Почистване на прозорци

Измиване на прозорци и стъкла в София

В течение на времето гледката през прозореца на вашия дом вече не е така кристално ясна. Тогава се налага да се заемете с нелеката задача по почистването на прозорците.

Миенето на прозорци обаче изисква много време и усилия, а резултатите невинаги са безупречни. Натовареното ежедневие често не ви оставя необходимото време и се налага непрекъснато да отлагате.

Ние от Борисов Клийн ви предлагаме лесно и ефективно решение на този проблем. Поверете миенето на прозорците в ръцете на нашите опитни специалисти и скоро те ще заблестят от чистота.

Почистване на прозорци

Цени за почистване на прозорци в София

Цените са ориентировъчни, в зависимост от степента на замърсяване!

Почистване на прозорци Цена
Едностранно почистване на прозорци Цена по договаряне
Двустранно почистване на прозорци Цена по договаряне
Почистване на дограма Цена по договаряне
Почистване на щори Цена по договаряне

– При липсата на осигурено парко място се заплащат 2лв. на час.

– При липсата на асансьор се заплащат по 1лв. на етаж.

– За адреси извън околовръстното на гр. София се заплащат 0,40лв. на км.

Професионално миене на прозорци на достъпни цени

Нашият екип предлага висококачествено миене на прозорци с професионални уреди и препарати, които осигуряват дълготраен резултат. Технологията ни защитава прозорците от бързото натрупване на прах и замърсявания, характерно за градските домове.

Услугите ни за почистване на прозорци включват и обстойно почистване на дограма. Нито един елемент не бива да бъде пропуснат в чистенето, за да можете да изпитате истинско удовлетворение от резултата.

Нашите умения и прилаганите от нас технологии ни позволяват бързо и ефикасно да премахнем и най-упоритите замърсявания във всяка област от вашите прозорци. Услугата включва и почистване на щори, тъй като сме наясно колко трудно бихте могли да отделите необходимото време за това и колко трудоемка е задачата.

Услугата ни включва двустранно почистване на прозорци, което завършваме с фино полиране за кристален блясък и чистота.

Всички услуги за миене на прозорци предлагаме срещу достъпни цени, защото вярваме, че всеки заслужава да се наслади на чист и подреден дом.

Предимствата да се доверите на професионална фирма за почистване на прозорци оправдават напълно цената. По този начин вие освобождавате време за себе си, освен това можете да бъдете сигурни, че резултатът винаги ще бъде съвършен.

В случай, че се заемете с почистването сами, се налага да инвестирате време и средства в препарати, а често колкото и усилия да полагате, прозорците не се измиват качествено.

Ето защо е препоръчително да се доверите на опитни професионалисти, които разполагат с висококачествена техника и препарати.

Защо да се доверите на Borisov-Clean.com

Удовлетворението на потребителите е нашата водеща мисия.

Не допускаме компромиси в своята дейност, за да можем винаги да отговаряме и на най-високите изисквания. Съобразяваме се с всички нужди на нашите клиенти, с цел да им осигурим максимален комфорт.

Съвършенството е възможно, стига да притежавате средствата за това – ние го доказваме всеки ден. Няма предизвикателство в почистването, с което да не сме способни да се справим.

Доверете се на почистваща фирма „Борисов Клийн“ София и сами ще се уверите в качеството на предлаганите от нас услуги в областта на хигиената и почистващите услуги.

Почистване на прозорци и стъкла от Borisov-Clean.com

Възползвайте се от нашата услуга за почистване на стъкла и прозорци във вашия дом или офис и със сигурност ще бъдете в очаровани от резултата! Нашият екип е готов да се погрижи за безупречната чистота на всички прозорци и стъклени повърхности. Специализирали сме се в почистването на прозорци и стъкла с висококачествени почистващи продукти и професионална техника, с които доставяме на нашите клиенти винаги перфектни резултати.

4.7/5 - (99 votes)