Пране на дивани

Пране на дивани

Диванът ви е започнал да изглежда износен и вече не ви доставя същия уют, какъвто сте изпитвали в началото? Търсите ли начин да възвърнете видът му и да премахнете всички натрупани замърсявания? Искате ли безупречен резултат срещу разумна цена?

Borisov-Clean.com е тук, за да предложи ефикасно решение на вашия проблем.

Нашата мисия е да почистим обстойно домът ви, за да ви радва по всяко време свежият му облик и да изпитвате комфорт в края на изтощителния работен ден.

пране на дивани

Извършваме професионално пране на дивани с висококачествена техника и препарати, които могат да възвърнат първоначалния блясък на меката ви мебел.

Цени за пране на дивани в София

Цените са ориентировъчни, в зависимост от степента на замърсяване!

Пране на дивани Цена
Пране на двоен диван 25 лв.
Пране на троен диван 30 лв.
Пране на диван с 4 места за сядане 35 лв.
Пране на диван с повече от 4 седящи места 8 лв. на седящо място

– При липсата на осигурено парко място се заплащат 2лв. на час.

– При липсата на асансьор се заплащат по 1лв. на етаж.

– За адреси извън околовръстното на гр. София се заплащат 0,40лв. на км.

Професионално пране на дивани с дълготраен резултат

Диванът е централният елемент на стаята, в която прекарвате най-много време у дома. Неговият облик влияе върху цялото помещение и е фактор за приветливият вид на вашия дом.

С времето във вътрешността на дивана се натрупват много замърсявания, прах и бактерии, които не можем да забележим с просто око. Те могат да причинят кожни раздразнения, алергични реакции и възпаления, а непряко влияят и върху качеството на въздуха.

Тези замърсявания няма как да бъдат премахнати без подходящата техника, а самият процес отнема известни познания и усилия. Ето защо можете да се доверите на нашите услуги за пране на дивани, които бързо и ефективно ще ви отърват от замърсяванията и ще възстановят вида и състоянието на вашия диван.

Нашите обучени специалисти ще се справят със задачата по безупречен начин, докато вие се наслаждавате на свободното си време.

Услугата е приложима за всякакви повърхности на дивана, като адаптираме методите и препаратите, които използваме, спрямо съответната повърхност.

Ако не успявате да се справите с някое упорито петно, това не е повод да се отчайвате. За нас няма нищо невъзможно и дори най-грубите замърсявания не устояват.

Използваме щадящи препарати, които подобряват вида на тапицерията и осигуряват защитен слой. Той повишава устойчивостта на повърхността срещу замърсявания и наранявания и удължават нейния живот.

Защо да изберете услугите на Borisov-Clean.com

Доверието на потребителите е най-важната цел, към която се стремим. Поради тази причина се стараем никога да не ви разочароваме и да гарантираме сигурност и качество на резултатите.

При нас можете да бъдете сигурни, че резултатът ще бъде безупречен и няма да остане дори едно място във вашия дом, на което да не сме обърнали внимание.

Ние, от фирма за почистване “Борисов Клийн” София, вярваме че най-малките детайли имат огромно значение, затова почистваме качествено всеки сантиметър от вашия дом.

За да подсигурим вашия комфорт се съобразяваме изцяло с вашите изисквания и потребности.

Доверете се на Borisov-Clean.com и ще получите съвършено чист дом срещу изгодни цени.

Пране на дивани от Borisov-Clean.com

Погрижете се за чистотата на дивана във вашия дом или апартамент с коректен, надежден и лоялен партньор, на който винаги можете да разчитате, че ще се справи отлично.

4.7/5 - (82 votes)