Еднократно почистване на апартамент

Еднократно почистване на апартамент
Какво включва услугата еднократно почистване на апартамент? И кога ни трябва? Когато денят ви е изпълнен с работа, задачи и обикаляне наляво-надясно, последното, което искате, е да се приберете в един неподреден и мръсен дом и да се налага да чистите.

За съжаление, често обаче не остава време за редовно чистене на дома и комфортът ви в края на работния ден бива нарушен.

Някои замърсявания могат да бъдат набързо отстранени и някак да закрепите положението.

По-трудоемките процедури обаче, като чистенето на прозорците или килимите, често биват пренебрегвани.

В този случай разбирате, че е време да изчистите, чак след като вече са се натрупали много замърсявания. При това положение чистенето става още по-трудно.

Не е необходимо да жертвате малкото си свободно време за почивка и да го прекарате в чистене. Екипът на Borisov-Clean.com може да направи това за вас и да ви осигури безупречна чистота и време за релакс.

Какво включва услугата ни за еднократно почистване на апартамент

Услугата ни за еднократно почистване на апартамент е насочена към безупречната чистота на всяка област от вашия дом. Обръщаме внимание и на най-дребните детайли и елементи и гарантираме, че няма да откриете дори една зона, която сме пропуснали да почистим.

След оглед на апартамента ще планираме внимателно стратегията за почистване, за да извършим услугата максимално ефективно и бързо.

Подбираме техниката, подхода и препаратите според материите на повърхностите и степента на замърсяване. Съобразяваме се с всички изисквания и предпочитания на нашите потребители, за да им гарантираме пълно удовлетворение след като завършим процеса.

За хора, които страдат от алергии предлагаме екологично почистване със специално предназначени за целта препарати.

Почистваме цели домове, дезинфекцираме санитарните помещения, премахваме прах и външни замърсявания и старателно почистваме подовите настилки. Можем да почистим и всички прозорци, дограми и щори, за да заблести домът ви от чистота.

В случай, че се нуждаете от пране на мека мебел, можем да добавим и тази услуга към пакета.

Каква е цената на еднократното почистване на апартамент

Цената за еднократно почистване на апартамент варира според квадратурата на мястото и степента на замърсяване. В случай, че искате да добавим допълнителни услуги към стандартния пакет, това също се отразява на крайната цена, но тя е напълно оправдана от спестеното време и нерви.

Защо да поверите чистотата на Borisov-Clean.com

Нашият екип от професионалисти се гордее с дългогодишен опит в сферата на професионалното почистване.

Това, което най-много ни е помогнало да се утвърдим в бранша, е желанието да оправдаем и най-високите очаквания на своите потребители.

Нашите служители се уверяват в безупречните резултати след приключване на работата си, за да не допуснат и най-малкото разочарование от страна на клиентите.

Поверете чистотата на Borisov-Clean.com и ще се насладите на безупречна чистота и домашен комфорт.

Често задавани въпроси

Каква е разликата между еднократно почистване и редовно почистване?
Това са две различни услуги за почистване, които имат своите специфики. Основно разликата се отнася в честотата на прилагане на услугата. Единичното почистване на жилище се извършва като еднократна или периодична услуга за почистване, която има по-широк обхват. Тя се съсредоточава в по-интензивно от редовното почистване.
Най-често тази услуга се завява за подготовката на апартамента за специални поводи. Например преди нанасяне на нови наематели или след ремонт.
Редовното почистване се извършва на определени интервали от време. Например на две седмици, месец или няколко месеца в зависимост от предпочитанията на клиента.
Колко време отнема еднократното почистване на апартамент?
Цялостното почистване на апартамент, което се прави веднъж е комплексна услуга, която включва много дейности. Точно заради това е възможно прилагането ѝ да изисква повече време. Времетраенето на тази услуга зависи от няколко фактора сред които:
• Размера на апартамента;
• Нивото на замърсяване;
• Броят на стаите и помещенията;
• Методите и препаратите за почистване.
Към това време трябва да се прибави и предварителната оценка на фирмите за професионално почистване. Преди да предприемат цялостно почистване те трябва да направят оглед на мястото, за да могат да подготвят всички нужни препрати и пособия.
Колко често трябва да използваме услугата еднократно почистване на апартамент?
Това зависи от няколко фактора, които следва да разгледаме. Както казахме единичното почистване на жилище е услуга, която се използва за подготовката на апартамента за специално събитие. Най-често това е нанасяне. В такива случаи услугата може да бъде заявена от собствениците на апартамента или новите наематели.
Друг случай за еднократно чистене на апартамент е приемането на гости заради специално събитие като сватба или абитуриентски бал. Много често се налага почистване и след приключването на подобни събития.
Смяната на сезоните е също нещо, което кара много хора да се замислят за основно почистване на апартамента си и да потърсят подобни еднократни услуги.


ЕДНОКРАТНО ПОЧИСТВАНЕ НА АПАРТАМЕНТ ОТ BORISOV-CLEAN.COM

Осигурете чистота във вашия апартамент с нас – вашият коректен, надежден и лоялен партньор за еднократно почистване на апартаменти. Винаги можете да разчитате на нас, че ще се справим отлично и ще осигурим безупречната хигиена на вашия апартамент или къща.

4.5/5 - (66 votes)