Почистване на тапицерия на кола

Почистване на тапицерия на колаПране на автомобил и почистване на тапицерия на коли

Стилната тапицерия на автомобилът без съмнение внася неповторимо усещане за лукс в неговия интериор.

Онези хора, които познават усещането на това да се насладят на луксозното си превозно средство, безспорно знаят защо е важна поддръжката на салона.

Все пак докато шофирате, именно интериорът е отговорен за вашия комфорт и удоволствие от управлението на автомобила.

Често се налага да закарате и близки и приятели до някоя дестинация – в тези случаи несъмнено чистотата и елегантността на тапицерията ще направи впечатление и на тях.

Поддръжката и е от ключово значение не само за безупречния и външен вид, но и за здравословната среда в автомобила.

С времето във вътрешността на тапицерията се натрупват микроби и замърсявания, а освен това рядко имаме време да изчистим мръсотиите и трохите в тесните процепи.

Особено ако имате деца или домашни любимци, качествената поддръжка е почти невъзможна.

Дори да сте от онези хора, които се грижат за автомобила си безупречно, вероятно поддръжката на тапицерията остава на заден план пред останалите елементи от колата.

Ако искате да изпитвате винаги неповторим комфорт, когато се настаните на седалките, можете да се доверите на Borisov-Clean.com за професионално почистване на тапицерия на кола.

Какво включва услугата ни за пране и почистване на тапицерия на кола

Нашият екип от обучени професионалисти извършва машинно пране на тапицерия със специализирана техника и професионални препарати за безупречен и дълготраен резултат.

След като извършим процедурата, която покрива всички аспекти от чистотата на салона, ще се насладите на неповторима свежест и ще откриете, че с основание сте ни се доверили.

При пране на автомобил и вътрешен салон и тапицерии работим по специална технология, която позволява бързото съхнене на седалките. Ще можете да се настаните спокойно в блестящия от чистота автомобил само няколко часа след почистването.

Ето и какво точно покрива нашата услуга по пране на автомобил в София:
– Обезпрашаване на автомобилен салон;
– Пране на седалки с мощен екстрактор;
– Ароматизиране на автомобилна тапицерия, седалки и салон (по желание на клиента).
* Почистването става в избран от вас ден, час и на вашия адрес адрес.

Единственото изискване от наша страна е да имате възможност да осигурите ток за машините.

Обезпрашаване на автомобилен салон

При обезпрашаването на автомобилния салон работим с мощни прахосмукачки, които ефективно отстраняват всички частици от повърхността, както и от всички процепи около тапицерията.

В процеса нашите служители се стремят да не пропуснат нито един милиметър от седалките и същевременно да не наранят елегантната им повърхност.

Работим с мощни прахосмукачки, които ефективно отстраняват всички частици от повърхността, както и от всички процепи около тапицерията.

Пране на автомобилни седалки

Подбираме професионалните препарати за почистване на тапицерия на кола според степента и вида на замърсяванията. Те могат да премахнат и най-упоритите петна от различни видове течности или други замърсители.

Машинното пране на автомобил и почистването на тапицерията отстранява дори най-упоритите замърсявания и микроорганизми, натрупани във вътрешността и помага за създаването на по-здравословна среда в колата.

Чрез екстракторно пране на тапицерия на кола се гарантира почистването и в дълбочина, както и възстановяването на бляскавия и външен вид.

След употребата на специализирани препарати за пране на автомобил, които след това премахваме чрез екстрактор, седалките ще бъдат почти сухи и ще можете да се насладите на новата свежест в автомобилния салон и красивата тапицерия и седалки почти веднага.

Машинното пране отстранява замърсяванията и микроорганизмите, натрупани във вътрешността и помага за създаването на по-здравословна среда в колата.

Ароматизиране на автомобилния салон, тапицерия и седалки

Препаратите, които използваме, ефективно отстраняват неприятните миризми от всякакъв вид. Ще откриете, че удоволствието от шофирането е много по-голямо и ако изберете опцията за ароматизиране, която можем да приложим след приключване на машинното пране.

След приключване на прането полагаме защитен слой, който повишава устойчивостта срещу бактерии и замърсявания и подобрява естетическите качества на тапицерията. По този начин ще можете по-дълго време да се радвате на безупречния вид и чистотата на седалките.

