Пране на матраци

Пране на матраци
Запознайте се с нашата услуга за пране на матраци. Качественият сън е в основата на доброто здравословно състояние. Редица фактори играят роля за здравословната среда в спалнята, но една от най-важните предпоставки за това да се наспиваме и да се чувстваме добре е матракът.

Освен, че трябва да бъде качествен и да отговаря на нашите конкретни нужди, той трябва да бъде поддържан редовно. Препоръчително е матракът да се пере поне два пъти годишно.

С течение на времето във вътрешността му се натрупват бактерии, акари, замърсявания и други елементи, които влияят зле на здравословното ни състояние.

Дори на повърхността матракът да изглежда чист, микроелементите проникват през горния слой и се натрупват в меката вътрешност.

 

Прането на матрака в домашни условия е изключително трудоемко и на практика не би могло да осъществи задоволителен резултат.

Ето защо можете да се доверите на професионалните услуги за пране на матраци, предлагани от Borisov-Clean.com срещу изключително достъпни цени.

Цени за пране на матраци в София

Цените са ориентировъчни, в зависимост от степента на замърсяване!

Пране на матраци Цена
Пране на единичен матрак (еднолицево) 15 лв.
Пране на двоен матрак (еднолицево) 25 лв.

– При липсата на осигурено парко място се заплащат 2лв. на час.

– При липсата на асансьор се заплащат по 1лв. на етаж.

– За адреси извън околовръстното на гр. София се заплащат 0,40лв. на км.

Защо е важно качественото пране на матраци

Нашият екип използва висококачествена техника за машинно дълбоко почистване на матрак, която премахва ефикасно всички натрупани замърсявания и микроорганизми.

След професионалното пране на матраци ще почувствате свежест, която ще ви помогне да се отпуснете в здравословен и отпочиващ сън.

Процесът е изключително бърз, а техниката, която прилагат нашите специалисти, позволява бързо съхнене на матрака. Препаратите отстраняват натрапчиви миризми и упорити петна и осигуряват допълнителна дълготрайна защита срещу микроорганизми.

Прилагаме почистващи методи, подходящи за хора, които страдат от алергии. Подбираме препаратите си според най-високите съвременни стандарти за качество и безопасност.

Съобразяваме се с графика на своите клиенти и предоставяме услуги за почистване на дома в най-удобното за вас време.

Определяме методите на почистване и препаратите според вида на матрака и степента на замърсяване. Препаратите са щадящи спрямо материята на вашия матрак и могат да удължат нейния живот и да възвърнат свежият и облик такъв, какъвто е бил в самото начало.

След приключване на прането дезинфекцираме матрака и го обработваме със защитен препарат, който повишава устойчивостта му срещу влага, замърсявания и миризми.

Поверете поддръжката на вашия матрак на Борисов Клийн и се насладете на релаксиращ сън.

Какво получавате, когато се доверите на Borisov-Clean.com

Нашият дългогодишен опит в сферата на професионалното почистване ни позволява да постигаме безупречни и дълготрайни резултати.

Всичките ни усилия са съсредоточени в това да удовлетворим нуждите и изискванията на всеки индивидуален потребител.

Прилагаме иновативни методи и висококачествени препарати, които почистват в дълбочина и подобряват свежия облик на вашия дом.

Нашите служители са висококвалифицирани и ще подходят към вас винаги любезно и приветливо.

Не правете компромис с чистотата у дома – доверете се на Borisov-Clean.com.

Често задавани въпроси

Може ли да почистим матрак със сода и оцет?
Използването на хлебна сода и оцет може да бъде ефективно за премахване на някои миризми и не толкова упорити петна. Трябва обаче да вземете някои предпазни мерки. Содата трябва да се използва на тънък слой като може да се остави по повърхността на матрака и за повече от 15 мин. Оцетът винаги трябва да се разрежда, преди да се приложи върху матрака. Препоръчва се смесване на еднакви части вода и бял оцет.
Тествайте почистващите средства преди да използвате на по-голяма площ. За по-упорити петна е най-добре да разчитате на професионално почистване на матраци, при което матракът ще се запази в отлично състояние.
Как да почистим матрак от урина?
В домашни условия трудно ще постигнете безупречен резултат, без да увреждате матрака. Най-популярният метод изисква използването на оцет и сода, което може да бъде увреждащо за някои типове матраци, но като цяло е безопасен.
Попийте течността с кухненска хартия. Смесете равни части вода и бял оцет и напръскайте върху изцапаната зона. След това попивайте с чисти кърпи, докато петното започне да изсветлява. Изсипете тънък слой сода и я оставете да престои за няколко часа, за да абсорбира миризмите. Почистете я с прахосмукачка. Използвайте смес от вода и деликатен почистващ препарат и търкайте леко остатъка. Попийте с влажна кърпа и оставете матрака да съхне.
Има ли полза от използване на парочистачка за пране на матрак?
Използването на парочистачка при пране на матрака предлага няколко предимства. Парата с висока температура ефективно убива прахови акари, бактерии и алергени и може да спомогне за намаляване на дразненето при хора с алергия.
Освен това използването на парочистачка помага за премахване на петна и миризми, без използване на агресивни химикали. Парата прониква дълбоко в материята, което осигурява по-ефективно почистване и може да удължи живота на матрака, стига да се използва по правилен начин.


ПРАНЕ НА МАТРАЦИ ОТ BORISOV-CLEAN.COM

Винаги можете да разчитате на нас – вашия коректен партньор за пране на матраци, че ще се справим отлично със задачата и ще осигурим безупречна чистота на вашия матрак. Професионалното ни изпиране на матраци ще премахне прах, алергени и други замърсявания, които могат да се натрупат в матрака. Със специалното почистване, което предоставяме, ще създадем здравословна и приятна среда за почивка, която заслужавате. Доверете ни се, за да се насладите на чист и свеж матрак, който ще подобри качеството на вашия сън и удовлетворението ви от спалнята.

4.6/5 - (89 votes)