Почистване на щори

Чистенето у дома никога не е лесна задача, но има някои елементи, които определено могат да се превърнат в истински кошмар, когато се налага да бъдат почистени. Щорите са едни от тях.

Щорите същевременно са и изключително практични и имат много ползи, затова са предпочитаният съвременен начин за затъмняване на прозорците.

Не е необходимо да жертвате ценното си време и да полагате купища усилия, за да поддържате щорите си в изрядно състояние – ние от Borisov-Clean.com можем да направим това за вас.

Предлагаме професионално почистване на щори с висококачествени препарати, които гарантират безупречен и дълготраен резултат.

Какво ви дава услугата ни за професионално почистване на щори

Опитните специалисти на Борисов Клийн ще почистят вашите щори бързо и ефикасно, като отстранят дори най-упоритите замърсявания.

Щорите лесно събират прах и задържат бактерии, които могат да причинят алергии и други здравословни проблеми. Ето защо редовната им поддръжка е важна, но на съвременния човек рядко му остава време да се заеме именно с почистване на щори.

Когато почиствате щорите си сами, не само, че рискувате да изгубите излишно време и усилия с незадоволителен резултат, но и лесно можете да повредите техните ламели.

Ето защо нашият екип предлага пълен пакет услуги за миене на прозорци, като отделя специално внимание и на щорите.

Ще изброим само част от предимствата да изберете професионално почистване на щори:

– Висококачествени препарати
– Дълготраен резултат
– Предпазва от бактерии
– Запазва здравината на щорите
– Възвръща блясъка
– Спестявате много време

Технологията ни ни позволява да достигнем дори най-труднодостъпните места. Проверяваме обстойно резултатите след приключване на процедурата, за да се уверим, че не сме пропуснали нито един милиметър.

Извършваме професионално почистване на различни видове щори, като адаптираме методите си според вида и материала. След почистването ги обработваме с антистатичен препарат, който предотвратява събирането на прах дълго време след процедурата.

Почистването възвръща първоначалния облик на щорите. Макар и неосезаемо, това коренно променя атмосферата във вашия дом.

Редовната поддръжка на щорите допринася не само за цялостната чистота, но и за създаването на една по-здравословна домашна среда.

Предимствата да се доверите на Borisov-Clean.com

Вашият комфорт е целта, която ни мотивира да се развиваме неуморно и да удовлетворяваме всички изисквания и потребности на своите клиенти.

Ето защо от нас можете да очаквате винаги любезни и приветливи специалисти, които ще почистят дома ви с внимание към всеки детайл.

Подбираме материали за почистване, отговарящи на най-високите стандарти за качество. Гарантираме, че след работата ни няма да откриете и едно място, което сме пропуснали.

Оставете почистването в ръцете на служителите на Borisov-Clean.com и се отдайте на заслужена почивка.

5/5 - (1 vote)