Абонаментно почистване на офиси

Абонаментно почистване на офиси

абонаметно почистване на офисиХората казват, че по дрехите посрещат, а по ума изпращат, и до голяма степен това е вярно. Ако вие сте собственик на бизнес, хората ще съдят за работата ви и по начина, по който изглежда вашето работно пространство.

Чистотата в офиса е нещо, с което никой добър работодател не допуска компромис. Тя е основен фактор не само за това как клиентите възприемат вашия бизнес, но и за благосъстоянието на вашите служители.

Колкото по-добре се чувстват те в работната среда, толкова по-мотивирани и продуктивни ще бъдат. Това едно работно място да бъде приветливо и да кара служителите да се чувстват добре зависи от редица фактори, но основен и първостепенен от тях е именно чистотата.

Макар и нейното влияние да се е напълно осъзнато, тя подсъзнателно влияе върху общото впечатление за пространството, а понякога въздейства и съвзем осезаемо и очевидно.

Редовната поддръжка на хигиената в офиса допринася и за по-здравословна среда и чистота на въздуха. Обстановката става много по-приветлива и офисът ви добива професионален облик.

Посветете се на работата си и поверете чистотата на офиса в ръцете на Borisov-Clean.com.

Цени за абонаментно почистване на офиси в София

Цените са ориентировъчни, в зависимост от степента на замърсяване!

Абонаментно почистване на офиси Цена
1 път седмично до 50 кв. м 60 лв.
2 пъти седмично до 50 кв. м 100 лв.
1 път седмично до 100 кв. м 80 лв.
2 пъти седмично до 100 кв. м 140 лв.
1 път седмично до 150 кв. м 100 лв.
2 пъти седмично до 150 кв. м 180 лв.
Над 150 кв. м Цена по договаряне

– При липсата на осигурено парко място се заплащат 2 лв. на час.

– При липсата на асансьор се заплащат по 1 лв. на етаж.

– За адреси извън околовръстното на гр. София се заплащат 0,40 лв. на км.

Какво включва услугата ни за абонаментно почистване на офиси

Нашите опитни служители ще се погрижат за хигиената във всяка една област от вашето офис помещение. Услугата за абонаментно почистване на офиси обхваща всеки един аспект от хигиената на помещението.

АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИСИ ВКЛЮЧВА:
– прахосмучене, измиване и полиране на твърди подови настилки;
– почистване и полиране на офис мебели и техника;
– почистване и дезинфекция на санитарни възли;
– измиване на тераси.

Работим с високоефективно оборудване и специализирани италиански и английски препарати, които могат да накарат обстановката буквално да заблести от чистота.

Услугата за абонаментно почистване на офиси обхваща всеки един аспект от хигиената на помещението.

Почистваме и полираме подовите настилки, като използваме препарати и методи, подбрани според вида на настилката. Именно чистотата на пода прави най-голямо впечатление, тъй като той обхваща толкова голяма площ от работното пространство.

Ние се грижим за блестящата чистота на пода във всяко едно помещение, като ефективно отстраняваме и по-упоритите наслоявания в зимните месеци.

Санитарните възли почистваме обстойно, след което дезинфекцираме.

Нашите служители ще се погрижат и за чистотата на офисните мебели с помощта на специализирани препарати, които щадят повърхността и същевременно почистват безупречно.

След почистването прилагаме антистатичен препарат, който отблъсква праха и помага да се запази чистотата по-продължително.

Офисната техника също ще бъде старателно почистена от нашите служители със специално предназначение за целта методи, които не биха и навредили. Екипът ни е обучен как да се справя безупречно дори с по-чувствителната офисна техника.

Съобразяваме се с нуждите на нашите клиенти, затова извършваме услугата винаги в удобно за вас време. Вие можете да определите колко често желаете да почистваме вашия офис, както и какви услуги желаете да включим в пакета.

Кога и колко често се изпълнява услугата

Съобразяваме се с нуждите на нашите клиенти, затова извършваме изчистване на офис сгради винаги извън работно време, в часове, съобразени с вашия график и възможности. Вие можете да определите колко често желаете да почистваме вашия офис.

