Почистване на офиси

Почистване на офис СофияПочистване на офис София е услуга за добрите работодатели. Те се стараят да осигурят на своите служители мотивираща работна обстановка. Чистотата в офиса е ключов елемент от професионалния облик и усещането за комфорт на служителите.

Когато служителите се чувстват добре на работното си място, те стават и по-продуктивни.

Усещането за успешност е допълнителен стимул за работа, а обликът на офиса прави впечатление и на вашите клиенти.

Ако търсите правилната фирма за почистване, на която да поверите хигиената на вашия офис, Borisov-Clean.com е решението за вас. Извършваме висококачествено еднократно и абонаментно почистване на офиси в удобно за вас време срещу изгодни цени.

Цени за почистване на офис София

Цените са ориентировъчни, в зависимост от степента на замърсяване!

Почистване на офиси Цена
Основно почистване 3,50 – 5 лв. кв. м.
Професионално чистене на офиси над 150 кв. м Цена по договаряне

– При липсата на осигурено парко място се заплащат 2 лв. на час.

– При липсата на асансьор се заплащат по 1 лв. на етаж.

– За адреси извън околовръстното на гр. София се заплащат 0,40 лв. на км.

Почистване на офиси СофияСпециалистите на Борисов Клийн ще се погрижат за чистотата във всяка част от офиса, за да се радвате на свежа и приятна обстановка по време на работа.

Ако се нуждаете от основно почистване на офиси, ние ви предоставяме услугата, като отговаряме и на най-високите изисквания на нашите клиенти.

Основното почистване включва почистване и полиране на подовете, почистване на техника и офис мебели и измиване на прозорци, дограми и щори.

Санитарните помещения почистваме до блясък и дезинфекцираме.

В случай, че искате чистотата в офиса да бъде редовно поддържана на професионално ниво, можете да поръчате услугата за абонаментно почистване на офис.

В процедурите и използваме висококачествено оборудване, което отговаря на най-високите стандарти. Работим с английски и италиански препарати, които щадят повърхностите и същевременно премахват и най-упоритите замърсявания.

Препаратите имат и защитна функция, като повишават устойчивостта на повърхностите срещу наранявания и замърсявания, за да се радвате продължително на чистотата.

Каква е цената на услугата по почистване на офиси

Цената за изчистване на офиси варира според квадратурата на вашия офис, както и честотата на посещенията, ако услугата е за абонаментно почистване.

Когато избирате основно почистване на офиси в София, нашите служители ще направят оценка на степента на замърсяване и количеството работа, което е необходимо да се извърши. Обикновено цените са стандартни, но в някои случаи могат да се променят.

В зависимост от това дали желаете пълната услуга или само частично, цената също може да варира.

Стараем се да осигуряваме винаги балансирани цени на своите услуги и резултати, които оправдават тези цени.

Безкомпромисна чистота с Борисов КЛИЙН

Благодарение на дългогодишния опит и старанията ни в сферата на професионалното почистване, за нас няма тайни в тази област.

Служителите са висококвалифицирани да се справят с всяко предизвикателство и да ви осигурят комфорт и безупречна чистота.

При нас можете да бъдете напълно сигурен, че резултатът ще бъде удовлетворяващ.

Не правете компромиси с чистотата в своя дом или офис – поверете я на Borisov-Clean.com!

Често задавани въпроси

Какво е включено в услугата почистване на офиси?
В тази услуга се включва изпълнението на набор от задачи, които имат за цел да почистят офиса и да създадат подредено и приветливо работно място. Тази услуга в ключова за поддържане на хигиена и чистота в малки и големи офиси.
Почистването на офиса включва няколко етапа, които варират в зависимост от изискванията на клиента. Някои от най-често заявяваните услуги за чистене на работното място са:
• Почистване на праха от бюра, маси, шкафове, уреди и други работни повърхности;
• Почистване на мебели;
• Изпиране на мека мебел;
• Измиване на подове;
• Измиване на стъкла;
• Почистване на санитарни помещения.
Как да подготвим офиса за почистване?
Преди да посрещнете професионалните чистачи във вашия офис трябва да го подготвите. В това число се включват събирането на всички лични вещи на персонала, прибирането на важни документи на места, където няма да пострадат от използването на препарати и също правилното съхранение на чупливи предмети.
Друга практика, която се наблюдава в някои офиси е предварителното изключване на уреди и електроника. Това е свързано с мерките за безопасност, защото ако вода попадне в близост до тях може да ги повреди или да причини късо съединение. Не забравяйте също да предупредите служителите си, че предстои почистване на офиса.
Колко време отнема професионалното чистене на офис?
Времето за чистене на работно място е относително и може да варира според няколко фактора. Най-важният от тях е размерът и степента на замърсяване на офиса. По-големите офиси и тези, които се използват от повече хора изискват отделянето на повече време и старание.
Броя на помещенията в офиса също е важен фактор за определяне на времето за почистване. Наличието на много различни стаи, кабинети или области за почистване може да увеличи общото време.
Обхвата на услугата, които се определя от почистващата фирма след консултация с офис мениджъра също има значение. Може да има включени специализирани задачи като почистване на стълби, прозорци, мека мебел или килими.


Почистване на офисни помещения от Borisov-Clean.com

Професионалното почистване на офиси в София от Борисов Клийн включва детайлна грижа за всички участъци, премахване на прах, измиване на подове, почистване на обзавеждане, техника и други важни процедури, които осигуряват комфорта и хигиената на работното място. Нашата гъвкавост и абсолютния професионализъм на екипа ни, ще отговори на вашите нужди и ще осигури безпроблемно функциониране на офисната среда. Доверете ни се, за да се съсредоточите върху своята работа, докато ние се погрижим за чистотата на вашия офис. Ще създадем свежа и уютна обстановка, където продуктивността и доброто настроение ще бъдат на първо място.

4.7/5 - (113 votes)