Почистване след ремонт

Почистване след ремонт

Фирма за почистване след ремонт София на ТОП ценаНесравнимо е удовлетворението, когато влезете в току що ремонтирана и освежена сграда. Усещането за комфорт и лукс е именно онова, към което се стремим, когато планираме ремонта на нашия дом или офис.

След самия ремонт обаче остава голямо количество строителни отпадъци, от които не е толкова лесно да се отървете.

Често те са тежки и обемни, а следите от строителни смеси, лепила или бои, не могат да бъдат премахнати с обикновени почистващи препарати.

В такава ситуация най-доброто решение е да се обърнете към професионална фирма за почистване. Ние от Borisov-Clean.com предлагаме обстойно почистване след ремонт, след което помещението ще ви очаква блестящо от чистота.

Цени за почистване след ремонт в София

Цените са ориентировъчни, в зависимост от степента на замърсяване!

Почистване след ремонт Цена
Основно почистване 4 – 7 лв. кв. м.
Почистване след ремонт над 150 кв. м Цена по договаряне

– При липсата на осигурено парко място се заплащат 2 лв. на час.

– При липсата на асансьор се заплащат по 1 лв. на етаж.

– За адреси извън околовръстното на гр. София се заплащат 0,40 лв. на км.

Какво включва услугата за професионално почистване след ремонт в София

Независимо дали става дума за цялостен ремонт или частично обновяване, нашите услуги ще премахнат всички следи от работата на майсторите, за да се настаните спокойно. Почистването след ремонт се предлага както за частни домове, така и за офиси и офисни сгради.

Нашите опитни професионалисти ще премахнат строителните отпадъци и ще почистят всички следи след ремонта, за да се насладите на новото помещение.

ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД РЕМОНТ ТОП ЦЕНА ВКЛЮЧВА:
– Премахване на шпакловка и други строителни материали от подовите настилки;
– Почистване на прозорци, дограми и врати;
– Обезпрашаване на стени;
– Обезпрашаване на мебели;
– Прахосмучене и измиване на подовите настилки;
– Почистване и дезинфекция на санитарен възел;
– Почистване на фуги.

ИЗХВЪРЛЯНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ, ТРАНСПОРТНИ И ХАМАЛСКИ УСЛУГИ*

При преместване в нов дом или след ремонт, често се налага да помислим кой и как ще изхвърли всички строителни отпадъци или пък ненужни вещи, както и кой ще транспортира и донесе строителните материали или новите мебели.

Е, ние сме насреща. За максимално удобство на нашите клиенти, разполагаме с големи бусове и хамали, които да извършат всичко това. Предлагаме и почистване на тавани и мазета.

Нашите хамали могат да се справят и с най-трудоемката задача и да ви отърват дори от тежки и обемисти отпадъци, в случай, че са останали такива след ремонта.

Разполагаме с бусове и хамали, които могат да ви отърват и от най-тежките боклуци. Специализираните препарати и висококачественото оборудване, с което работим, могат да премахнат дори най-упоритите замърсявания.

Нашите служители могат да премахнат следи от шпакловка и други строителни смеси и да въведат помещението в безупречен вид.

След като изхвърлим отпадъците и почистим грубите замърсявания, ще преминем към пълно обезпрашаване на всички помещения, както и на наличните мебели. Процедурата се извършва с техника, предназначена за професионално почистване.

Дограмите, прозорците и вратите са места, на които лесно се наслояват големи количества прах. При ремонти тези количества стават още по-големи, а става дума и за частици мазилка или други строителни материали. Екипът ни ще се справи с всяка прашинка, за да започнете “на чисто” настаняването си в обновеното помещение.

Обстойно почистваме прозорците, дограмите и щорите, като завършваме процедурата с прилагане на антистатичен препарат, който предотвратява бързото събиране на прах. В случай, че дограмите са нови, ние ще премахнем лепенките, така, че да не останат досадни следи, и ще премахнем всички следи от боя, мазилки и други строителни материали.

Подът е мястото, на което се наслояват най-много замърсявания както в ежедневието, така и при ремонт. Независимо колко сте се постарали да предпазите повърхностите с употребата на защитни найлони или други материали, мръсотията неизбежно ще намери пролуки.

Ние ще се погрижим и за чистотата на подовите настилки във всяко едно помещение, като при упоритите замърсявания ще приложим техники, с които повърхността на настилката няма да бъде наранена. Извършваме машинно почистване на подовите повърхности, което ги полира, за да добият безупречен вид.

Почистваме и дезинфекцираме санитарните възли, като използваме полиращи препарати, които ще накарат помещението да блести от чистота. Предлагаме и почистване на всички мазета и тавани, като нашите хамали ще изхвърлят боклуци, натрупвани с времето, както и ненужни вещи.