Обичайно абонаментното чистене на офисни помещения се извършва веднъж седмично. В зависимост от натовареността във офис сградата, както и сезона, може да се наложи и по-често изчистване.

Освен абонаментната услуга, предлагаме и цялостно основно почистване на офиси, от което можете да се възползвате през определен интервал от време, за да бъде офисът ви изчистен в дълбочина.

Колко струва абонаментното почистване на офиси

Цената за абонаментно почистване на офиси се определя от няколко ключови фактора. На първо място това е квадратурата на вашия офис, както и колко често желаете да ви посещаваме.

Разлика в цената се получава и в зависимост от това дали поръчате пълния пакет услуги за почистване на офиса, или само частично.

Стремим се да предлагаме винаги оптималния баланс между достъпната цена и безкомпромисното качество на услугата.

Защо да се доверите на Borisov-Clean.com

Екипът на Борисов Клийн се посвещава на мисията да осигури пълно удовлетворение на всеки един клиент. Ето защо се стремим да бъдем винаги безупречни в своята работа.

Служителите ни ще подходят винаги любезно и ще се постараят да отговорят на всяка ваша потребност.

Поддържането на чистотата не е толкова трудно, просто изисква правилния подход – доверете се на Borisov-Clean.com.

Често задавани въпроси

Какви са предимствата от абонаментно почистване на офиса от фирма?
Абонаментното почистване на офиси предлага редовна и безпроблемна поддържка на работното пространство. Избирайки да се доверите на професионална фирма за почистване за поддръжката на офиса, вие си осигурявате трайно чиста, дезинфекцирана, хигиенна и безопасна среда, насърчаващата удобството, здравето и продуктивността на работниците и служителите. Услугата е доста удобна за споделени офисни пространства и големи бизнеси.
Осигурява се професионална и приветлива атмосфера и за вашите бизнес партньори и клиенти. Експертизата на нашия екип в почистването ще допринесе за запазване на офисното оборудване и обзавеждане безупречно и здраво за дълго време. Може да персонализирате графика на почистване, така че да отговори на специфичните нужди на вашия офис.
Колко често е добре да се прави почистване на офиса?
Това зависи от площта на офиса, човекопотока, натовареността и стандартите на бизнеса. Опитът ни показва, че повечето съвременни компании предпочитат абонаментно почистване на офиса поне 2 пъти в седмицата. Когато в офиса има повече от 10 човека е добре постоянно използваните зони като тоалетни и стаи почивка да се почистват дори по-често за поддържане на достатъчно добра хигиена. Прахът може да се почиства два до минимум един път седмично.
Обадете се, за да обсъдим конкретните възможности за гъвкавост на графика на почистване.
Какво обикновено се включва в абонаментното почистване на офиса?
Услугата може да се диференцира според особеностите на конкретния офис. Типичната абонаментна услуга включва редовното почистване на прах от повърхностите, забърсване на бюра, маси и електроника. Сухото и мокрото почистване на пода са задължителни, като в зависимост от настилката за целта може да се използва и прахосмукачка. В услугата влизат и цялостно почистване на тоалетната – забърсване и дезинфекция на моноблока и мивката.
Кофите за боклук се изпразват, а общите части се разтребват и подреждат. При наличието на балкон или тераса, се извършва замитане и мокро избърсване или измиване.


АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИСИ ОТ BORISOV-CLEAN.COM

Абонаментното ни почистване на офиса предлага удобство и намалява вашия стрес, защото вие няма да се тревожите за чистотата в офиса. Нашата гъвкавост в избора на график за почистване ще отговори на вашите нужди и ще осигури безпроблемно функциониране на работната среда. Изберете абонаментно почистване на офиси от Борисов Клийн, за да създадем уютно и перфектно изчистено работно място за вас и вашите сътрудници, където продуктивността и доброто настроение ще бъдат на първо място.

4.2/5 - (72 votes)