Екологично почистване

Екологично почистване

Днешният пазар предлага огромно изобилие от препарати, които могат да почистят всякакви видове замърсявания с лекота. Дори най-упоритите наслоявания могат да бъдат премахнати със средства, които можете да намерите в кварталния магазин.

Проблемът е, че много от тези препарати, които хората обикновено ползват в домашни условия, съдържат силни химикали.

Това е с цел да бъдат достатъчно ефективни и същевременно да не бъдат твърде скъпи за обикновения потребител.

Екологично почистване

Макар и на етикета да са указани някои от съставките в препаратите, рядко всъщност знаете какво наистина нанасяте върху замърсените повърхности у дома. Всеки от химикалите в състава им може да е причина за алергични реакции и дори за развиване на хронични алергии.

Химикалите проникват в повърхностите и се отразяват и на качеството на въздуха, затова е важно да внимавате с какви материали чистите, особено когато в дома има бебета и малки деца.

Добрата новина е, че фирмите за почистване разполагат с препарати, които са достатъчно силни, за да премахнат замърсяванията в дълбочина, и същевременно не са инвазивни. Ако искате да се възползвате от това предимство, можете да поръчате екологично почистване от Borisov-Clean.com.

Какво представлява услугата Екологично почистване

Услугата “екологично почистване” е подходяща за домове, в които има бебета, малки деца, домашни любимци или хора с алергии.

Почистването се извършва на базата на екологични био препарати, както и с мощна парочистачка, която унищожава до 99,9% от всички микроби.

Препаратите, които се използват при екологично чистене, не съдържат вредните химикали, които често се срещат в състава на препаратите за масова употреба. Те функционират като предизвикват реакция между замърсяванията и естествените съставки в самите препарати.

Тази реакция помага да се разбие структурата на замърсителите и по този начин осигурява безупречна чистота без вредни съставки.

Нашите служители работят и със специализирано оборудване, за да бъде екологичното чистене ефективно и да се насладите на съвършен резултат. Освен почистване с екологични препарати, ние използваме и професионални прахосмукачки и парочистачки, които чистят повърхностите в дълбочина.

Парата улеснява разбиването на структурата на замърсяванията, а освен това уредите имат и допълнителни ползи, тъй като пречистват въздуха от вредни химикали, които се срещат във всеки дом.

Професионалното екологично почистване създава една изцяло здравословна домашна среда във всеки един аспект. То може да бъде ефективно за всяка една област от дома.

Според различните типове повърхности и замърсявания, специалистите от Borisov Clean избират различен тип подход, който да е най-ефективен в конкретния случай.

За кого е полезно екологичното чистене

В случай, че страдате от алергии, не бива да използвате редовните препарати, които се продават в магазините. Това може да доведе не само до обриви, но и до по-сериозни алергични реакции като подуване и задушаване.

В случай, че гледате бебета или малки деца, също не е препоръчително да рискувате с този вид интензивни химикали. Бебешката и детската кожа е твърде чувствителна и може да се раздразни и възпали дори без детето да страда от алергия.

Освен това използването на подобни препарати може да причини алергия у детето, която да продължи дългосрочно да влияе върху живота му. При наличието на бременни също е препоръчително да се използват екологични препарати за почистване, в противен случай химикалите могат да повлияят негативно на майката и на плода.

Домашните любимци могат да бъдат изключително чувствителни на влиянието на различни химикали. Тяхната нервна система е по-крехка, затова е препоръчително за тяхното здраве да изберете почистване с екологични препарати.

Екипът на Борисов Клийн предлага абонаментно и основно почистване на домове и на офиси, което по ваше желание може да бъде напълно екологично и здравословно.

Каква е цената за екологично почистване

Цената се различава от тази на стандартната почистваща услуга и варира спрямо редица фактори. Специалистите ще вземат под внимание големината на дома, както и броя на помещенията, вида и степента на замърсяванията и това какви точно опции искате да бъдат включени.

След оглед на място екипът ще определи крайната цена за услугата.

Защо да се доверите на Borisov-Clean.com

Нашият екип е наясно с всички предизвикателства, свързани с почистването, с които бихте могли да се сблъскате. Насреща сме именно за да ви помогнем да се справите с тях, тъй като имаме необходимите решения.

Вашите нужди и предпочитания са приоритет за нас, затова винаги се стремим да ви осигурим пълно удовлетворение.

Подарете си комфортът, който заслужавате – доверете се на Borisov-Clean.com.

Екологично почистване от Borisov-Clean.com

Изберете екологично почистване за вашия дом или офис от Борисов Клийн – ваш коректен, надежден и лоялен партньор. Можете да се доверите на нашия екип, че ще извършим ефективно почистване, без да нанасяме вреда на околната среда, като задължително ще премахнем най-разпространените алергени и частици. Ще използваме еко-продукти и методи, за да постигнем безупречни резултати в чистотата на вашия дом или офис. Разчитайте на нас, че ще се справим отлично и ще допринесем за една екологичната чистота, която ще осигури здравословна и безопасна обстановка за вас и вашите близки или колеги.

4.6/5 - (62 votes)