Абонаментно почистване на домове

Абонаментно почистване на домове

Да, звучи странно, но на практика забелязваме, че домът ни се нужда е от почистване именно тогава, когато вече последиците са явни.

Често забравяме за този задължителен за едно домакинство фактор и предприемаме мерки едва тогава, когато прахът по рафтовете е налице, когато килимите по пода придобият „странен“ цвят, различен от оригиналния си такъв.

абонаментно почистване на домове

Забелязваме чак, когато стъклата на прозорците и огледалата се „преобразят“ заради петната от вода или когато фугите между плочките съберат толкова нежелана мръсотия, че ни се иска да не ги докосваме. Неприятно, но факт – често се досещаме за почистване на домовете си си едва тогава, когато вече сме малко закъснели.

Но всеки проблем има своето решение, а то понякога е доста просто. Ето защо ние от “Борисов КЛИЙН“ София предлагаме услугата абонаментно почистване. Абонаментното почистване ще Ви спести планирането на масивни почистващи дейности през уикендите, когато Ви се иска да се впуснете в разходки или друг вид почивка.

Така Вие ще успеете да създадете безпроблемно своята промяна в програмата Ви за деня и да използвате времето си максимално ефективно. Абонаментното почистване работи за Вас, а Вие самите решавате единствено едно лесно нещо – кога ще се случи то, в колко часа и през кой ден от седмицата.

Държите домът Ви да бъде чист всеки уикенд, когато децата Ви и вие прекарвате най – много време у дома? Поръчайте ежеседмично почистване в определения от Вас ден и готово! Искате домът Ви да бъде перманентно и безупречно чист, тъй като често имате гости? Просто преценете колко пъти в седмицата имате нужда да се чисти той и заявете своето желание при нас.

Цени за абонаментно почистване в София

Цените са ориентировъчни, в зависимост от степента на замърсяване!

Абонаментно почистване на домове Цена
1 път седмично: 50 кв. м 60 лв.
2 пъти седмично: 50 кв. м 100 лв.
1 път седмично: 100 кв. м 80 лв.
2 пъти седмично: 100-140 кв. м 100 лв.
2 пъти седмично: 150 кв. м 180 лв.

– При липсата на осигурено парко място се заплащат 2лв. на час.

– При липсата на асансьор се заплащат по 1лв. на етаж.

– За адреси извън околовръстното на гр. София се заплащат 0,40лв. на км.

Какво можете да очаквате от абонаментното почистване

Хиляди хора предпочитат да поверят редовното чистене на професионалисти, тъй като съвременния начин на живот не ни оставя достатъчно време едновременно да се погрижим за хигиената, но и да успеем да си починем пълноценно.

Докато вие се отдавате на приятни дейности в свободното си време, нашите опитни служители ще се погрижат за безупречната чистота във всяко кътче у дома. Можете да бъдете сигурни, че няма да бъде пропуснат и един милиметър, тъй като след приключване на процедурата извършваме щателна проверка на резултатите.

Стандартната ни услуга за редовно чистене на домове включва:

  • Прахосмучене и измиване на пода;
  • Почистване и освежаване на мека мебел с турбочетка;
  • Почистване на кухня и електроуреди (външно);
  • Обезпрашаване на мебели (външно);
  • Почистване и дезинфекия на баня (тоалетна, мивка, вана, душ кабина);
  • Измиване на тераси;
  • Подреждане.

Чистотата на пода прави огромно впечатление и влияе върху усещането за това колко е чист един дом. За съжаление обаче, именно там се натрупват най-големите замърсявания. Ето защо ние използваме специализирана техника за машинно почистване на подовите настилки, за да светят те от чистота.

Ще се погрижим и за безупречната чистота на помещението, в което се натрупват най-много замърсявания – кухнята. Разполагаме с необходимите специализирани препарати за безопасното външно почистване на всички електроуреди.

След приключване на домашното почистване ще се уверим, че не сме пропуснали нито милиметър от пространството, за да се насладите на безупречния резултат и свежия облик на чистия и уютен дом.

С абонаментно почистване на дома спестявате повече

Така, с услугата Абонаментно почистване, ние от Borisov-clean.com смятаме, че спестяваме най – ценното Ви средство, притежание и валута – времето. Тъй като то е нужно не само за работа, удоволствия и почивка, а също и за планиране на задължителните дейности у дома, сред които е и почистването.

Така, със спестено време и планирано чистене на дома, Вие можете да бъдете абсолютно сигурни, че винаги когато се приберете у дома, няма да има нужда от разтребване, претупано забърсване на прах, пускане на прахосмукачка, когато изобщо не Ви е до това, миене на стъкла с часове и др.

Ще бъдете сигурни, че независимо колко късно гостите Ви потвърдят присъствие, Вие ще се подготвени с чист и приветлив дом, без да се притеснявате от нищо.

Независимо колко е сложен или отнемащ време, процесът на абонаментно почистване е на една заявка разстояние от Вас. Единственото нещо, което е нужно да направите е да прецените колко пъти и кога желаете домът Ви да бъде почистван от нашите служители и специалисти в тази сфера. Останалото оставете на нас.

Ние разполагаме не само със специалисти в областта, но и с подходящите средства за целта. Това са различни строго специализирани уреди за почистване, производство на световно известни марки. Такива са и напълно безвредните консумативи и препарати за почистване, които са нужни за всяко упорито петно по стената, плочките, по килима или друг вид текстил.

Ние ще реагираме достатъчно бързо и редовно във всяка ситуация, за да не се налага да мислите за ежедневното или ежеседмичното си почистване никога повече.

Защо да поверите чистотата у дома на Borisov-Clean.com

От самото си създаване, ние от Борисов Клийн се стремим да се самоусъвършенстваме, за да сме способни да отговорим и на най-високите изисквания на нашите клиенти. Тяхното удовлетворение е основна наша цел в работата.

Обогатяваме наборът си от професионални услуги за почистване, така, че да ви бъдем от полза във всяка една ситуация, когато се налага да се погрижите за чистотата.

Доверете се на Borisov-Clean.com и домът ви ще блести от чистота, докато се наслаждавате на свободното си време.

Абонаментно почистване от Borisov-Clean.com

За да осигурите продължителна чистота във вашия дом, се доверете на нас – вашият коректен, надежден и лоялен партньор за абонаментно почистване на дома. Винаги можете да разчитате на нас, че ще се справим отлично и ще поддържаме безупречната чистота във вашия дом!

4.5/5 - (100 votes)