Кои сме ние от “Борисов КЛИЙН“ София?

Ако се нуждаете от качествено почистване в София, след което домът ви да заблести, то значи сте попаднали на възможно най-правилното място. “Борисов КЛИЙН“ София е изцяло специализирана в почистване по домовете в София. В епицентъра на нашата политика заляга стремежът да създаваме и изграждаме трайни и коректни взаимоотношения с клиентите.

Поради тази причина не търпим компромис, по отношение на хигиената и чистотата. При нас ще се сблъскате с перфектно балансирано съотношение между качество и цена, което много малко фирми са в състояние да ви предложат. Многобройният екип от професионалисти, с които разполагаме, е в готовност да ви предложи съдействие и да се справи с безпорядъка и мръсотията, царящи в домовете ви.

През годините ние успяхме да се превърнем в едно огромно семейство. Ако искате да бъдете част от него, то единственото, което се изисква да направите, е да се свържете с нас. Предлагаме професионално, ежедневно и еднократно почистване и хигиенизиране на домове, офиси, административни и промишлени сгради, хотели, банки, заведения, магазини и други.

В случай, че наскоро е бил извършван ремонт във ваша сграда, къща или апартамент, то отново сме в готовност да ви окажем съдействие. Borisov-clean.com предоставя възможност за цялостно почистване, което включва машинно изпиране на меки подови настилки, мебели, измиване на прозорци, щори, дограми, витрини, както и цялостно почистване на вътрешно обзавеждане.

Ние сме иновативна фирма, прилагаща високи стандарти и качествено обслужване. Действаме и подхождаме с прецизност във всеки един етап на избраната от вас услуга. Това е основна предпоставка клиентът да ни гласува доверие, а ние да го дарим с блестящ краен резултат, оправдаващ най-смелите му очаквания.

Добре обученият ни персонал е напълно наясно с всяка една стъпка от професионалното почистване, така че да задоволи най-високите критерии на потребителите. В готовност сме да организираме преференциална оферта, така че да останете доволни. Нашето желание е вие да ни очаквате повторно с най-огромно нетърпение. Ако това се случи, то значи сме успели да постигнем своята мисия.

Защо да изберете “Борисов КЛИЙН“ София?

Нашата цел е отлично постигнати резултати, както и лоялност към клиента, с който работим
Стараем се всеки наш служител да отговаря на високите изисквания за отговорност, квалифицираност и мотивираност
Нашата мисия е да почувстваме удовлетвореност след добре свършената работа
Нашият екип от професионалисти ще покаже нужното отношение към вас, усмихвайки ви се мило и приветливо. Те подхождат професионално към всеки един клиент
За постигане на брилянтни резултати, ние си служим единствено с професионална техника и висок клас безвредни и екологично чисти препарати
Спазваме предварително уговорените срокове
Превръщаме дома ви в истинско бижу, искрящо от чистота
Сертифицирано качество на всяка отделна услуга

Borisov-clean.com гарантира на своите клиенти професионално почистване. Избирайки нас, то вие несъмнено извършвате възможно най-правилния избор. Предлагаме ви точни срокове, високи стандарти на качество и съдействие във всеки един момент, в който се нуждаете от нашите услуги.

Често задавани въпроси:

Не всеки човек има времето, желанието или достатъчно опит да почисти до съвършенство сам своя дом или офис.
Именно затова услугите на професионалната фирма за почистване гарантират най-вече качество и пестят ценно време на клиентите.
Нещото, което ни откроява от останалите фирми за почистване е запознаване със същността на проблема, намиране на най-доброто решение след консултация с клиента и подхождане към проблема с възможно най-голям професионализъм и отношение.
Всичко зависи от степента на замърсяване, но винаги се стараем да си свършим работата възможно най-качествено за възможно най-кратко време.
Цената, също както и времето, зависи от степента на замърсяване, района и големината на обекта където се извършва почистването.
4.6/5 - (78 votes)