Защо да изберете професионално пране на автомобил – салон, седалки, тапицерия

Почистването на тапицерията, които бихте могли да извършите със собствени средства и усилия, не би могло да премахне всички замърсявания в дълбочина. Освен това процесът отнема твърде много усилия и време, а резултатът невинаги е удовлетворяващ.

Професионалистите ни разполагат със специализирана техника и препарати, които бързо и ефективно отстраняват всеки вид замърсяване в дълбочина. Химикалите убиват и развилите се микроорганизми, които не виждате с невъоръжено око и биха могли да навредят на здравето ви.

Професионалните препарати могат да възвърнат вида на захабените седалки, за да се радвате на автомобил, който изглежда като чисто нов.

Доверете се на Borisov-Clean.com за тапицерията на вашия автомобил

Екипът ни от опитни професионалисти се стреми да отговори на най-високите изисквания на своите потребители – от професионално почистване на домове до перфектно измиване на салона на колата, и в нито един момент да не допуска и най-малкото разочарование.

След завършване на процедурите щателно се уверяваме, че не сме пропуснали и дори най-дребната подробност от почистването.

Borisov-Clean.com може да ви осигури свежест и безупречна чистота, както и повече свободно време, срещу достъпни и изгодни цени.

Често задавани въпроси

С какви домашни средства мога да почистя тапицерията на колата?
Стига да не става въпрос за кожена тапицерия, може да използвате популярни почистващи средства за тапицерия на меки мебели. Подходящи домашни средства са белият оцет, содата за хляб и деликатни сапунисващи агенти.
Леките замърсявания могат да се почистят с няколко капки течен сапун, примесен във вода. По-упоритите петна може да третирате с оцет. Оцетът трябва да бъде разреден 1:1 с вода, за да избегнете агресивната обработка. Колкото и деликатно да ви изглежда средството, винаги тествайте, преди да преминете към почистване на големи участъци.
Какво се използва за пране на автомобил и почистване на кожена тапицерия на кола?
Необходими са ви прахосмукачка, микрофибърна кърпа, специален препарат за почистване на кожена тапицерия на коли, омекотител за кожа, четка с меки влакна и влажни кърпи. Може да използвате приставка с четчица за прахосмукачката. След като почистите едрите замърсявания и праха, трябва да тествате препарата на малък участък. Ако след изсъхване всичко е наред, може да го използвате за цялата тапицерия.
С помощта на мека четка или кърпа може да нанесете почистващия препарат. Слагайте деликатно количество, достатъчно за почистването. Работете на секции, за да избягвате неравномерната обработка. След това почистете препарата с навлажнена кърпа. Накрая попийте със сух микрофибър и нанесете омекотител (необходимо е да се извършва около веднъж на 3 месеца).
Препоръчва ли се прането на тапицерия на кола?
Мокрото почистване на тапицерията на колата е като цяло подходящо, но трябва да внимавате основно за това колко количество течност използвате и какви са препаратите за почистване на тапицерия на кола, които използвате. Избягвайте прекаленото мокрене на седалките, тъй като трудно ще изведете цялата влага навън и е възможно част от нея да остане и да започне образуване на мухъл.
Вместо да търкате агресивно е по-добре да използвате потупващи движения. Използвайте меки кърпи и минимално количество вода и препарат. Оставете достатъчно време за пълното изсъхване на тапицерията.


ПОЧИСТВАНЕ НА ТАПИЦЕРИЯ ЗА КОЛА ОТ BORISOV-CLEAN.COM

За да поддържате тапицерията на вашия автомобил в перфектен вид, можете да се доверите на „Борисов Клийн“ – вашият, лоялен и надежден партньор за професионално почистване на тапицерия на кола. На ваше разположение сме да се погрижим за безупречната чистота на тапицерията, да ѝ върнем свежия вид и да я предпазим от износване и замърсявания. С тази услуга печелите приятна обстановка при шофиране, като същевременно ще запази стойността на автомобила си. Доверете се на Borisov-Clean, за да се наслаждавате на комфорт и перфектна чистота във вашата кола!

4.5/5 - (77 votes)