Пране на дивани

Пране на диваниПране на дивани

Диванът ви е започнал да изглежда износен и вече не ви доставя същия уют, какъвто сте изпитвали в началото?

Търсите ли начин да възвърнете видът му и да премахнете всички натрупани замърсявания? Искате ли безупречен резултат срещу разумна цена?

Borisov-Clean.com е тук, за да предложи ефикасно решение на вашия проблем.

Нашата мисия е да почистим качествено домът ви, за да ви радва по всяко време свежият му облик и да изпитвате комфорт в края на изтощителния работен ден.

Извършваме професионално пране на дивани с висококачествена техника и препарати, които могат да възвърнат първоначалния блясък на меката ви мебел.

Цени за пране на дивани в София

Цените са ориентировъчни, в зависимост от степента на замърсяване!

Пране на дивани Цена
Пране на двоен диван 25 лв.
Пране на троен диван 30 лв.
Пране на диван с 4 места за сядане 35 лв.
Пране на диван с повече от 4 седящи места 8 лв. на седящо място

– При липсата на осигурено парко място се заплащат 2 лв. на час.

– При липсата на асансьор се заплащат по 1 лв. на етаж.

– За адреси извън околовръстното на гр. София се заплащат 0,40 лв. на км.

Професионално пране на дивани с дълготраен резултат

Диванът е централният елемент на стаята, в която прекарвате най-много време у дома. Неговият облик влияе върху цялото помещение и е фактор за приветливият вид на вашия дом.

С времето във вътрешността на дивана се натрупват много замърсявания, прах и бактерии, които не можем да забележим с просто око. Те могат да причинят кожни раздразнения, алергични реакции и възпаления, а непряко влияят и върху качеството на въздуха.

Тези замърсявания няма как да бъдат премахнати без подходящата техника, а самият процес отнема известни познания и усилия. Ето защо можете да се доверите на нашите услуги за пране на дивани, които бързо и ефективно ще ви отърват от замърсяванията и ще възстановят вида и състоянието на вашия диван.

Нашите обучени специалисти ще се справят със задачата по безупречен начин, докато вие се наслаждавате на свободното си време.

Услугата е приложима за всякакви повърхности на дивана, като адаптираме методите и препаратите, които използваме, спрямо съответната повърхност.

Ако не успявате да се справите с някое упорито петно, това не е повод да се отчайвате. За нас няма нищо невъзможно и дори най-грубите замърсявания не устояват.

Използваме щадящи препарати, които подобряват вида на тапицерията и осигуряват защитен слой. Той повишава устойчивостта на повърхността срещу замърсявания и наранявания и удължават нейния живот.

Защо да изберете услугите на Borisov-Clean.com

Доверието на потребителите е най-важната цел, към която се стремим. Поради тази причина се стараем никога да не ви разочароваме и да гарантираме сигурност и качество на резултатите.

При нас можете да бъдете сигурни, че резултатът ще бъде безупречен и няма да остане дори едно място във вашия дом, на което да не сме обърнали внимание.

Ние, от фирма за почистване “Борисов Клийн” София, вярваме че най-малките детайли имат огромно значение, затова почистваме качествено всеки сантиметър от вашия дом.

За да подсигурим вашия комфорт се съобразяваме изцяло с вашите изисквания и потребности.

Доверете се на Borisov-Clean.com и ще получите съвършено чист дом срещу изгодни цени.

Често задавани въпроси

Заслужава ли си закупуването на прахосмукачка за пране на дивани?
Покупката трябва да се обмисли с оглед бюджета, наличието на място за съхранение и конкретните нужди на домакинството. Ако не сте сигурни, че ще използвате уреда често, професионалните услуги най-вероятно ще се окажат по-практичен избор. За хора, които страдат от алергии обаче покупката може да се окаже особено рентабилно решение.
Като цяло качествената прахосмукачка за пране на мека мебел е висока първоначална инвестиция и изисква доста място за съхранение. Тя обаче осигурява ефективно почистване в дълбочина и може да помогне за отърваване от упорити миризми.
Безопасно ли е почистването на дивани с пара?
Зависи основно от материала, от който е изработен диванът. За тъкани от микрофибър или синтетични смеси, почистването обикновено е безопасно, стига температурата на парата да е подходяща и да не се използва твърде голямо количество. Важно е да се подсигури пълното изсъхване в дълбочина, в противен случай вкопчената влага ще причини образуване на миризма и плесен.
Върху по-специфични тъкани като кожа, ретро тапицерия или плюш не е препоръчително да се използва пара, тъй като тя може да увреди материала много бързо. Парата може да образува петна от събраната вода върху кожения диван, което ще съсипе неговата елегантна визия.
Колко често трябва да се прави мокро почистване на диваните?
Като обща насока, повечето дивани се запазват достатъчно чисти и свежи при мокро почистване на всеки 12 до 24 месеца. Ако обаче домакинството е по-голямо и диванът се използва често и от гости, а най-вече – ако в него има деца и домашни любимци, за поддържане на оптимална хигиена може да се избере и по-често повтаряне на манипулацията.
Редовното сухо почистване на диваните ще допринесе за удължаване на периода между прането им. Имайте предвид, че някои тъкани и тапицерии въобще не позволяват мокро почистване, така че винаги се осведомявайте предварително какви са предупрежденията на производителя в тази насока.


ПРАНЕ НА ДИВАНИ ОТ BORISOV-CLEAN.COM

Върнете безупречното състояние на дивана във вашия дом с помощта на „Борисов Клийн“ – вашия коректен, надежден и лоялен партньор за пране на дивани. Ще върнем свежестта, чистотата и красотата на вашия диван или канапе, благодарение на професионалните техники, препарати и средства, които използваме. Премахваме мръсотия, прах и петна от дивани, осигурявайки приятно прекарано време в жилището ви!

4.5/5 - (95 votes)