Полезни съвети за почистване на дома

Подреди къщата

Подреди къщата – 3 насоки от къде да започнеш

Подреди къщата с нашите три идеи за силен старт! Подреждането на дома може да се окаже трудна задача, особено, когато е минало много време от последния път, в който сте подреждали и организирали вещите си. За много хора се оказва трудно да решат от къде да започнат и често не успяват да извършват процеса правилно, […]
Виж още
Как да почистим дивана ефективно

Как да почистим дивана ефективно – 5 практични идеи

5 практични идеи как да почистим дивана перфектно и ефективно! Диванът е мястото в дома, където спокойно можете да релаксирате след тежък ден, да се съберете със семейство и приятели за приятни разговори, следобедно кафе, интересен филм. Място, на което много от хората предпочитат да четат книги, през уикенда или просто да поседят, наслаждавайки се […]
Виж още
основно почистване на апартамент

Основно почистване на апартамент

Какво се случва при основно почистване на апартамент? Ред е да се погрижите за дълбокото почистване на дома! Ами ако не разполагате с нужното време? Искате да обновите свежестта на апартамента си из основи, но не ви се прекарват дни в местене, бърсане и четкане?
Виж още
Поддържане на чиста къща

5 съвета за поддържане на чиста къща

Няма нищо по-приятно от това да се приберете в края на работния ден в чиста къща – един чист и подреден домашен уют, в който да се отдадете на заслужена почивка. Рядко обаче съвременният човек има времето да се погрижи за чистотата у дома, тъй като много други ангажименти представляват приоритет за него.
Виж още
Няколко трика за чистене на апартамент

10 трика за чистене на апартамент

10 трика за чистене на апартамент – защото поддържането на дома в достатъчно добро състояние и визия касае едно много важно нещо. Това е чистотата. Скъпите мебели, телевизори, аудио системи и кухненски уреди са нищо, когато един дом не е достатъчно чист.
Виж още
Трик за почистване на стъкла

Лесен трик за спестяване на време при почистване на стъкла

Ще ви покажем лесен трик за спестяване на време при почистване на стъкла. Времето е основната мерна единица и цена, която плащаме, при всеки опит да почистим дома си качествено.
Виж още
Неща, които чистят професионалистите у дома

7 неща, които професионалистите чистят всеки ден у дома

Домът е място, което иска постоянна грижа и внимание, стане въпрос за чистота и хигиена. За да бъде и вашият дом достатъчно добре поддържан, без да се налага да се превръщате в маниаци на тази тема е нужно да следвате няколко основни стъпки за тази цел.
Виж още

Съвети за почистване на дома

В категория „Полезни съвети за почистване на дома“ ще откриете полезна информация, която да ви помогне да се справите с битови замърсявания, които като цяло рядко изискват използването по-мащабна услуга на почистваща фирма.

В категорията, ще се опитаме да ви предоставим полезни трикове, съвети и препоръки, които да ви помогнат да се справите с различни проблеми от петна по килима до почистване на печки и хладилници.

Надяваме се тя да е полезно и систематизирано ръководство за справяне с често срещани проблеми, които до вчера не сте знаели как да разрешите.

Разбира се целта ни е и да ви спестим пари за скъпи препарати за почистване с различни трикове, които са често използвани от по-опитните хора или от професионалисти с дългогодишен стаж в областта на поддръжката и почистващите услуги за домове и къщи, така и за офиси, вили, хотели и други помещения и сгради.