Почистване на офиси

Почистване на офиси

Почистване на офиси е услуа за добрите работодатели. Те се стараят да осигурят на своите служители мотивираща работна обстановка. Чистотата в офиса е ключов елемент от професионалния облик и усещането за комфорт на служителите.

Когато служителите се чувстват добре на работното си място, те стават и по-продуктивни.

Усещането за успешност е допълнителен стимул за работа, а обликът на офиса прави впечатление и на вашите клиенти.

почистване на офиси

Ако търсите правилната фирма за почистване, на която да поверите хигиената на вашия офис, Borisov-Clean.com е решението за вас. Извършваме висококачествено еднократно и абонаментно почистване на офиси в удобно за вас време срещу изгодни цени.

Цени за почистване на офиси в София

Цените са ориентировъчни, в зависимост от степента на замърсяване!

Почистване на офиси Цена
Основно почистване 3,50 - 5 лв. кв. м.
Почистване на офиси над 150 кв. м Цена по договаряне

– При липсата на осигурено парко място се заплащат 2лв. на час.

– При липсата на асансьор се заплащат по 1лв. на етаж.

– За адреси извън околовръстното на гр. София се заплащат 0,40лв. на км.

почистване на офиси софия

Специалистите на Борисов Клийн ще се погрижат за чистотата във всяка част от офиса, за да се радвате на свежа и приятна обстановка по време на работа.

Ако се нуждаете от основно почистване на офиси, ние ви предоставяме услугата, като отговаряме и на най-високите изисквания на нашите клиенти.

Основното почистване включва почистване и полиране на подовете, почистване на техника и офис мебели и измиване на прозорци, дограми и щори. Санитарните помещения почистваме до блясък и дезинфекцираме.

В случай, че искате чистотата в офиса да бъде редовно поддържана на професионално ниво, можете да поръчате услугата за абонаментно почистване на офис.

В процедурите и използваме висококачествено оборудване, което отговаря на най-високите стандарти. Работим с английски и италиански препарати, които щадят повърхностите и същевременно премахват и най-упоритите замърсявания.

Препаратите имат и защитна функция, като повишават устойчивостта на повърхностите срещу наранявания и замърсявания, за да се радвате продължително на чистотата.

Каква е цената на услугата

Цената за изчистване на офиси варира според квадратурата на вашия офис, както и честотата на посещенията, ако услугата е за абонаментно почистване.

Когато избирате основно почистване на офиси, нашите служители ще направят оценка на степента на замърсяване и количеството работа, което е необходимо да се извърши. Обикновено цените са стандартни, но в някои случаи могат да се променят.

В зависимост от това дали желаете пълната услуга или само частично, цената също може да варира.

Стараем се да осигуряваме винаги балансирани цени на своите услуги и резултати, които оправдават тези цени.

Безкомпромисна чистота с Borisov-Clean.com

Благодарение на дългогодишния опит и старанията ни в сферата на професионалното почистване, за нас няма тайни в тази област.

Служителите са висококвалифицирани да се справят с всяко предизвикателство и да ви осигурят комфорт и безупречна чистота.

При нас можете да бъдете напълно сигурен, че резултатът ще бъде удовлетворяващ.

Не правете компромиси с чистотата в своя дом или офис – поверете я на Borisov-Clean.com!

Почистване на офиси от Borisov-Clean.com

Погрижете се за чистотата във вашия офис с коректен, надежден и лоялен партньор, на който винаги можете да разчитате, че ще се справи отлично.

4.7/5 - (110 votes)