Пране на матраци

Пране на матраци

Качественият сън е в основата на доброто здравословно състояние. Редица фактори играят роля за здравословната среда в спалнята, но една от най-важните предпоставки за това да се наспиваме и да се чувстваме добре е матракът.

 Освен, че трябва да бъде качествен и да отговаря на нашите конкретни нужди, той трябва да бъде поддържан редовно. Препоръчително е матракът да се пере поне два пъти годишно.

С течение на времето във вътрешността му се натрупват бактерии, акари, замърсявания и други елементи, които влияят зле на здравословното ни състояние.

Дори на повърхността матракът да изглежда чист, микроелементите проникват през горния слой и се натрупват в меката вътрешност.

 
пране на матраци

Прането на матрака в домашни условия е изключително трудоемко и на практика не би могло да осъществи задоволителен резултат.

Ето защо можете да се доверите на професионалните услуги за пране на матраци, предлагани от Borisov-Clean.com срещу изключително достъпни цени.

Цени за пране на матраци в София

Цените са ориентировъчни, в зависимост от степента на замърсяване!

Пране на матраци Цена
Пране на единичен матрак (еднолицево) 15 лв.
Пране на двоен матрак (еднолицево) 25 лв.

– При липсата на осигурено парко място се заплащат 2лв. на час.

– При липсата на асансьор се заплащат по 1лв. на етаж.

– За адреси извън околовръстното на гр. София се заплащат 0,40лв. на км.

Защо е важно качественото пране на матраци

Нашият екип използва висококачествена техника за машинно дълбоко почистване на матрак, която премахва ефикасно всички натрупани замърсявания и микроорганизми.

След професионалното пране на матраци ще почувствате свежест, която ще ви помогне да се отпуснете в здравословен и отпочиващ сън.

Процесът е изключително бърз, а техниката, която прилагат нашите специалисти, позволява бързо съхнене на матрака. Препаратите отстраняват натрапчиви миризми и упорити петна и осигуряват допълнителна дълготрайна защита срещу микроорганизми.

Прилагаме почистващи методи, подходящи за хора, които страдат от алергии. Подбираме препаратите си според най-високите съвременни стандарти за качество и безопасност.

Съобразяваме се с графика на своите клиенти и предоставяме услуги за почистване на дома в най-удобното за вас време.

Определяме методите на почистване и препаратите според вида на матрака и степента на замърсяване. Препаратите са щадящи спрямо материята на вашия матрак и могат да удължат нейния живот и да възвърнат свежият и облик такъв, какъвто е бил в самото начало.

След приключване на прането дезинфекцираме матрака и го обработваме със защитен препарат, който повишава устойчивостта му срещу влага, замърсявания и миризми.

Поверете поддръжката на вашия матрак на Борисов Клийн и се насладете на релаксиращ сън.

Какво получавате, когато се доверите на Borisov-Clean.com

Нашият дългогодишен опит в сферата на професионалното почистване ни позволява да постигаме безупречни и дълготрайни резултати.

Всичките ни усилия са съсредоточени в това да удовлетворим нуждите и изискванията на всеки индивидуален потребител.

Прилагаме иновативни методи и висококачествени препарати, които почистват в дълбочина и подобряват свежия облик на вашия дом.

Нашите служители са висококвалифицирани и ще подходят към вас винаги любезно и приветливо.

Не правете компромис с чистотата у дома – доверете се на Borisov-Clean.com.

Пране на матраци от Borisov-Clean.com

Погрижете се за чистотата на матрака във вашата спалня с коректен, надежден и лоялен партньор, на който винаги можете да разчитате, че ще се справи отлично.

4.7/5 - (83 votes)