Съвети за почистване

Поддържане на чиста къща

5 съвета за поддържане на чиста къща

Няма нищо по-приятно от това да се приберете в края на работния ден в един чист и подреден дом и да се отдадете на заслужена почивка. Рядко обаче съвременният човек има времето да се погрижи за чистотата у дома, тъй като много други ангажименти представляват приоритет за него.
Виж още
Трикове за почистване на апартамента

10 трика как да почистим апартамента си

Поддържането на дома в достатъчно добро състояние и визия касае едно много важно нещо. Това е чистотата. Скъпите мебели, телевизори, аудио системи и кухненски уреди са нищо, когато един дом не е достатъчно чист.
Виж още
Трик за почистване на стъкла

Лесен трик за спестяване на време при почистване на стъкла

Времето е основната мерна единица и цена, която плащаме, при всеки опит да почистим дома си качествено. Когато говорим за чистене на къщата или апартамента сме наясно, че това е процес, изискващ далеч повече процедури, отколкото си мислим.
Виж още
Неща, които чистят професионалистите у дома

7 неща, които професионалистите чистят всеки ден у дома

Домът е място, което иска постоянна грижа и внимание, стане въпрос за чистота и хигиена. За да бъде и вашият дом достатъчно добре поддържан, без да се налага да се превръщате в маниаци на тази тема е нужно да следвате няколко основни стъпки за тази цел.
Виж още
Как да почистим дивана

Как да почистим меката мебел в нашия дом

Едно от най-неприятните неща за една домакиня е когато разлее вино, сок, кафе, чай или друга цветна напитка върху меката мебел у дома. За никой не е тайна, че веднага след това започва едно дълго почистване, в което инвестирате време и не малко средства.
Виж още
Как да почистим прозорците вкъщи

Как лесно да поддържаме чисти прозорците вкъщи

Прозорците на дома са неговите очи към външния свят. Независимо, че звучи леко поетично, това е абсолютната и неоспорима истина. Без значение колко чисто и подредено е жилището ви, мръсните прозорци могат да провалят цялостното усещане за хигиена и чистота в него.
Виж още

В категория “Съвети за почистване” ще откриете полезна информация, която да ви помогне да се справите с битови замърсявания, които като цяло рядко изискват използването по-мащабна услуга на почистваща фирма.

В категорията, ще се опитаме да ви предоставим полезни трикове, съвети и препоръки, които да ви помогнат да се справите с различни проблеми от петна по килима до почистване на печки и хладилници.

Надяваме се тя да е полезно и систематизирано ръководство за справяне с често срещани проблеми, които до вчера не сте знаели как да разрешите.

Разбира се целта ни е и да ви спестим пари за скъпи препарати за почистване с различни трикове, които са често използвани от по-опитните хора или от професионалисти с дългогодишен стаж в областта на поддръжката и почистващите услуги за домове и къщи, така и за офиси, вили, хотели и други помещения и сгради.