Почистване на прозорци

Измиване на прозорци и стъкла в София

Почистване на прозорци и миене на прозорциВ течение на времето гледката през прозореца на вашия дом вече не е така кристално ясна.

Тогава се налага да се заемете с нелеката задача по почистването на прозорците.

Миенето на прозорци обаче изисква много време и усилия, а резултатите невинаги са безупречни.

Натовареното ежедневие често не ви оставя необходимото време и се налага непрекъснато да отлагате.

Ние от Борисов Клийн ви предлагаме лесно и ефективно решение на този проблем. Поверете миенето на прозорците в ръцете на нашите опитни специалисти и скоро те ще заблестят от чистота.

Цени за почистване на прозорци в София

Цените са ориентировъчни, в зависимост от степента на замърсяване!

Почистване на прозорци Цена
Едностранно почистване на прозорци Цена по договаряне
Двустранно почистване на прозорци 1Цена по договаряне
Почистване на дограма Цена по договаряне
Почистване на щори Цена по договаряне

– При липсата на осигурено парко място се заплащат 2 лв. на час.

– При липсата на асансьор се заплащат по 1 лв. на етаж.

– За адреси извън околовръстното на гр. София се заплащат 0,40 лв. на км.

Професионално миене на прозорци на достъпни цени

Нашият екип предлага висококачествено миене на прозорци с професионални уреди и препарати, които осигуряват дълготраен резултат. Технологията ни защитава прозорците от бързото натрупване на прах и замърсявания, характерно за градските домове.

Услугите ни за почистване на прозорци включват и обстойно почистване на дограма. Нито един елемент не бива да бъде пропуснат в чистенето, за да можете да изпитате истинско удовлетворение от резултата.

Нашите умения и прилаганите от нас технологии ни позволяват бързо и ефикасно да премахнем и най-упоритите замърсявания във всяка област от вашите прозорци. Услугата включва и почистване на щори, тъй като сме наясно колко трудно бихте могли да отделите необходимото време за това и колко трудоемка е задачата.

Услугата ни включва двустранно почистване на прозорци, което завършваме с фино полиране за кристален блясък и чистота.

Всички услуги за миене на прозорци предлагаме срещу достъпни цени, защото вярваме, че всеки заслужава да се наслади на чист и подреден дом.

Предимствата да се доверите на професионална фирма за почистване на прозорци оправдават напълно цената. По този начин вие освобождавате време за себе си, освен това можете да бъдете сигурни, че резултатът винаги ще бъде съвършен.

В случай, че се заемете с почистването сами, се налага да инвестирате време и средства в препарати, а често колкото и усилия да полагате, прозорците не се измиват качествено.

Ето защо е препоръчително да се доверите на опитни професионалисти, които разполагат с висококачествена техника и препарати.

Защо да се доверите на Borisov-Clean.com

Удовлетворението на потребителите е нашата водеща мисия.

Не допускаме компромиси в своята дейност, за да можем винаги да отговаряме и на най-високите изисквания. Съобразяваме се с всички нужди на нашите клиенти, с цел да им осигурим максимален комфорт.

Съвършенството е възможно, стига да притежавате средствата за това – ние го доказваме всеки ден. Няма предизвикателство в почистването, с което да не сме способни да се справим.

Доверете се на почистваща фирма “Борисов Клийн” София и сами ще се уверите в качеството на предлаганите от нас услуги в областта на хигиената и почистващите услуги.

Често задавани въпроси

Има ли ефективен домашен разтвор за чистене на прозорци?
Може да създадете напълно ефективен домашен разтвор за прозорци като просто използвате бял оцет за почистване и вода. Смесете равни части дестилиран бял оцет и вода в бутилка със спрей пулверизатор.
Този домашен разтвор е идеален за прозорците, поради естествените му свойства за обезмасляване. Оцетната киселина в оцета разгражда мърсотията, докато дезинфекциращите ѝ характеристики помагат за премахването на бактериите. Освен това оцетът се изпарява бързо, намалявайки вероятността за образуване на остатъчни ивици. Този подход на миене на прозорци с оцет е изгоден, рентабилен и екологично издържан, тъй като не съдържа агресивни химикали.
Какви са предимствата на професионалното миене на прозорци?
Професионалното миене на прозорци осигурява перфектен резултат и незаменимо удобство. Екипите ни разполагат с опит, подходящи инструменти и най-добрите почистващи препарати, с които премахват упорита мърсотия, подобрявайки цялостния външен вид на дома, офиса или стъклената фасада. Това е най-безопасният вариант при високи и труднодостъпни прозорци и големи стъклени площи, а също така и най-ефективният и бърз такъв.
Редовната поддръжка на прозорците осигурява полиран външен вид на имота, подобрена естествена светлина и в дългосрочен аспект осигурява удължаване живота на прозорците.
Кой е най-добрият препарат за почистване на прозорци?
Най-добрият препарат за почистване на прозорци трябва да съчетава ефективност, резултати без остатъчни ивици и безопасност при употреба. Оглеждайте се за съставки като изопропилов алкохол или амоняк, които са безпощадни към мазните замърсявания. Препаратите на основата на алкохол се изправят бързо, а амонякът се справя отлично с упоритата мърсотия. Имайте предвид, че той трябва да се използва само в силно проветриви помещения.
Значение има и техниката на почистване. За най-добри резултати използвайте специална кърпа за прозорци и след това изтъркайте с кухненска хартия или вестник. За почистване само с пособие за почистване на прозорци от външната страна, може да се наложи да използвате по-силен препарат.


ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ И СТЪКЛА ОТ BORISOV-CLEAN.COM

Възползвайте се от нашата услуга за почистване на стъкла и прозорци във вашия дом или офис и със сигурност ще бъдете в очаровани от резултата! Нашият екип е готов да се погрижи за безупречната чистота на всички прозорци и стъклени повърхности. Специализирали сме се в почистването на прозорци и стъкла с висококачествени почистващи продукти и професионална техника, с които доставяме на нашите клиенти винаги перфектни резултати.

4.7/5 - (103 votes)