Основно почистване на офиси

Основно почистване на офиси

Основно почистване на офисиУспешното управление на един бизнес зависи от множество компоненти, всеки един от които по някакъв начин влияе на останалите. Вероятно когато става дума за управлението на вашата фирма, чистотата в офиса не е първото, което ви идва наум и за което да се погрижите.

Състоянието на работната среда обаче не е никак маловажен фактор за успеха. Поддръжката и хигиената в офиса демонстрират отношението ви към работата и представят вашия бизнес пред потенциалните клиенти. При всяко положение ако мястото не е поддържано, това веднага би направило впечатление.

Работната среда е важна и за това как се чувстват служителите, а както всеки добър работодател знае, това е ключов фактор за тяхната мотивация и продуктивност.

Почистването на офиса не е нещо, за което вие или служителите трябва да отделяте от ценното си време, но същевременно е изключително важно. Ето защо екипът на почистваща фирма Borisov-Clean.com може да се погрижи вместо вас.

Предлагаме професионално основно почистване на офиси и офисни сгради в удобни за вас часове извън работното време. След нашето посещение можете да очаквате безупречна хигиена и приветлива и здравословна работна среда.

Какво включва услугата ни за основно почистване на офиси

Служителите на Борисов Клийн ще обърнат внимание на всяка една част от помещенията при основно почистване на офисът. За целите на всяка една отделна задача от чистенето използваме различни специализирани препарати и техника, подходяща за съответните цели.

ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИСИ ВКЛЮЧВА:

  • Прахосмучене, измиване и полиране на твърди подови настилки;
  • Почистване и полиране на офис мебели и техника;
  • Почистване и дезинфекция на санитарни възли;
  • Измиване на прозорци и дограми;
  • Почистване на щори;
  • Почистване на врати, первази, контакти, ключове, отоплителни тела;
  • Обезпрашаване на стени;
  • Почистване на климатици;
  • Измиване на тераси.

Нашите препарати премахват ефективно и най-упоритите замърсявания от подовите настилки като възвръщат първоначалния им безупречен външен вид. Почистваме без да нараняваме повърхността по никакъв начин, а техниката ни за машинно почистване на подове полира настилките до блясък. По този начин помещението добива много по-представителен облик.

Офисните мебели са ключов компонент от работата на служителите, а техниката е инструментът, с който те извършват необходимите действия и постигат успехи. Ето защо е важно те също да бъдат почиствани редовно – в противен случай работата на техниката може да бъде нарушена, а и самите служители да не изпитват достатъчно добър комфорт.

Служителите на Борисов Клийн ще почистят офисната техника с предназначени за целта препарати, без по никакъв начин да и навредят. Това ще се отрази на атмосферата в офиса и ще допринесе към по-приветливия облик на помещението.

Прозорците и дограмите са област, в която обикновено се натрупва много прах. Обикновено не забелязваме докато не усетим, че гледката през прозореца вече не се вижда особено ясно. При основното изчистване на офисни помещения ние ще се погрижим и за това прозорците да бъдат толкова чисти, че дори да не личи, че са там.

Ще се погрижим и за чистотата на дограмите, а ако офисът е снабден с щори, ще премахнем праха от тях без да навредим на конструкцията им.

Основното почистване на офиси включва и изчистването на климатиците, в чиито филтри се наслоява много повече прах, отколкото вероятно подозирате. Този прах влошава работата на климатика и влияе на качеството на въздуха, правейки го много по-нездравословно.

След като нашите служители се погрижат за хигиената в офисното помещение, можете да очаквате не само много по-свежа обстановка, но и по-здравословна работна среда.

Кога е необходимо основно почистване на офис помещение

Екипът на Борисов Клийн предлага и абонаментно почистване на офиси, което е подходящо да се извършва веднъж седмично, за да се поддържа чиста работната среда. Въпреки това, отвреме навреме се налага и основно почистване на офиса.

Обикновено то се извършва веднъж на няколко месеца. Необходимата честота зависи от различни фактори, сред които натовареността в офис сградата, типа дейност, вида на основните замърсявания, както и сезона.

Нашите служители ще извършат оглед на място след който ще могат с максимална точност да определят колко често е препоръчително да почиствате офиса основно.

Защо да поверите чистотата в офиса на Borisov-Clean.com

Дългогодишният ни опит в сферата на професионалното почистване ни е помогнал да натрупаме необходимите умения и познания за това как максимално бързо и ефективно да постигаме безупречни резултати.

При нас можете да бъдете сигурни, че нито едно място няма да бъде пропуснато.

Оставете чистотата на офиса на Borisov-Clean.com и се насладете на пълноценен и приятен работен процес.

Често задавани въпроси

Как се формират цените за основно почистване на офис?
Цената се формира на основата на базови характеристики на офиса като площ, степен на замърсеност, вид настилки и пр. Има значение дали желаете включването на специфични услуги като миене на високи прозорци и витрини.
За да получите конкретна оферта от нас, е най-добре да позвъните на посочения телефон и ние ще ви дадем съответната информация. Имайте предвид, че цените варират според конкретните отлики на офиса и затова не можем да се ангажираме с предварително определяне на цената тук. За по-изгодна инвестиция може да се възползвате от нашите абонаментни услуги.
Предлагате ли абонаментно почистване на офиси?
За винаги добре почистен офис може да изберете и услугата абонаментно почистване на офиси, която осигурява редовна професионална грижа за поддържане на безупречния му представителен вид. Така основното почистване ще отнеме по-малко време, а офисът ви ще е постоянно спретнат.
Добре е основно почистване в офиса да се прави на 3 до 6 месеца, като конкретната честота се определя от нивото на трафика и регулярната поддръжка. Нашият професионален екип действа за поддържане на блестяща чистота, която да стане част от визитката на вашата компания.
Как най-ефективно се дезинфекцират често докосваните места в офиса?
Осигурете добра вентилация на помещението и поставете домакински ръкавици. Първо почистете повърхностите с вода с подходящ почистващ препарат, за да отстраните замърсяването. За дезинфекцията използвайте одобрен от EPA дезинфектант или разтвор, съдържащ поне 70% алкохол. Нанесете го върху повърхността и го оставете да престои за препоръчаното време за контакт, което обикновено е няколко минути.
За електрониката използвайте мокри кърпи на основата на алкохол, като се уверите, че са подходящи за съответното устройство. Може да използвате и дезинфекциращ спрей за електроника и мека микрофибърна кърпа без власинки. Редовно дезинфекцирайте дръжките на вратите, ключовете за осветлението, бутоните на асансьора и споделеното оборудване.


ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИСИ ОТ BORISOV-CLEAN.COM

Изберете нас за осигуряване на чистота във вашия офис – Борисов Клийн. Нашето основно почистване на офиси включва детайлна грижа за всички участъци, премахване на прах, почистване на подове, измиване на прозорци, почистване на офис мебели, техника и други важни процедури. Със специалното ни внимание към всеки детайл, ще осигурим комфортна и професионална работна среда за вас и вашите колеги. Доверете ни се, за да подобрим качеството на вашата работа и да осигурим един чист и уютен офис.

4.5/5 - (58 votes)