Пране на столове

Пране на столовеПране на столове и фотьойли

Меката мебел у дома е незаменим източник на уют, както и на комфорт в края на работния ден. Красивата тапицерия допринася към елегантния облик на интериора и създава приятно усещане.

Ежедневното използване на фотьойлите и тапицираните столове обаче е свързано с неизбежното натрупване на замърсявания.

Освен мръсотиите, които се събират по повърхността на дамаската, меката мебел събира и много прах и бактерии във вътрешността си, които не забелязваме с просто око.

Повърхностното почистване и минаването с прахосмукачка не е достатъчно, за да поддържаме добрата хигиена на тези мебели.

С времето бактериите се размножават и нарушават здравословната домашна среда.

Прането на тапицирани столове в домашни условия е трудоемко и невинаги води до задоволителен резултат.

Ето защо можете да се доверите на Borisov-Clean.com за професионално пране на столове, което ще извършим бързо и ефикасно с безупречни резултати.

Какво да очаквате от услугата ни за пране на столове

Нашият екип от опитни професионалисти извършва машинно пране, което ефективно отстранява всички замърсявания и бактерии във вътрешността на меката мебел.

Използваме специализирано оборудване и висококачествени препарати от доказани производители. След почистването извършваме и дезинфекция, която премахва всички микроорганизми, натрупани под дамаската.

В края на процедурата прилагаме препарати, които създават един завършващ антистатичен и защитен слой. Той повишава устойчивостта на тапицерията срещу замърсявания и наранявания и ефективно отблъсква бактериите.

По този начин вие можете по-дълго време да се наслаждавате на безупречната чистота на вашите фотьойли, табуретки и тапицирани столове.

В случай, че тапицерията е започнала да изглежда износена, не е необходимо да я заменяте. Можете да се доверите на професионалните ни услуги за пране на столове, които ще възвърнат свежия облик на дамаската.

Подбираме методите на почистване и препаратите, които ще използваме, според вида на материала на тапицерията, както и степента на замърсяванията.

Професионалните препарати за пране на мека мебел и дивани не увреждат повърхността им по никакъв начин, а същевременно ефективно отстраняват и най-упоритите натрупвания.

С помощта на нашите услуги можете да се радвате на безупречна чистота във вашия дом дори в случай, че гледате домашни любимци.

Защо да изберете именно Borisov-Clean.com

Нашият екип от опитни професионалисти се стреми да отговаря винаги на най-високите изисквания на своите потребители.

Използваме техника и професионални препарати, които отговарят на световни стандарти за качество. Нашите умения и дългогодишен опит ни позволяват да се справим и с най-трудоемките задачи, за да се радвате на съвършени резултати.

Извършваме услугите си бързо и ефективно, за да можете вие да се насладите на свободното си време, а домът ви да бъде винаги безупречно чист.

Подарете си комфорт и чистота с професионалните услуги за почистване на Borisov-Clean.com.

Често задавани въпроси

Как да премахна петна от храни или напитки от тапицерията на стола?
Почистването на столовете от петна от храни и напитки е важно, за да ги запазите в добро състояние за максимално дълго време. Времето е ключово при отстраняването на петната. Колкото по-бързо вземете мерки за изпирането на стола, толкова по-добри резултати може да очаквате.
Като за начало трябва да попиете петното с чиста хартия или кърпа. След това трябва да изберете подходящ почистваш метод според тапицерията на стола. Може да използвате течен, прахообразен или разтвор, който създава пиана за почистване.
Какви уреди се използват за изпирането на столове?
За изпирането на столове се използва специализирано оборудване, което гарантира, че тапицерията ще бъде почистена в дълбочина. Парочистачките са сред най-често използваните уреди за почистване на подобен тип мебели. Те работят като генерират висока температура и налягане на пара, за да разтворят и отстранят мръсотията от тъканите. С парочистачката може да почистите и дезинфекцирате стола едновременно.
За изпирането на столове могат да се използват и специализирани машини за почистването на тапицерии. Те обикновено са оборудвани с различни дюзи и четки, които помагат да се почистят различни типове петна и мръсотия.
Може да използвате и най-обикновена четка за ръчно почистване на столовете.
Как да предотвратя избледняването на тапицерията при почистване на столове?
Това зависи от вида препарати и уреди, които използвате при почистването на тапицерията. За да избегнете избледняването и захабяването ѝ трябва да изберете подходящи препарати с високо качество. Също така избягвайте прането на столове с прекалено гореща вода, защото по този начин могат да се избелят цветовете на тапицерията.
Метода на почистване също е важен. Използвайте техники, които отговарят на видовете петна. След като приключите с почистването е важно да оставите стола да изсъхне за определено време без да го използвате.
За да сте сигурни в запазването на оригиналните цветове на тапицерията след изпиране ви съветваме да се доверите на професионалисти.


ПРАНЕ НА СТОЛОВЕ ОТ BORISOV-CLEAN.COM

Професионалното ни пране на столове, фотьойли, кресла и тапицерия ще премахне замърсяванията и петната, като същевременно ще запази цветовете и качеството на тъканите. Оставете на нас да се погрижим за чистотата и хигиената на вашите столове и тапицерия, за да създадем приятна и комфортна обстановка във вашето жилище или работно пространство. Отлично почистване и защитаване на столовете ви с Борисов Клийн.

4.4/5 - (50 votes)