Контакти

 

Ако все още имате конкретни въпроси по отношение на предлагането на услугите на почистваща фирма „Борисов Клийн“, ние с радост ще ви предоставим допълнителна информация и съвети. Нашата компания се гордее с дългогодишен опит и надеждност в сферата на почистването, и сме готови да се ангажираме с разнообразни проекти.

Няма значение дали търсите почистване на апартамента, офиса или дори измиване на прозорците – ние сме тук, за да ви помогнем и консултираме за най-подходящия вариант за вас. Разполагаме с квалифициран екип и професионална техника и оборудване, които ще се напаснат по вашия график, за да предоставим супер качество, срокове и цени!

В „Борисов Клийн“ сме убедени, че качественото почистване е от съществено значение за здравето и комфорта във вашия дом или работно пространство. Нашата мисия е да ви предоставим най-добрите почистващи услуги, за да можете да се наслаждавате на чистота и уют без грижи. Моля попълнете контактната форма долу и очаквайте, в най-кратък срок, отговор от наша страна, с персонализирана оферта отговаряща на вашите нужди и бюджет. Защото ние отлично разбираме, че вие търсите компания и екип за почистващи услуги, на които да разчитате.

Свържете се с нас

    ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА!

    Използвайте данните отдолу за да се свържете директно с нас!

    4.7/5 - (135 votes)