Екологично почистване

Екологично почистване

Екологично почистванеДнешният пазар предлага огромно изобилие от препарати, които могат да почистят всякакви видове замърсявания с лекота. Дори най-упоритите наслоявания могат да бъдат премахнати със средства, които можете да намерите в кварталния магазин.

Проблемът е, че много от тези препарати, които хората обикновено ползват в домашни условия, съдържат силни химикали.

Това е с цел да бъдат достатъчно ефективни и същевременно да не бъдат твърде скъпи за обикновения потребител.

Макар и на етикета да са указани някои от съставките в препаратите, рядко всъщност знаете какво наистина нанасяте върху замърсените повърхности у дома. Всеки от химикалите в състава им може да е причина за алергични реакции и дори за развиване на хронични алергии.

Химикалите проникват в повърхностите и се отразяват и на качеството на въздуха, затова е важно да внимавате с какви материали чистите, особено когато в дома има бебета и малки деца.

Добрата новина е, че фирмите за почистване разполагат с препарати, които са достатъчно силни, за да премахнат замърсяванията в дълбочина, и същевременно не са инвазивни. Ако искате да се възползвате от това предимство, можете да поръчате екологично почистване от Borisov-Clean.com.

Какво представлява услугата Екологично почистване

Услугата “екологично почистване” е подходяща за домове, в които има бебета, малки деца, домашни любимци или хора с алергии.

Почистването се извършва на базата на екологични био препарати, както и с мощна парочистачка, която унищожава до 99,9% от всички микроби.

Препаратите, които се използват при екологично чистене, не съдържат вредните химикали, които често се срещат в състава на препаратите за масова употреба. Те функционират като предизвикват реакция между замърсяванията и естествените съставки в самите препарати.

Тази реакция помага да се разбие структурата на замърсителите и по този начин осигурява безупречна чистота без вредни съставки.

Нашите служители работят и със специализирано оборудване, за да бъде екологичното чистене ефективно и да се насладите на съвършен резултат. Освен почистване с екологични препарати, ние използваме и професионални прахосмукачки и парочистачки, които чистят повърхностите в дълбочина.

Парата улеснява разбиването на структурата на замърсяванията, а освен това уредите имат и допълнителни ползи, тъй като пречистват въздуха от вредни химикали, които се срещат във всеки дом.

Професионалното екологично почистване създава една изцяло здравословна домашна среда във всеки един аспект. То може да бъде ефективно за всяка една област от дома.

Според различните типове повърхности и замърсявания, специалистите от Borisov Clean избират различен тип подход, който да е най-ефективен в конкретния случай.

За кого е полезно екологичното чистене

В случай, че страдате от алергии, не бива да използвате редовните препарати, които се продават в магазините. Това може да доведе не само до обриви, но и до по-сериозни алергични реакции като подуване и задушаване.

В случай, че гледате бебета или малки деца, също не е препоръчително да рискувате с този вид интензивни химикали. Бебешката и детската кожа е твърде чувствителна и може да се раздразни и възпали дори без детето да страда от алергия.

Освен това използването на подобни препарати може да причини алергия у детето, която да продължи дългосрочно да влияе върху живота му. При наличието на бременни също е препоръчително да се използват екологични препарати за почистване, в противен случай химикалите могат да повлияят негативно на майката и на плода.

Домашните любимци могат да бъдат изключително чувствителни на влиянието на различни химикали. Тяхната нервна система е по-крехка, затова е препоръчително за тяхното здраве да изберете почистване с екологични препарати.

Екипът на Борисов Клийн предлага абонаментно и основно почистване на домове и на офиси, което по ваше желание може да бъде напълно екологично и здравословно.

Каква е цената за екологично почистване

Цената се различава от тази на стандартната почистваща услуга и варира спрямо редица фактори. Специалистите ще вземат под внимание големината на дома, както и броя на помещенията, вида и степента на замърсяванията и това какви точно опции искате да бъдат включени.

След оглед на място екипът ще определи крайната цена за услугата.

Защо да се доверите на Borisov-Clean.com

Нашият екип е наясно с всички предизвикателства, свързани с почистването, с които бихте могли да се сблъскате. Насреща сме именно за да ви помогнем да се справите с тях, тъй като имаме необходимите решения.

Вашите нужди и предпочитания са приоритет за нас, затова винаги се стремим да ви осигурим пълно удовлетворение.

Подарете си комфортът, който заслужавате – доверете се на Borisov-Clean.com.

Често задавани въпроси

Какво е екологично почистване?
Екологичното или още „зелено“ почистване използва екосъобразни методи за почистване и продукти, които минимизират отрицателното въздействие върху екосистемите и човешкото здраве чрез използване на минимум химикали и техники с минимален въглероден отпечатък. При екологично почистване се намалява употребата на агресивни агенти, токсини и невъзобновими ресурси, които обикновено се срещат в конвенционалните почистващи средства.
Вместо това се използват биоразградими, нетоксични алтернативи, извлечени от естествени източници като растителни съставки. Освен това се прилагат методи за спестяване на използваната енергия и редуциране на цялостния еко отпечатък. Особено приложимо е в домове с деца и хора с алергии.
Кои домашни средства могат да са екологични почистващи препарати?
Дестилираният бял оцет е едно от най-популярните домашни средства за екологично почистване. Той е щадящ към природата, тъй като е 100% биоразградим и е направен от нетоксични съставки.
Лимонът има естествена киселинност, която му придава добри почистващи и дезинфекциращи способности. Той може да се използва дори за разграждане на мазнини и отлагания по котлони и абсорбатори. Освен това остава приятен свеж аромат след себе си.
Някои растителни етерични масла също са екологично решение за почистване. Насочете се към такива с антибактериални и дезинфекциращи свойства като чаено дърво, лавандула и евкалипт. Те са и страхотна добавка към домашно приготвени препарати за под, тъй като оставят чудесна свежест.
Кой е най-екологичният домашен ефикасен препарат за почистване на баня?
Предлагаме ви да опитате следния домашен ефикасен препарат за почистване на баня, който е супер екологичен и щадящ към природата, повърхностите и към вас. Може да го приготвите като смесите 2 с. л. течен кастилски сапун, 1 с. л. сода за хляб, 2 ч. ч. топла вода, 30 капки етерично масло от чаено дърво и 20 капки етерично масло от сладък портокал.
С тази смес може да напълните спрей бутилка, която да използвате като препарат за почистване на тоалетната, душа, мивката, сифоните, смесителите и пода около тоалетната.


ЕКОЛОГИЧНО ПОЧИСТВАНЕ ОТ BORISOV-CLEAN.COM

Изберете екологично почистване за вашия дом или офис от Борисов Клийн – ваш коректен, надежден и лоялен партньор. Можете да се доверите на нашия екип, че ще извършим ефективно почистване, без да нанасяме вреда на околната среда, като задължително ще премахнем най-разпространените алергени и частици. Ще използваме еко-продукти и методи, за да постигнем безупречни резултати в чистотата на вашия дом или офис. Разчитайте на нас, че ще се справим отлично и ще допринесем за една екологичната чистота, която ще осигури здравословна и безопасна обстановка за вас и вашите близки или колеги.

4.6/5 - (62 votes)