Почистване на входове

Почистване на входове в София на СУПЕР цениПочистване на входове в София цена

Професионалната услуга по почистване на входове, която ви предлагаме е с абонаментен характер. Може да заявите качествено почистване веднъж или два пъти на седмица. Интервалът на почистване зависи от големината на сградата и броя на живущите в нея хора.

Всички вие полагате грижа за чистотата на вашите домове, но кой всъщност се грижи за поддръжката на сградата, в която живеете? Почистването на входа често се превръща в дебат между съседите и никой не желае да се нагърби с тази трудоемка задача.

А и не е нужно, ако решите да се доверите на услугата по почистване на входове, която Borisov-Clean предлага. Тази услуга не е за подценяване, защото благодарение на абонаментно почистване на жилищни входове вие може да сте сигурни, че сградата, в която живеете винаги ще е в изряден вид.

Това е най-добрият начин да подобрите хигиената на сградата, в която живеете и да не се срамувате да посрещнете гости в нея.

В София има хиляди жилищни сгради, които се поддържат трудно поради големината си. Едва ли някой живущ ще се заеме да почиства 10 етажна жилищна сграда сам. Повечето хора почиства само пред апартаментите си между определен интервал от време.

Цени за почистване на входове в София

Посочените цени са ориентировъчни. За да получите конкретна оферта се свържете с нас!

Почистване на входове Цена от
4 етажен вход 20 лева на посещение
6 етажен вход 25 лева на посещение
8 етажен вход 30 лева на посещение
10 етажен вход 35 лева на посещение

Какво прави фирма за абонаментно почистване на входове цена

Услугата, която ви предлагаме е комплексна и включва определени дейности, които гарантират извършването на цялостно почистване на жилищни входове. Без значение колко е голяма сградата, в която живеете, ние поемаме ангажимента да предоставим най-качественото и професионално почистване.

Стандартното абонаментно почистване на вход включва следните услуги:
– сухо и мокро почистване на стълби и площадки;
– премахване на паяжини;
– почистване на парапети и асансьори;
– почистване на входна врата;

Допълнителни услуги към почистването на жилищни сгради:
– двустранно почистване на прозорци и дограми
– изхвърляне на боклук
– измитане на външната площадка
– ароматизиране
– изпиране на изтривалки

Нашият екип използва професионална техника и висококачествени почистващи препарати, за да предостави услуга с най-високо качество. Ние имаме дългогодишен опит в предлагането на услуги по почистване и можем да заявим, че притежаваме ефективни умения в тази сфера.

Предимства на услугата абонаментно почистване на жилищни входове

Абонаментното почистване на жилищни входове предлага редица предимства за живеещите в малки или големи сгради в София. Тази услуга предоставя възможността за лесна и периодична грижа за чистота на входа, което е задължително за поддържането на хигиена в която и да е жилищна сграда.

Чистите и поддържани входове правят добро първо впечатление както на живеещите, така и на посетителите на сградата. Абонаментното почистване гарантира, че никога повече няма да се налага да почиствате пред входната си врата преди да поканите гости.

Ако решите да се доверите на фирма за почистване на входове в София, вие и вашите съседи се освобождавате от ангажимента да полагате грижи за чистотата на сградата, в която живеете. Това ще ви спести не само време, но средства по оборудване и препарати за почистване.

Почистване на вход цена

Цената на услугата зависи от много фактори като големи на сградата, честота на почистването, степен на замърсяване и оборудване, което се използва. За повече информация относно почистване на вход цена може да се свържете с нас.

Доверете се на „Борисов КЛИЙН“ София за поддържането на чистота и хигиената във вашия вход. Ние сме професионална фирма за почистване на входове София и предоставяме качествени услуги.

Често задавани въпроси

Чистачка за входа ли извършва работата или няколко души?
При услугата за абонаментно обслужване на входове обикновено работата се извършва от една чистачка. По този начин ние гарантираме бързото и качествено почистване на по-големи площи. Жената, която ще чисти вашия вход има нужните компетенции да извърши почистването до последния детайл.
Къде да намеря човек за почистване на входове?
Съветваме ви вместо да търсите един човек, който едва ли ще успее да задоволи очакванията ви за почистване на входа, да се доверите на фирма, която извършава професионални услуги. Използването на уебсайтове и онлайн платформи за наемане на професионалисти за почистване може да бъде ефективен начин да намерите квалифицирани екипи.
Друг наш съвет е винаги да се запознавате с рецензиите за избраната от вас фирма за почистване, преди да я наемете. По този начин ще знаете дали те предоставят качествени услуги и какво да очаквате.
Какъв може да бъде графика за чистене на жилищен вход?
Услугата абонаментно почистване на жилищни входове се предлага с определена честота. Това може да е веднъж или два пъти на седмица както и през по-дълъг период от време. Ние се стараем да се съобразим с изискванията на живущите в сградата.
Най-добре е входът да бъде почистван веднъж на седмица, но някои сгради са по-големи или през тях преминават повече хора, което налага по-честото посещение на фирмата за почистване.
За нас от Borisov-Clean е важно да се съобразим с комфорта на живущите в сградата. Ние извършваме услугата в удобно за тях време и се стараем да го правим максимално тихо без да обезпокояваме хората.


ПОЧИСТВАНЕ НА ВХОДОВЕ ОТ BORISOV-CLEAN.COM

Възползвайте се от нашата услуга за абонаментно почистване на жилищни входове и ще бъдете очаровани от резултата! Нашият екип е готов да се погрижи за безупречната чистота в цялата жилищна сграда. Специализирали сме се в тази услуга и работим с висококачествени почистващи продукти и професионална техника, с които доставяме на нашите клиенти винаги безупречни резултати.

5/5 - (1 vote)