Почистване на баня

почистване на баняПочистване на баня

Независимо колко елегантно е проектирана и устроена вашата баня, тя неизменно си остава едно от помещенията в дома, в които се натрупват най-много замърсявания.

Банята може да бъде помещение на уют и релаксация, когато се потапяте в топлата вана, но едновременно с това и най-големият ви кошмар, когато дойде време за чистене.

Замърсяванията непрекъснато се наслояват, тъй като ежедневно ползваме това помещение по всякакви поводи.

Натрупалите се следи от сапун са неприятни за миене, но дори не сме споменали все още котления камък и фугите.

Те могат да изцедят цялото ви свободно време и резултатът пак да бъде незадоволителен.

В днешно време хората са затрупани от задължения и е напълно нормално да не стига времето, за да поддържате банята винаги чиста.

Ето защо можете да разчитате на екипът на Borisov-Clean.com за чистотата на дома и да се наслаждавате винаги на блестяща баня.

Какво включва услугата ни за професионално почистване на баня

Предлагаме както абонаментна услуга за почистване на баня, така и еднократно основно почистване, когато степента на замърсяване е висока или е дошъл моментът за това.

В случай, че решите да се доверите на нашия екип за чистотата на вашата баня, можете да очаквате:
Почистване и дезинфекциране на вани, мивки и тоалетни;
Отстраняване на варовикови наслоявания;
Почистване на мухъл;
Обстойно почистване на всички фуги;
Почистване и полиране на огледала;
Обезмасляване и полиране на фаянс и теракот;
Измиване на душ кабина;
Почистване на подовата настилка.
Работим със специализирано оборудване и професионални почистващи препарати, подбрани според вида на замърсяванията и повърхностите. Те щадят повърхността и същевременно премахват упоритите замърсявания, като създават защитен полиращ слой.

Старателно почистваме ваната и душ кабината от отлагания от препарати, варовикови наслоявания и плесени, като обръщаме внимание на всички уплътнения, елементи и дюзи.

Вероятно ако попитате хората коя част от чистенето биха искали да изчезне завинаги, и им дадете право само на едно желание, мнозина ще изберат почистването на фугите. Този процес е свързан с продължително и потискащо търкане на наслоявания и плесени, често без задоволителен резултат.

Вместо това, можете да се доверите на опитните ни служители, които разполагат с професионални средства, с които бързо ще накарат банята ви да заблести от чистота.

Защо да поверите чистотата на Borisov-Clean.com

Знаем колко много усилия отнема редовната поддръжка на чистотата у дома, особено при забързаното ежедневие, на което са подложени нашите клиенти. Ето защо се посветихме на мисията да ви осигурим безупречно чиста домашна среда, за да се отдадете с удоволствие на заслужена почивка.

Опитните ни служители разполагат със средствата да се справят с всяко предизвикателство, така, че да се насладите на безупречния резултат.

Доверете се на професионализма и високото ниво на обслужване на почистваща фирма “Борисов Клийн” София и се насладете на по-чист, по-уютен и по-свеж дом.

Често задавани въпроси

Как се прави почистване на баня с домашни средства?
Важното е да използвате правилните средства, които няма да навредят на съответната повърхност. За премахване на остатъци от сапун и минерални отлагания по повърхностите може да смесите равни части вода и бял оцет за почистване. За изтъркване на плочки и фуги може да използвате пастообразна смес от вода и сода за хляб. За премахване на мухъл и плесен се използва водороден пероксид.
Лимоненият сок може да премахне някои петна и да придаде свеж аромат в мокрото помещение. За самата тоалетна може да използвате сода, последвана от бял оцет, оставени да шупнат.
Ефективни ли са парочистачките за чистене на баня?
Качествените парочистачки за почистване на баня могат да бъдат много ефективни за някои повърхности, поради способността им да дезинфекцират и премахват мърсотията, с помощта на топлина и пара. Те могат да елиминират бактерии, мухъл и плесен, без да е необходимо да се използват химически препарати, което ги прави и екологичен вариант.
Може да се окажат обаче безполезни при обработката на някои специфични и по-упорити петна. Така например ръждата е неподатлива на почистването с парочистачка и може да се наложи да използвате подходящ химичен препарат или нежен абразив. По-тежките минерални отлагания от твърдата вода по стъклени повърхности пък може да изискат обработка с мек препарат на киселинна основа.
Как се чистят стъклените и огледалните повърхности в банята?
За ефективно почистване на огледалата и стъклата в банята ще са ви необходими препарат за стъкло или домашен разтвор от вода и бял оцет, гладки микрофибърни кърпи без мъх и вестник или кухненска хартия. Използвайте препарата пестеливо, избягвайки пренасищане, което може да доведе до образуването на линии след изсъхване.
Търкайте само хоризонтално или само вертикално. Не натискайте твърде силно и след обработката с микрофибър и препарат търкайте с вестник или хартия до пълно изсъхване, уверявайки се, че не оставяте ивици след себе си.


ПОЧИСТВАНЕ НА БАНЯ ОТ BORISOV-CLEAN.COM

Осигурете поддържането на безупречна чистота във вашата баня с наша помощ – надежден, коректен и лоялен партньор за извършване на професионално почистване на баня. Винаги можете да се доверите на Борисов Клийн, че ще извършим детайлно почистване и ще се погрижим за безупречния вид и хигиена на вашия санитарен възел. Нашият екип е специализиран в почистването на бани и ще използва проверени методи и качествени почистващи средства, за да осигури чистота, блестящи повърхности и свежест във вашата баня!

4.7/5 - (101 votes)