Нашите служители могат да помогнат и с транспорта на новите мебели към новоремонтираното помещение.

В случай, че в помещението има мека мебел, която не сте успели да предпазите от замърсяване по време на строителна или ремонтна дейност, можете да се възползвате и от професионалните ни услуги за пране на мека мебел.

Защо да изберете професионално чистене след строително ремонтна дейност

След ремонтните дейности остават замърсявания, които отнемат много повече време и усилия да бъдат премахнати, отколкото би отнело едно обикновено почистване на дома.

Професионалистите разполагат с необходимото оборудване и специализирани препарати, за да се справят с всяко предизвикателство бързо и ефикасно, без значение дали става въпрос за дома или при почистване на офиса. По този начин на вас няма да ви се налага да жертвате свободното си време, а резултатите след почистването ще бъдат безупречни.

Колко струва почистването след ремонт

Когато се свържете с нас за почистване след ремонт, екипът ни ще извърши оглед и ще анализира вида на замърсяванията и тяхната степен. С оглед на това ще изчислим крайната цена за почистването и ще ви предложим разумна оферта.

Цената може да варира в зависимост от големината и площта на сградата, както и според всички фактори около пространството.

Предимствата да се доверите на Borisov-Clean.com

Борисов Клийн предлага всички пълната гама почистващи услуги с гарантиран безупречен резултат. Предлагаме винаги оптимален баланс между изгодната цена и високото качество на нашите услуги.

Служителите ни ще се погрижат за вашия максимален комфорт, като почистят бързо и ефикасно, в удобно за вас време. Съобразяваме се с всички нужди и изисквания на нашите клиенти, защото тяхното доверие е най-важната ни цел.

С нас можете да бъдете сигурен, че няма да бъде пропуснат и милиметър при почистването.

Оставете чистотата на Borisov-Clean.com и се насладете на свободното си време и блестящия резултат!

Често задавани въпроси

Как да почистя ефективно след ремонт?
Първо премахнете всички по-едри отпадъци ръчно и след това преминете към обработката на отделни зони. Може да използвате индустриална прахосмукачка или специален вакуумен уред за премахване на строителни отпадъци. При възможност чистете на отворени прозорци, защото добрата циркулация на въздуха не само ще освежи помещението, но и ще помогне за по-ефективното му почистване.
След основен ремонт е добре да бъдат обработени всички повърхности, с цел премахването на полепналия прах. За целта може да използвате прахосмукачка, за предпочитане с HEPA филтър. Може да се наложи да избършете повърхностите с навлажнен парцал за пълното премахване на строителния прах. Задължително забършете гладките неделикатни повърхности с подходящ препарат.
Как се чистят пръски от латекс по пода?
Необходимо е да се започне с изстъргване на боята с помощта на пластмасово стъргало или нож за шпакловка. Премахнете колкото се може повече от засъхналата боя с този метод като внимавате да не надраскате повърхността в процеса. След това продължете обработката със сапунена вода, за която може да използвате лек препарат за съдове. Напоете кърпа или гъбичка в разтвора, изстискайте и внимателно разтрийте пръските боя.
Ако все още има остатъци, използвайте четка с мек косъм или стара четка за зъби, прилагайки лек натиск. При по-упорити петна може да използвате смес от вода и бял оцет, стига повърхността да позволява, след което е нужно изплакване. Подсушете старателно.
Как да почистя след ремонт пръските боя по прозорците?
Може да използвате стъргалка за прозорци или керамичен плот с остро ножче като приставка. Стържете под малък ъгъл и движете в посока, която избягва надраскването на стъклото. След това навлажнете кърпа с препарат за прозорци, алкохол или ацетон и внимателно разтрийте петната от боя.
Ако все още има остатъци, намокрете кърпа с топла сапунена вода, оставете я върху петното за малко и след това изтъркайте. Почистете с чиста влажна кърпа и подсушете с кухненска хартия.


ФИРМА ЗА ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД РЕМОНТ Borisov-Clean.com

След края на ремонтните дейности, доверете се на Борисов Клийн за професионално почистване след ремонт на вашия дом или офис. Почистване след строителни дейности включва премахване на боите, мазилките, лепилата и други строителни материали, които се натрупват по време на ремонтните процеси. Благодарение на специализираната ни техника и умения, можете да сте сигурно, че ще се справим отлично с тази задача и ще осигурим безупречна чистота и премахване на строителните отпадъци и прах. Бързо и ефективно ще премахнем всички мръсотии след ремонт, за да можете да се наслаждавате на новото и обновено пространство.

4.8/5 - (86 votes)