Почистване на домове

почистване на домовеЕкипът на Борисов Клийн ви предлага пълен набор от висококачествени услуги за професионално почистване на домове. Нашите опитни специалисти ще ви осигурят безупречна чистота във всеки един аспект от дома, докато се наслаждавате на свободното си време.

Забързаното ежедневие изпълва деня ви с ангажименти и понякога не ви остават време и сили да се погрижите за чистотата във вашия дом.

Тъй като тя е изключително важен елемент от домашния комфорт, за да се чувствате добре у дома можете да поверите чистенето в ръцете на почистваща фирма Borisov-Clean.com.

Услугата може да бъде еднократна, или да се абонирате за седмично почистване, за да изпитате комфорта от това домът ви да бъде чист и подреден по всяко време.

Цени за почистване на домове в София

Цените са ориентировъчни, в зависимост от степента на замърсяване!

Почистване на домове Цена
Основно почистване на домове 3,50 – 5 лв. кв. м.
Почистване на дом над 150 кв. м Цена по договаряне

– При липсата на осигурено парко място се заплащат 2 лв. на час.

– При липсата на асансьор се заплащат по 1 лв. на етаж.

– За адреси извън околовръстното на гр. София се заплащат 0,40 лв. на км.

почистване на къщи в София

Пълният пакет услуги за почистване на домове на Борисов Клийн обхваща целия дом и отговаря и на най-високите изисквания на потребителите.

Услугата ни за основно почистване включва всяка стая в апартамента, като обръщаме внимание и на най-малкия детайл.

Предлагаме обстойно миене на прозорци, за да бъде гледката пред дома ви кристално ясна. Можете да очаквате и почистване на дограма, както и на всички врати и каси в дома.

Идва момент, в който удобният диван, колкото и елегантен да е бил в началото, започва да изглежда овехтял. За да възвърнат мебелите ви бляскавия си вид, предлагаме и пране на мека мебел с висококачествени препарати. Към тази услуга доста често съветваме да се добави и пране на килими и мокети, защото те също са огромен виновник за задържане на прах и акари в стаята.

Качественият сън е ключов за вашето благосъстояние и до голяма степен зависи от вашия матрак. С мисъл за вашето здраве предлагаме пране на матраци, което премахва натрупаните бактерии и ви гарантира усещане за свежест когато се отпускате за сън.

Съобразяваме се винаги с потребностите на своите потребители, затова предлагаме и екологично почистване за хора, които страдат от алергии.

Какви са цените за основно и абонаментно почистване на домове

Ние от “Борисов Клийн” София, предлагаме услуги за професионално почистване на изключително изгодни цени.

Крайната цена се определя от няколко фактора, взети заедно. Най-важните от тях са квадратурата на жилището и това какво желаете да включва услугата.

В определянето на сумата играе роля и нивото на замърсяване. При някои услуги цените са по договаряне.

Защо да изберете услугите на Borisov-Clean.com

Нашите специалисти не си позволяват да приключат работата си, преди да се уверят напълно, че домът ви е безупречно чист. Ние държим на съвършенството във всяко едно отношение, затова подбираме висококачествени професионални препарати и държим винаги високо ниво на работата.

Вашият комфорт е наш първи приоритет. Поверете почистването на дома на Borisov-Clean.com и се насладете на свободното си време! Можете да доверите и почистването на офиса си в нашите ръце!

Често задавани въпроси

Струва ли си абонаментното почистване на дома?
Абонаментното почистване на домове е особено практична, полезна и рентабилна услуга в няколко конкретни случая. На първо място, ако вие или друг член на домакинството страда от алергии, редовното почистване от професионалисти ще допринесе за редуциране на раздразненията до абсолютен минимум. Ако имате малки деца, редовната дезинфекция от професионален екип ще е истински плюс за осигуряването на безопасна среда навсякъде в дома.
Ако отглеждате космати домашни любимци, особено котки или кучета, абонаментното почистване отново е рентабилен избор. Също така услугата е подходяща за хора със запълнени графици, които биха предпочели да използват малкото спечелено свободно време за други дейности.
Коя е най-рационалната последователност за почистване на дома?
Започнете със задачите, които изискват киснене или изчакване на препарата да подейства за няколко минути. Така например може да стартирате от поставяне на препарат в тоалетната и зареждане на пералнята с пране.
Действайте отгоре надолу, за да не се наложи да почиствате отново нещо, което вече сте чистили. Почнете от шкафовете и след това се насочете към пода. Първо подредете, направете сухо и след това мокро почистване. Мокрите зони (кухнята, банята и тоалетната) обикновено изискват най-много време, затова е добре да започнете от тях. Оставете подовите повърхности за най-накрая.
Как мога да поддържам дома постоянно чист?
За натоварени графици, препоръчваме техниката 6 на 10, при която чистенето се разделя на задачи: 6 дневни и 10 седмични. През деня може да свършите 6 малки задачи, които ще допринесат съществено за чистотата на дома като: оправяне на леглото, измиване на съдовете, почистване на мивките, забърсване на плотове и маси и пускане на пералня.
Изберете как да разпределите 10-те седмични задачи, които могат да включват задачи като: забърсване на хладилника, на микровълновата, на пода, почистване на тоалетната, сифоните, забърсване на праха от мебелите и пр. Добавете задачи, които изпълнявате веднъж месечно като почистване на врати и прозорци и веднъж на 3 месеца като почистване филтрите на климатика.


ПОЧИСТВАНЕ НА ДОМОВЕ ОТ BORISOV-CLEAN.COM

Доверете се на нас за почистване на къщите и апартаментите ви с коректен, надежден и лоялен партньор, на когото винаги можете да разчитате, че ще се справи отлично и ще поддържа чистотата в дома ви!

4.7/5 - (93 votes)