Еднократно почистване на апартамент

Еднократно почистване на апартамент

Когато денят ви е изпълнен с работа, задачи и обикаляне наляво-надясно, последното, което искате, е да се приберете в един неподреден и мръсен дом и да се налага да чистите.

За съжаление обаче, често обаче не остава време за редовната поддръжка на дома и комфортът ви в края на работния ден бива нарушен.

Някои замърсявания могат да бъдат набързо отстранени и някак да закрепите положението. По-трудоемките процедури обаче, като чистенето на прозорците или килимите, често биват пренебрегвани.

еднократно почистване на апартамент

В този случай разбирате, че е време да изчистите, чак след като вече са се натрупали много замърсявания. При това положение чистенето става още по-трудно.

Не е необходимо да жертвате малкото си свободно време за почивка и да го прекарате в чистене. Екипът на Borisov-Clean.com може да направи това за вас и да ви осигури безупречна чистота и време за релакс.

Какво включва услугата ни за еднократно почистване на апартамент

Услугата ни за еднократно почистване на апартамент е насочена към безупречната чистота на всяка област от вашия дом. Обръщаме внимание и на най-дребните детайли и елементи и гарантираме, че няма да откриете дори една зона, която сме пропуснали да почистим.

След оглед на апартамента ще планираме внимателно стратегията за почистване, за да извършим услугата максимално ефективно и бързо.

Подбираме техниката, подхода и препаратите според материите на повърхностите и степента на замърсяване. Съобразяваме се с всички изисквания и предпочитания на нашите потребители, за да им гарантираме пълно удовлетворение след като завършим процеса.  

За хора, които страдат от алергии предлагаме екологично почистване със специално предназначени за целта препарати.

Почистваме и дезинфекцираме санитарните помещения, премахваме прах и външни замърсявания и старателно почистваме подовите настилки. Можем да почистим и всички прозорци, дограми и щори, за да заблести домът ви от чистота.

В случай, че се нуждаете от пране на мека мебел, можем да добавим и тази услуга към пакета.

Каква е цената на еднократното почистване на апартамент

Цената за еднократно почистване на апартамент варира според квадратурата на мястото и степента на замърсяване. В случай, че искате да добавим допълнителни услуги към стандартния пакет, това също се отразява на крайната цена, но тя е напълно оправдана от спестеното време и нерви.

Защо да поверите чистотата на Borisov-Clean.com

Нашият екип от професионалисти се гордее с дългогодишен опит в сферата на професионалното почистване.

Това, което най-много ни е помогнало да се утвърдим в бранша, е желанието да оправдаем и най-високите очаквания на своите потребители.

Нашите служители се уверяват в безупречните резултати след приключване на работата си, за да не допуснат и най-малкото разочарование от страна на клиентите.

Поверете чистотата на Borisov-Clean.com и ще се насладите на безупречна чистота и домашен комфорт.

Еднократно почистване на апартамент от Borisov-Clean.com

Погрижете се за чистотата на вашия апартамент с коректен, надежден и лоялен партньор, на който винаги можете да разчитате, че ще се справи отлично.

4.6/5 - (56 votes)