Кои сме ние от “Борисов КЛИЙН“ София?

Ако се нуждаете от качествено почистване в София, след което домът ви да заблести, то значи сте попаднали на възможно най-правилното място. “Борисов КЛИЙН“ София е изцяло специализирана в почистване по домовете в София. В епицентъра на нашата политика заляга стремежът да създаваме и изграждаме трайни и коректни взаимоотношения с клиентите.

Поради тази причина не търпим компромис, по отношение на хигиената и чистотата. При нас ще се сблъскате с перфектно балансирано съотношение между качество и цена, което много малко фирми са в състояние да ви предложат. Многобройният екип от професионалисти, с които разполагаме, е в готовност да ви предложи съдействие и да се справи с безпорядъка и мръсотията, царящи в домовете ви.

През годините ние успяхме да се превърнем в едно огромно семейство. Ако искате да бъдете част от него, то единственото, което се изисква да направите, е да се свържете с нас. Предлагаме професионално, ежедневно и еднократно почистване и хигиенизиране на домове, офиси, административни и промишлени сгради, хотели, банки, заведения, магазини, почистване на входове на жилищни сгради и други.

В случай, че наскоро е бил извършван ремонт във ваша сграда, къща или апартамент, то отново сме в готовност да ви окажем съдействие. Borisov-clean.com предоставя възможност за цялостно почистване, което включва машинно изпиране на меки подови настилки, мебелиизмиване на прозорци, щори, дограми, витрини, както и цялостно почистване на вътрешно обзавеждане.

Ние сме иновативна фирма, прилагаща високи стандарти и качествено обслужване. Действаме и подхождаме с прецизност във всеки един етап на избраната от вас услуга. Това е основна предпоставка клиентът да ни гласува доверие, а ние да го дарим с блестящ краен резултат, оправдаващ най-смелите му очаквания.

Добре обученият ни персонал е напълно наясно с всяка една стъпка от професионалното почистване, така че да задоволи най-високите критерии на потребителите. В готовност сме да организираме преференциална оферта, така че да останете доволни. Нашето желание е вие да ни очаквате повторно с най-огромно нетърпение. Ако това се случи, то значи сме успели да постигнем своята мисия.

Защо да изберете “Борисов КЛИЙН“ София?

  • Нашата цел е отлично постигнати резултати, както и лоялност към клиента, с който работим.
  • Стараем се всеки наш служител да отговаря на високите изисквания за отговорност, квалифицираност и мотивираност.
  • Нашата мисия е да почувстваме удовлетвореност след добре свършената работа.
  • Нашият екип от професионалисти ще покаже нужното отношение към вас, усмихвайки ви се мило и приветливо. Те подхождат професионално към всеки един клиент.
  • За постигане на брилянтни резултати, ние си служим единствено с професионална техника и висок клас безвредни и екологично чисти препарати.
  • Спазваме предварително уговорените срокове.
  • Превръщаме дома ви в истинско бижу, искрящо от чистота.
  • Сертифицирано качество на всяка отделна услуга

Borisov-clean.com гарантира на своите клиенти професионално почистване. Избирайки нас, то вие несъмнено извършвате възможно най-правилния избор. Предлагаме ви точни срокове, високи стандарти на качество и съдействие във всеки един момент, в който се нуждаете от нашите услуги.

Често задавани въпроси:

Защо да се доверим на професионална фирма за почистване?
Не всеки човек има времето, желанието или достатъчно опит да почисти до съвършенство сам своя дом или офис.
Именно затова услугите на професионалната фирма за почистване гарантират най-вече качество и пестят ценно време на клиентите.
С какво сме по-добри от останалите фирми за почистване?
Нещото, което ни откроява от останалите фирми за почистване е запознаване със същността на проблема, намиране на най-доброто решение след консултация с клиента и подхождане към проблема с възможно най-голям професионализъм и отношение.
Колко време ни отнема да почистим вашия дом или офис?
Всичко зависи от степента на замърсяване, но винаги се стараем да си свършим работата възможно най-качествено за възможно най-кратко време.
Колко струва едно почистване на дома или офиса?
Цената, също както и времето, зависи от степента на замърсяване, района и големината на обекта където се извършва почистването.


4.6/5 - (81 votes)