Почистване на електроуреди

Почистване на електроуреди

Почистване на електроуредиВсяко хубаво нещо иска определени усилия и поддръжка, за да можем да се насладим на неговите ползи. Така е и с уютният дом.

Всяка една част от дома има своята функция и работи за това да ни осигури необходимите нива на комфорт, за да се чувстваме добре у дома. Колкото и да не ни се иска обаче, това си има своята цена, а именно необходимото чистене.

Приветливият облик на дома не би останал такъв за постоянно, ако не полагахме нужните усилия да поддържаме неговата чистота. Всеки от нас е наясно обаче с факта, че колкото и да се стараем, винаги има още и още за чистене.

Когато сме приключили с чистотата в помещенията, идва и ред на електроуредите. Изглежда лесно да оставим тяхната хигиена за “по-натам”, но това може да влоши работата им, а и да направи ползването им много по-неприятно за вас.

В случай, че искате да се наслаждавате на свободното си време, вместо да го жертвате за хигиената, можете да се доверите на професионално почистване на електроуреди от Borisov-Clean.com.

Какво включва професионалното почистване на електроуреди

Почистването на електроуреди е по-специфична услуга, която изисква както определени умения, така и специализирани препарати. Нашите служители имат необходимите познания относно това как да подходят при всеки електроуред, за да го почистят безопасно в дълбочина.

ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ЕЛЕКТРОУРЕДИ:

Предлагаме индивидуално почистване на различни видове електроуреди като фурни, котлони, хладилници, кафемашини, ел. кани, тостери, миялни, сушилни, перални, климатици и други.

Почистването включва: вътрешно и външно обезмасляване, дезинфекция и полиране.

Можете да поръчате почистване на електроуреди като самостоятелна услуга, или като част от абонаментно или основно изчистване на дома.

Служителите ни работят с професионални препарати при почистването, които ефективно могат да премахнат упоритите наслоявания. Препаратите и методите на почистване се подбират спрямо всеки отделен вид уред, тъй като и видът и степента на замърсяванията са различни.

Вероятно сами знаете колко много мръсотия се наслоява, особено в кухненските уреди, които биват редовно ползвани. Обикновено това е и най-неприятната част от чистенето.

Именно поради тази причина ние от Борисов Клийн сме на ваше разположение – ще отнемем тази тежест от раменете ви. За нашите служители, които разполагат с техника и почистващи химикали, безупречната чистота на домакинските електроуреди е много по-лесно постижима.

Защо е важно електроуредите да бъдат обстойно почиствани

Целта на домакинските електроуреди е да ни улесняват в нашето ежедневие, поради което те биват използвани изключително редовно. Това неизбежно е свързано с натрупването на замърсявания, особено при кухненските уреди или онези, които използват вода, като перални, миялни и други.

Климатиците, духалките и останалите видове уреди за отопление и вентилация натрупват много прах, частици и микроорганизми при продължителна употреба.

Това ги прави работата им по-малко ефективна, а и влошава качеството на въздуха.

Когато тези замърсявания се натрупат, тяхното почистване става все по-трудно, а те започват да влияят на качеството на работа на уредите. Замърсявания, които са оставени прекалено дълго време, могат до такава степен да влошат работата им, че те да станат на практика неизползваеми.

Ето защо хигиената на уредите не бива да бъде пропускана. При това, препоръчително е те да бъдат почиствани редовно.

Някои замърсявания могат да бъдат изключително упорити, като например остатъците от изгоряло по печки и скари.

В този случай ако се опитате да ги премахнете сами ще се наложи употребата на абразивни препарати и методи. По този начин можете да нараните повърхността на уредите и отново да влошите качествата им.

Едно от предимствата да оставите работата на професионалисти е това, че те по никакъв начин няма да навредят на вашите притежания. Препаратите и методите, с които работят те, са достатъчно ефективни, за да премахват този вид наслоявания, и същевременно да не наранят повърхностите.

Когато почиствате уредите сами рискувате и да причините вътрешна повреда, която да наруши тяхната работа. Една фирма за почистване няма да допусне подобна опасност, тъй като служителите са обучени как да я избегнат.

Предимствата да се доверите на Borisov-Clean.com

Изобилието от фирми, предлагащи услуги за почистване, в момента е толкова голямо, че е силно вероятно да се затрудните при избора, както и в това да прецените коя компания е наистина надеждна.

Ние се гордеем с дългогодишен опит в сферата на професионалното почистване, както и множество потребители, останали удовлетворени от нашите услуги. Това е доказателството, че нашите усилия да бъдем безупречни в работата си, са увенчани с успех.

Можете да се уверите сами, че няма да останете разочаровани, като се свържете с Borisov-Clean.com.

Често задавани въпроси

Какво се прави за почистване на кафемашина?
Отстранете всички подвижни части, измийте ги с топла или хладка вода и сапун и ги оставете да изсъхнат напълно. Най-добре е те да се почистват след всяка употреба, за да се предотврати образуването на мухъл. Външната част на кафемашината забършете с чиста влажна кърпа. За вътрешно почистване препоръчваме да използвате специален препарат за съответната машина, примесен с вода. Домашен заместител може да бъде разтвор с дестилиран бял оцет и вода.
Изсипете в контейнера и оставете да престои за няколко минути. След това пуснете цикъл на варене, докато се употреби цялото количество течност от контейнера. Накрая минете с няколко цикъла чиста вода.
Как мога да почистя микровълновата фурна?
Най-добре е първо да поставите подходящ съд с поне една ч. ч. чиста вода в микровълновата и да я оставите включена, докато водата заври. След това дръжте вратата затворена поне 15 минути, за да може парата да свърши своята работа, разхлабвайки частиците храна.
Пригответе разтвор от дестилиран бял оцет или лимон и чиста топла вода. След изтичането на минутите, намокрете и изстискайте чиста кърпа в разтвора и забършете вътрешността с нея. Накрая забършете с кърпа навлажнена с чиста вода. Това е един от най-безопасните методи за почистване на микровълнова с домашни средства.
С какво и как да почистя електроуреди от инокс?
Изключително важно тук е да избягвате използването на абразиви, за да запазите бляскава повърхност на неръждаемата стомана. Започнете със забърсване с чиста влажна микрофибърна кърпа. За по-упорити петна използвайте смес от вода и лек препарат за съдове. Може да използвате и лек обезмаслител, но имайте предвид, че ще се наложи многократно бърсане след това с мокра кърпа.
След почистване на сапунените остатъци, подсушете с кухненска хартия, за да предотвратите образуването на линии. За премахване на упорита ръжда от инокс би могло да се използва и WD-40, като предварително сте тествали повърхността.


ПОЧИСТВАНЕ НА ЕЛЕКТРОУРЕДИ ОТ BORISOV-CLEAN.COM

Доверете на нас – вашият коректен, надежден и лоялен партньор за почистване на електроуреди. Винаги можете да разчитате на нашият екип от професионалисти, че ще се справим отлично с почистването на всички електроуреди, за да осигурим тяхната безупречна работа и дълъг експлоатационен живот. Нашата услуга за почистване на електроуреди включва внимателно почистване на всички повърхности и отстраняване на мръсотия и наслагвания, които могат да намалят ефективността на уредите. Оставете грижата за чистотата на вашите домакински уреди на нас, за да се наслаждавате на перфектната им работа и комфорта в дома ви!

4.4/5 - (55 votes)