – Безупречни резултати на разумни цени

С нашите услуги няма да има нужда да се притеснявате, че няма да останете доволни от резултата, или хигиената в някои зони ще бъде пропусната или неглижирана. Ние обръщаме обстойно внимание на всяко едно кътче от вашия дом, като се стараем той да заблести от чистота.

Нашите служители притежават богат опит и експертиза, а освен това са отзивчиви и любезни. Ще извършим почистването в удобно за вас време, винаги в максимално кратки срокове.

Доверете се на Borisov-Clean.com и ще се уверите, че сте направили правилния избор.

Често задавани въпроси

Колко често трябва да се прави основно почистване на апартамент?
Няма еднозначен отговор и честотата на основно почистване на апартамента трябва да бъде съобразена с начина на живот, големината на имота, размера на семейството и предпочитанията за ниво на чистота у вас. Ако искате домът ви винаги да е в блестящо състояние, веднъж на 1 месец е балансиран подход, особено ако ежедневието ви е динамично и не ви позволява редовно да почиствате сами у дома.
В случай, че имате домашни любимци и често вкъщи има трафик, е добре да обмислите учестяване на основното почистване. В крайна сметка зависи от комфорта ви, времето и планирания бюджет при ползване на услуги за професионално почистване на домове.
Заслужава ли си абонаментното основно почистване на домове като услуга?
Абонаментните услуги за цялостно почистване на дома помагат за изграждане на рутина на чистотата във вашето домакинство. Това е изключително предимство особено за хората, страдащи от алергии, както и за големи семейства с натоварен график и постоянна динамика вкъщи.
При професионално основно почистване на домове се използва рационализиран подход за бързо и ефективно цялостно почистване, което го прави практична инвестиция. За да си отговорите на въпроса дали си заслужава, трябва да сравните разходите с постигнатото удобство и спестеното за семейството време.
Колко време отнема цялостното почистване на дома от професионалисти?
Продължителността зависи основно от размера на дома, състоянието му и размера на екипа, който го обслужва. Средно екип от двама чистачи може да направи цялостно основно почистване за 2 до 3 часа в един малък или средноголям апартамент, който е редовно поддържан от стопаните. По-големите домове с повече стаи може да изискат от 4 до 6 часа за цялостно разтребване в основи до блясък.
Дълбокото почистване, включващо търкане, бърсане на прах и дезинфекция може да удължи процеса от 6 до 8 часа. Това са доста приблизителни изчисления, които могат да варират и в зависимост от яснотата на вашите предварителни инструкции.


ЦЯЛОСТНО ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ НА ДОМОВЕ ОТ BORISOV-CLEAN.COM

Грижете се за цялостната чистота на вашия дом с нас – вашият коректен, надежден и лоялен партньор за цялостно основно почистване на дома. Винаги можете да разчитате на нас, че ще се справим отлично и ще осигурим безупречната чистота във всеки ъгъл на вашия дом. Нашата грижа включва детайлно почистване на всички пространства и повърхности, за да е вашият дом изключително чист и приятен за живеене.

4.2/5 - (69 votes)