Почистване на кухня

Почистване на кухня

Няма две мнения по въпроса за поддръжката на кухнята – със сигурност тя е едно от помещенията, в които е най-трудно да поддържаме чистотата.

Същевременно хигиената в кухнята е изключително важна, защото именно там приготвяме храната си.

Съвременният начин на живот не ни позволява непрекъснато да отделяме от времето си, за да пазим безупречната чистотата в това помещение, което непрестанно се замърсява.

почистване на кухня

Проблемът е, че колкото повече отлагаме чистенето, толкова повече се наслояват замърсявания и с времето почистването става все по-трудно.

Не е необходимо да стигате дотам. Можете да се доверите на професионалния екип на Borisov-Clean.com и ще се радвате на безупречна чистота в кухнята по всяко време.

Какво включва услугата ни за почистване на кухня

Ако искате хигиената в кухнята да бъде винаги на безупречно ниво, можете да изберете нашите професионални услуги за абонаментно почистване на кухня. В случай, че кухнята ви се нуждае от основно чистене, предлагаме и еднократно почистване, при което ефективно премахваме и най-упоритите наслоявания.

Нашият екип ще почисти обстойно цялата кухня, обръщайки внимание на всеки детайл, и ще извърши професионални услуги като:

  • Почистване и обезмасляване на печка и котлони;
  • Измиване на кухненската мивка;
  • Почистване на домакински уреди;
  • Чистене на хладилник;
  • Полиране на кухненските плотове;
  • Освежаване на кошовете за смет.

След нашето почистване кухненските уреди ще блестят от чистота, а печката ще ви очаква да се насладите на готвенето и да го превърнете в творчески процес.

След като сме измили и полирали кухнята с професионални препарати и специализирана техника, редовната поддръжка става много по-лесна.

Препаратите, с които работим, отстраняват трайно всички упорити мазнини и замърсявания и внасят приятни аромати на чистота в помещението. Те имат и дезинфекциращи свойства и допринасят за една по-здравословна домашна среда.

Колко струва почистването на кухня

Цената за почистване на кухня се определя от няколко важни фактора. Зависи дали услугата ще е абонаментна или еднократна, а ако е абонаментна, зависи от честотата на посещенията.

Квадратурата на помещението също е от значение за крайната цена, както и това дали ще искате да бъдат включени някакви допълнителни услуги. Обръщаме внимание на нуждите и предпочитанията на всеки клиент и изпълняваме всичко, от което се нуждаете.

Защо да се доверите на Borisov-Clean.com

Нашият опитен екип подхожда винаги любезно и професионално, като се адаптира към нуждите и предпочитанията на всеки отделен потребител.

Вашето доверие е най-ценната награда за нас, за това полагаме усилия никога да не разочароваме своите клиенти.

Работим със специализирана техника и професионални препарати, а служителите ни притежават опита и уменията за постигането на безупречни резултати.

Доверете се на професионализма – изберете Borisov-Clean.com за чистотата във вашия дом.

Почистване на кухня от Borisov-Clean.com

Погрижете се за чистотата на кухнята във вашия дом с коректен, надежден и лоялен партньор, на който винаги можете да разчитате, че ще се справи отлично.

4.7/5 - (75 votes)