Почистване на кухня

почистване на кухняПочистване на кухня

Няма две мнения по въпроса за поддръжката на кухнята – със сигурност тя е едно от помещенията, в които е най-трудно да поддържаме чистотата.

Същевременно хигиената в кухнята е изключително важна, защото именно там приготвяме храната си.

Съвременният начин на живот не ни позволява непрекъснато да отделяме от времето си, за да пазим безупречната чистотата в това помещение, което непрестанно се замърсява.

Проблемът е, че колкото повече отлагаме чистенето, толкова повече се наслояват замърсявания и с времето почистването става все по-трудно.

Не е необходимо да стигате дотам. Можете да се доверите на професионалния екип на Borisov-Clean.com и ще се радвате на безупречна чистота в кухнята по всяко време.

Какво включва услугата ни за почистване на кухня

Ако искате хигиената в кухнята да бъде винаги на безупречно ниво, можете да изберете нашите професионални услуги за абонаментно почистване на кухня. В случай, че кухнята ви се нуждае от основно чистене, предлагаме и еднократно почистване, при което ефективно премахваме и най-упоритите наслоявания.

Нашият екип ще почисти обстойно цялата кухня, обръщайки внимание на всеки детайл, и ще извърши професионални услуги като:

  • Почистване и обезмасляване на печка и котлони;
  • Измиване на кухненската мивка;
  • Почистване на домакински уреди;
  • Чистене на хладилник;
  • Полиране на кухненските плотове;
  • Освежаване на кошовете за смет.

След нашето почистване кухненските уреди ще блестят от чистота, а печката ще ви очаква да се насладите на готвенето и да го превърнете в творчески процес.

След като сме измили и полирали кухнята с професионални препарати и специализирана техника, редовната поддръжка става много по-лесна.

Препаратите, с които работим, отстраняват трайно всички упорити мазнини и замърсявания и внасят приятни аромати на чистота в помещението. Те имат и дезинфекциращи свойства и допринасят за една по-здравословна домашна среда.

Колко струва почистването на кухня

Цената за почистване на кухня се определя от няколко важни фактора. Зависи дали услугата ще е абонаментна или еднократна, а ако е абонаментна, зависи от честотата на посещенията.

Квадратурата на помещението също е от значение за крайната цена, както и това дали ще искате да бъдат включени някакви допълнителни услуги. Обръщаме внимание на нуждите и предпочитанията на всеки клиент и изпълняваме всичко, от което се нуждаете.

Защо да се доверите на Borisov-Clean.com

Нашият опитен екип подхожда винаги любезно и професионално, като се адаптира към нуждите и предпочитанията на всеки отделен потребител.

Вашето доверие е най-ценната награда за нас, за това полагаме усилия никога да не разочароваме своите клиенти.

Работим със специализирана техника и професионални препарати, а служителите ни притежават опита и уменията за постигането на безупречни резултати.

Доверете се на професионализма – изберете Borisov-Clean.com за чистотата във вашия дом.

Често задавани въпроси

Как да почистя силикон от кухненски плот?
Използвайте пластмасова стъргалка или друго плоско пластмасово пособие, за да отлепите внимателно колкото може повече силикон. След това може да навлажните кърпа със спирт и внимателно да разтриете остатъка. Изпробвайте предварително препарата върху незабележим участък, за да сте сигурни, че няма да увреди повърхността. Избършете зоната с топла сапунена вода и повторете, ако е необходимо.
Избягвайте използването на абразивни материали, които могат да надраскат плота. За гранитен или мраморен плот изберете по-меки препарати. След почистване се уверете, че повърхността е напълно суха, особено в процепите между плота и мивката, за да предотвратите образуването на плесен.
С какво мога да почистя вратите на шкафовете в кухнята?
Ако шкафовете ви са изработени от естествено дърво, е важно да използвате минимално количество течност. Може да използвате лек разтвор от вода и препарат за съдове. Финиширайте със специален препарат за почистване на дърво.
За вратите на шкафовете от MDF трябва да използвате същия по-деликатен подход, избягвайки прекаленото накисване на парцала, с който почиствате. Използвайте нежни кръгови движения за справяне с петната. Ако разтворът не е достатъчно силен може да използвате минимално количество бял оцет, което да добавите към хладката сапунена вода. След влажното почистване използвайте суха микрофибърна кърпа, за да попиете останалата влага.
Как да изчистя аспиратора/абсорбатора в кухнята?
Уверете се, че уреда е изключен и студен. Ще са ви необходими обезмаслистел, гореща вода, голям съд за вода (кофа или леген), микрофибърни кърпи, ръкавици и четка за почистване. Извадете филтрите и ги напръскайте с обезмаслител, след което може да ги накиснете за няколко минути в топла сапунена вода. Изтъркайте ги внимателно с четката, за да премахнете натрупаните мастни отлагания и изплакнете добре и внимателно.
Почистете с обезмаслител и тялото на уреда според инструкциите на препарата. Използвайте мека кърпа за изтъркване на петната и мазнината. След това избършете с чиста влажна кърпа и повторете няколко пъти, почиствайки и самата кърпа, докато повърхността спре да се хлъзга. Върнете филтъра след пълно изсъхване.


ПОЧИСТВАНЕ НА КУХНЯ ОТ BORISOV-CLEAN.COM

Обърнете внимание на чистотата във вашата кухня с нас, като ваш коректен, надежден и лоялен партньор, на когото винаги можете да разчитате за перфектно почистване на кухнята. Използваме проверени методи и доказани препарати, с които гарантирано ще се погрижим за безупречната хигиена, блясък и санитарна чистота във вашата кухня. Доверете ни се!

4.7/5 - (76 votes)