Пране на столове

Пране на столове

Меката мебел у дома е незаменим източник на уют, както и на комфорт в края на работния ден. Красивата тапицерия допринася към елегантния облик на интериора и създава приятно усещане.

Ежедневното използване на фотьойлите и тапицираните столове обаче е свързано с неизбежното натрупване на замърсявания.

Освен мръсотиите, които се събират по повърхността на дамаската, меката мебел събира и много прах и бактерии във вътрешността си, които не забелязваме с просто око. Повърхностното почистване и минаването с прахосмукачка не е достатъчно, за да поддържаме добрата хигиена на тези мебели. С времето бактериите се размножават и нарушават здравословната домашна среда.

пране на столове

Прането на тапицирани столове в домашни условия е трудоемко и невинаги води до задоволителен резултат. Ето защо можете да се доверите на Borisov-Clean.com за професионално пране на столове, което ще извършим бързо и ефикасно с безупречни резултати.

Какво да очаквате от услугата ни за пране на столове

Нашият екип от опитни професионалисти извършва машинно пране, което ефективно отстранява всички замърсявания и бактерии във вътрешността на меката мебел.

Използваме специализирано оборудване и висококачествени препарати от доказани производители. След почистването извършваме и дезинфекция, която премахва всички микроорганизми, натрупани под дамаската.

В края на процедурата прилагаме препарати, които създават един завършващ антистатичен и защитен слой. Той повишава устойчивостта на тапицерията срещу замърсявания и наранявания и ефективно отблъсква бактериите.

По този начин вие можете по-дълго време да се наслаждавате на безупречната чистота на вашите фотьойли, табуретки и тапицирани столове.

В случай, че тапицерията е започнала да изглежда износена, не е необходимо да я заменяте. Можете да се доверите на професионалните ни услуги за пране на столове, които ще възвърнат свежия облик на дамаската.

Подбираме методите на почистване и препаратите, които ще използваме, според вида на материала на тапицерията, както и степента на замърсяванията.

Професионалните препарати за пране на мека мебел и дивани не увреждат повърхността им по никакъв начин, а същевременно ефективно отстраняват и най-упоритите натрупвания.

С помощта на нашите услуги можете да се радвате на безупречна чистота във вашия дом дори в случай, че гледате домашни любимци.

Защо да изберете именно Borisov-Clean.com

Нашият екип от опитни професионалисти се стреми да отговаря винаги на най-високите изисквания на своите потребители.

Използваме техника и професионални препарати, които отговарят на световни стандарти за качество. Нашите умения и дългогодишен опит ни позволяват да се справим и с най-трудоемките задачи, за да се радвате на съвършени резултати.

Извършваме услугите си бързо и ефективно, за да можете вие да се насладите на свободното си време, а домът ви да бъде винаги безупречно чист.

Подарете си комфорт и чистота с професионалните услуги на Borisov-Clean.com.

Пране на столове от Borisov-Clean.com

Погрижете се за чистотата на столовете в дома или офиса с коректен, надежден и лоялен партньор, на който винаги можете да разчитате, че ще се справи отлично.

4.4/5 - (48 votes)