Почистване на тапицерия на кола

Почистване на тапицерия на кола

Стилната тапицерия на автомобилът без съмнение внася неповторимо усещане за лукс в неговия интериор. Онези хора, които познават усещането на това да се насладят на луксозното си превозно средство, безспорно знаят защо е важна поддръжката на салона.

Все пак докато шофирате, именно интериорът е отговорен за вашия комфорт и удоволствие от управлението на автомобила. Често се налага да закарате и близки и приятели до някоя дестинация – в тези случаи несъмнено чистотата и елегантността на тапицерията ще направи впечатление и на тях.

почистване на тапицерия на кола

Поддръжката и е от ключово значение не само за безупречния и външен вид, но и за здравословната среда в автомобила.

С времето във вътрешността на тапицерията се натрупват микроби и замърсявания, а освен това рядко имаме време да изчистим мръсотиите и трохите в тесните процепи. Особено ако имате деца или домашни любимци, качествената поддръжка е почти невъзможна.

Дори да сте от онези хора, които се грижат за автомобила си безупречно, вероятно поддръжката на тапицерията остава на заден план пред останалите елементи от колата.

Ако искате да изпитвате винаги неповторим комфорт, когато се настаните на седалките, можете да се доверите на Borisov-Clean.com за професионално почистване на тапицерия на кола.

Какво включва услугата ни за почистване на тапицерия на кола

Нашият екип от обучени професионалисти извършва машинно пране на тапицерия със специализирана техника и професионални препарати за безупречен и дълготраен резултат.

След като извършим процедурата, която покрива всички аспекти от чистотата на салона, ще се насладите на неповторима свежест и ще откриете, че с основание сте ни се доверили.

При прането работим по специална технология, която позволява бързото съхнене на седалките. Ще можете да се настаните спокойно в блестящия от чистота автомобил само няколко часа след почистването.

Ето и какво точно покрива нашата услуга:

  • обезпрашаване на автомобилния салон;
  • изпиране на седалките с мощен екстрактор;
  • ароматизиране (по желание на клиента).

* Почистването става в избран от вас ден, час и на вашия адрес адрес.

Единственото изискване от наша страна е да имате възможност да осигурите ток за машините.

При обезпрашаването на автомобилния салон работим с мощни прахосмукачки, които ефективно отстраняват всички частици от повърхността, както и от всички процепи около тапицерията. В процеса нашите служители се стремят да не пропуснат нито един милиметър от седалките и същевременно да не наранят елегантната им повърхност.

Работим с мощни прахосмукачки, които ефективно отстраняват всички частици от повърхността, както и от всички процепи около тапицерията.

Подбираме професионалните препарати за почистване на тапицерия на кола според степента и вида на замърсяванията. Те могат да премахнат и най-упоритите петна от различни видове течности или други замърсители.

Машинното пране отстранява дори най-упоритите замърсявания и микроорганизми, натрупани във вътрешността и помага за създаването на по-здравословна среда в колата. Чрез екстракторно пране на тапицерия на кола се гарантира почистването и в дълбочина, както и възстановяването на бляскавия и външен вид.

След употребата на специализирани препарати, които след това премахваме чрез екстрактор, седалките ще бъдат почти сухи и скоро ще можете да се насладите на новата свежест в автомобилния салон.

Машинното пране отстранява замърсяванията и микроорганизмите, натрупани във вътрешността и помага за създаването на по-здравословна среда в колата.

Препаратите, които използваме, ефективно отстраняват неприятните миризми от всякакъв вид. Ще откриете, че удоволствието от шофирането е много по-голямо и ако изберете опцията за ароматизиране, която можем да приложим след приключване на машинното пране. 

След приключване на прането полагаме защитен слой, който повишава устойчивостта срещу бактерии и замърсявания и подобрява естетическите качества на тапицерията. По този начин ще можете по-дълго време да се радвате на безупречния вид и чистотата на седалките.

Защо да изберете професионално пране на тапицерия

Почистването на тапицерията, които бихте могли да извършите със собствени средства и усилия, не би могло да премахне всички замърсявания в дълбочина. Освен това процесът отнема твърде много усилия и време, а резултатът невинаги е удовлетворяващ.

Професионалистите разполагат със специализирана техника и препарати, които бързо и ефективно отстраняват всеки вид замърсяване в дълбочина. Химикалите убиват и развилите се микроорганизми, които не виждате с невъоръжено око и биха могли да навредят на здравето ви.

Професионалните препарати могат да възвърнат вида на захабените седалки, за да се радвате на автомобил, който изглежда като чисто нов.

Предимствата да се доверите на Borisov-Clean.com

Екипът ни от опитни професионалисти се стреми да отговори на най-високите изисквания на своите потребители и в нито един момент да не допуска и най-малкото разочарование.

След завършване на процедурите щателно се уверяваме, че не сме пропуснали и дори най-дребната подробност от почистването.

Borisov-Clean.com може да ви осигури свежест и безупречна чистота, както и повече свободно време, срещу достъпни и изгодни цени.

Почистване на тапицерия за кола от Borisov-Clean.com

Погрижете се за чистотата на тапицерията на вашия автомобил с коректен, надежден и лоялен партньор, на който винаги можете да разчитате, че ще се справи отлично.

4.5/5 - (75 votes)