Почистване на домове

Почистване на домове

Забързаното ежедневие изпълва деня ви с ангажименти и понякога не ви остават време и сили да се погрижите за чистотата във вашия дом.

Тъй като тя е изключително важен елемент от домашния комфорт, за да се чувствате добре у дома можете да поверите чистенето в ръцете на Borisov-Clean.com.

Екипът на Борисов Клийн ви предлага пълен набор от висококачествени услуги за професионално почистване на домове. Нашите опитни специалисти ще ви осигурят безупречна чистота във всеки един аспект от дома, докато се наслаждавате на свободното си време.

почистване на домове

Услугата може да бъде еднократна, или да се абонирате за седмично почистване, за да изпитате комфорта от това домът ви да бъде чист и подреден по всяко време.

Цени за почистване на домове в София

Цените са ориентировъчни, в зависимост от степента на замърсяване!

Почистване на домове Цена
Основно почистване на домове 3.50 - 5 лв. кв. м.
Почистване на дом над 150 кв. м Цена по договаряне

– При липсата на осигурено парко място се заплащат 2лв. на час.

– При липсата на асансьор се заплащат по 1лв. на етаж.

– За адреси извън околовръстното на гр. София се заплащат 0,40лв. на км.

почистване на домове

Пълният пакет услуги за почистване на домове на Борисов Клийн обхваща целия дом и отговаря и на най-високите изисквания на потребителите.

Услугата ни за основно почистване включва всяка стая в апартамента, като обръщаме внимание и на най-малкия детайл.

Предлагаме обстойно миене на прозорци, за да бъде гледката пред дома ви кристално ясна. Можете да очаквате и почистване на дограма, както и на всички врати и каси в дома.

Идва момент, в който удобният диван, колкото и елегантен да е бил в началото, започва да изглежда овехтял. За да възвърнат мебелите ви бляскавия си вид, предлагаме и пране на мека мебел с висококачествени препарати.

Качественият сън е ключов за вашето благосъстояние и до голяма степен зависи от вашия матрак. С мисъл за вашето здраве предлагаме пране на матраци, което премахва натрупаните бактерии и ви гарантира усещане за свежест когато се отпускате за сън.

Съобразяваме се винаги с потребностите на своите потребители, затова предлагаме и екологично почистване за хора, които страдат от алергии.

Какви са цените за основно и абонаментно почистване на домове

Ние от “Борисов Клийн” София, предлагаме услуги за професионално почистване на изключително изгодни цени.

Крайната цена се определя от няколко фактора, взети заедно. Най-важните от тях са квадратурата на жилището и това какво желаете да включва услугата.

В определянето на сумата играе роля и нивото на замърсяване. При някои услуги цените са по договаряне.

Защо да изберете услугите на Borisov-Clean.com

Нашите специалисти не си позволяват да приключат работата си, преди да се уверят напълно, че домът ви е безупречно чист. Ние държим на съвършенството във всяко едно отношение, затова подбираме висококачествени професионални препарати и държим винаги високо ниво на работата.

Вашият комфорт е наш първи приоритет. Поверете почистването на дома на Borisov-Clean.com и се насладете на свободното си време!

Почистване на домове от Borisov-Clean.com

Погрижете се за чистотата във вашия дом с коректен, надежден и лоялен партньор, на който винаги можете да разчитате, че ще се справи отлично.

4.8/5 - (88 votes)