Почистване на баня

Почистване на баня

Независимо колко елегантно е проектирана и устроена вашата баня, тя неизменно си остава едно от помещенията в дома, в които се натрупват най-много замърсявания.

Банята може да бъде помещение на уют и релаксация, когато се потапяте в топлата вана, но едновременно с това и най-големият ви кошмар, когато дойде време за чистене.

Замърсяванията непрекъснато се наслояват, тъй като ежедневно ползваме това помещение по всякакви поводи.

почистване на баня

Натрупалите се следи от сапун са неприятни за миене, но дори не сме споменали все още котления камък и фугите. Те могат да изцедят цялото ви свободно време и резултатът пак да бъде незадоволителен.

В днешно време хората са затрупани от задължения и е напълно нормално да не стига времето, за да поддържате банята винаги чиста. Ето защо можете да разчитате на екипът на Borisov-Clean.com за чистотата на дома и да се наслаждавате винаги на блестяща баня.

Какво включва услугата ни за професионално почистване на баня

Предлагаме както абонаментна услуга за почистване на баня, така и еднократно основно почистване, когато степента на замърсяване е висока или е дошъл моментът за това.

В случай, че решите да се доверите на нашия екип за чистотата на вашата баня, можете да очаквате:

  • Почистване и дезинфекциране на вани, мивки и тоалетни;
  • Отстраняване на варовикови наслоявания;
  • Почистване на мухъл;
  • Обстойно почистване на всички фуги;
  • Почистване и полиране на огледала;
  • Обезмасляване и полиране на фаянс и теракот;
  • Измиване на душ кабина;
  • Почистване на подовата настилка.

Работим със специализирано оборудване и професионални почистващи препарати, подбрани според вида на замърсяванията и повърхностите. Те щадят повърхността и същевременно премахват упоритите замърсявания, като създават защитен полиращ слой.

Старателно почистваме ваната и душ кабината от отлагания от препарати, варовикови наслоявания и плесени, като обръщаме внимание на всички уплътнения, елементи и дюзи.

Вероятно ако попитате хората коя част от чистенето биха искали да изчезне завинаги, и им дадете право само на едно желание, мнозина ще изберат почистването на фугите. Този процес е свързан с продължително и потискащо търкане на наслоявания и плесени, често без задоволителен резултат.

Вместо това, можете да се доверите на опитните ни служители, които разполагат с професионални средства, с които бързо ще накарат банята ви да заблести от чистота.

Защо да поверите чистотата на Borisov-Clean.com

Знаем колко много усилия отнема редовната поддръжка на чистотата у дома, особено при забързаното ежедневие, на което са подложени нашите клиенти. Ето защо се посветихме на мисията да ви осигурим безупречно чиста домашна среда, за да се отдадете с удоволствие на заслужена почивка.

Опитните ни служители разполагат със средствата да се справят с всяко предизвикателство, така, че да се насладите на безупречния резултат.

Доверете се на професионализма и високото ниво на обслужване на почистваща фирма “Борисов Клийн” София и се насладете на по-чист, по-уютен и по-свеж дом.

Почистване на баня от Borisov-Clean.com

Погрижете се за чистотата на вашата баня с коректен, надежден и лоялен партньор, на който винаги можете да разчитате, че ще се справи отлично.

4.8/5 - (98 votes)