Основно почистване на офиси

Основно почистване на офиси

Успешното управление на един бизнес зависи от множество компоненти, всеки един от които по някакъв начин влияе на останалите. Вероятно когато става дума за управлението на вашата фирма, чистотата в офиса не е първото, което ви идва наум и за което да се погрижите.

Състоянието на работната среда обаче не е никак маловажен фактор за успеха. Поддръжката и хигиената в офиса демонстрират отношението ви към работата и представят вашия бизнес пред потенциалните клиенти. При всяко положение ако мястото не е поддържано, това веднага би направило впечатление.

Основно почистване на офиси

Работната среда е важна и за това как се чувстват служителите, а както всеки добър работодател знае, това е ключов фактор за тяхната мотивация и продуктивност.

Почистването на офиса не е нещо, за което вие или служителите трябва да отделяте от ценното си време, но същевременно е изключително важно. Ето защо екипът на Borisov-Clean.com може да се погрижи вместо вас.

Предлагаме професионално основно почистване на офиси и офисни сгради в удобни за вас часове извън работното време. След нашето посещение можете да очаквате безупречна хигиена и приветлива и здравословна работна среда.

Какво включва услугата ни за основно почистване на офиси

Служителите на Борисов Клийн ще обърнат внимание на всяка една част от помещенията при основно почистване на офиси. За целите на всяка една отделна задача от чистенето използваме различни специализирани препарати и техника, подходяща за съответните цели. 

ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИСИ ВКЛЮЧВА:

  • Прахосмучене, измиване и полиране на твърди подови настилки;
  • Почистване и полиране на офис мебели и техника;
  • Почистване и дезинфекция на санитарни възли;
  • Измиване на прозорци и дограми;
  • Почистване на щори;
  • Почистване на врати, первази, контакти, ключове, отоплителни тела;
  • Обезпрашаване на стени;
  • Почистване на климатици;
  • Измиване на тераси.

Нашите препарати премахват ефективно и най-упоритите замърсявания от подовите настилки като възвръщат първоначалния им безупречен външен вид. Почистваме без на нараняваме повърхността по никакъв начин, а техниката ни за машинно почистване на подове полира настилките до блясък. По този начин помещението добива много по-представителен облик.

Офисните мебели са ключов компонент от работата на служителите, а техниката е инструментът, с който те извършват необходимите действия и постигат успехи. Ето защо е важно те също да бъдат почиствани редовно – в противен случай работата на техниката може да бъде нарушена, а и самите служители да не изпитват достатъчно добър комфорт.

Служителите на Борисов Клийн ще почистят офисната техника с предназначени за целта препарати, без по никакъв начин да и навредят. Това ще се отрази на атмосферата в офиса и ще допринесе към по-приветливия облик на помещението.

Прозорците и дограмите са област, в която обикновено се натрупва много прах. Обикновено не забелязваме докато не усетим, че гледката през прозореца вече не се вижда особено ясно. При основното изчистване на офисни помещения ние ще се погрижим и за това прозорците да бъдат толкова чисти, че дори да не личи, че са там.

Ще се погрижим и за чистотата на дограмите, а ако офисът е снабден с щори, ще премахнем праха от тях без да навредим на конструкцията им.

Основното почистване на офиси включва и изчистването на климатиците, в чиито филтри се наслоява много повече прах, отколкото вероятно подозирате. Този прах влошава работата на климатика и влияе на качеството на въздуха, правейки го много по-нездравословно.

След като нашите служители се погрижат за хигиената в офисното помещение, можете да очаквате не само много по-свежа обстановка, но и по-здравословна работна среда.

Кога е необходимо основно почистване на офис помещение

Екипът на Борисов Клийн предлага и абонаментно почистване на офиси, което е подходящо да се извършва веднъж седмично, за да се поддържа чиста работната среда. Въпреки това, отвреме навреме се налага и основно почистване на офисното помещение.

Обикновено то се извършва веднъж на няколко месеца. Необходимата честота зависи от различни фактори, сред които натовареността в офис сградата, типа дейност, вида на основните замърсявания, както и сезона.

Нашите служители ще извършат оглед на място след който ще могат с максимална точност да определят колко често е препоръчително да почиствате офиса основно.

Защо да поверите чистотата в офиса на Borisov-Clean.com

Дългогодишният ни опит в сферата на професионалното почистване ни е помогнал да натрупаме необходимите умения и познания за това как максимално бързо и ефективно да постигаме безупречни резултати.

При нас можете да бъдете сигурни, че нито едно място няма да бъде пропуснато.

Оставете чистотата на офиса на Borisov-Clean.com и се насладете на пълноценен и приятен работен процес.

Основно почистване на офиси от Borisov-Clean.com

Погрижете се за чистотата на вашия офис с коректен, надежден и лоялен партньор, на който винаги можете да разчитате, че ще се справи отлично.

4.5/5 - (56 votes)