Почистване на гаражи и складове

Професионално изчистване на складове и гаражиПочистване на гаражи и складове

Ние извършваме почистване на гаражи и прилагаме специализирани методи и техники, които гарантират перфектно изпълнение на услугата. Бъдете честни пред себе си – кога за последно отделихте време, за да почистите гаража? Ние добре знаем, че рядко остава време за основно почистване и подреждане на дома или офиса, а какво остава за гаража.

Екипът на Borisov-Clean.com се отзовава, за да предостави поредната професионална почистваща услуга.

Почистването на гаражи и складови помещения е важна дейност при поддържането на сгради. Понякога извършването на тази задача се пренебрегва поради липсата на време или умения. Тук на помощ идва нашия екип и професионални умения, с които осигуряваме ефективно почистване на гаражи и складови помещения в София.

Тази услуга ще ви помогне да поддържате помещенията в добър и пригледен вид и да предотвратите появата на проблеми, свързани с хигиената и безопасността на гаражите и складовете.

Основни стъпки при почистването на гаражи

Функцията на гаражите е да съхранява на сигурно място моторните превозни средства. Много от помещенията, обаче имат и допълнителни функции, сред които най-често срещата не да се превърнат в склад за вещи или мебели.

В зависимост от това какво се съхранява в гаражите, тези помещения могат да бъдат изложени на различни по вид замърсители като прах, химикали, и други вещества.

Професионалното почистване на гаражи включва осъществяването на редица услуги, които гарантират, че ще превърнат пространството в чисто и безопасно място за съхранение на моторни превозни средства и други важни лични вещи.

Цени за машинно почистване на подове в гараж или склад

Посочените цени са ориентировъчни. За да получите конкретна оферта се свържете с нас!

Машинно почистване на сервиз, склад или гараж Цена от
Подробна цена след оглед 0.50 лв / кв.м.

Представяме ви някои от основните стъпки, които следваме при почистване на гаражите:

Премахване на груби замърсявания

Първата стъпка включва почистване на пространството от груби замърсявания от пода и стените и отстраняване на големи отпадъци, които се съхраняват в помещението.

Механично почистване

При тази стъпка нашия екип използва специализирана техника за механично почистване на пода. Така ефективно се отстранява прахта, пясъка и други малки частици. Нашите машини са изключително ефективни и при премахване на петна от моторно масло или други химикали.

Почистване на тавани и стени

Ние обръщаме внимание и на замърсяванията по таваните и стените в гаражите. Тези повърхности също се нуждаят от редовно почистване, за да се избегне натрупването на прах и мръсотия.

Почистване на вентилационни системи

За да се осигури добра вентилация и да се предотврати натрупването на вредни газове, вентилационните системи трябва да бъдат редовно почиствани и поддържани.

Почистване на подземни гаражи в София

Подземните гаражи са специално предизвикателство поради ограниченото пространство и липсата на естествена светлина и вентилация. В нашето портфолио от услуги предлагаме и професионално почистване на подземни гаражи, което извършваме с професионална техника. Резултатът е ефективно и безопасно почистване.

Подземните гаражи в София най-често са за обществено ползване и имат голяма площ. Поради тази причина почистването им може да отнеме повече време, а цената за извършване на услугата да е по-висока от тази за почистване на лични гаражи.

Почистване на складове

Складовете са помещения, които се използват за съхраняване на различни материали и стоки. Тяхното редовно почистване е много важно за правилната поддръжка на личните вещи, които се съхраняват в тях. Услугата по почистване на складове гарантира, че ще може да поддържате хигиена и безопасност в пространството.

Почистването на складове в София включва редица услуги, насочени към поддържане на чистота и предотвратяване на замърсявания. Ние извършваме тази услуга като следваме следните стъпки:

Инспекция и оценка на помещението

Нашият екип прави подробна инспекция на помещението преди да пристъпи към неговото почистване. Тази стъпка е от значение, защото чрез нея се определят замърсените области и се предприемат необходимите стъпки за тяхното почистване.

Почистване на подове

Използват се машини за почистване на подовете от мазни петна или различни замърсявания от химикали.

Дезинфекция и обезпрашаване

Прахът и по-упоритите замърсявания се отстраняват с помощта на специализирани уреди. Също така извършаваме дезинфекция на помещението, за да се предотврати разпространението на микроби и бактерии.

Почистване на вентилационни системи

Това е важна стъпка, с която се гарантира подобряването на циркулацията на въздуха и натрупването на вещества във вентилационната система.

Професионално почистване на гаражи – доверете се на Borisov-Clean

Нашето портфолио от услуги включва професионално почистване на гаражи, складове и подземни гаражи в София. С използването на специализирана техника и препарати, тези услуги осигуряват ефективно и дълготрайно почистване на различни видове замърсявания.

Доверете се на нашия екип от професионалисти и осигурете чистотата и безопасността в гаража или склада, който използвате.

Често задавани въпроси

Какво включва услугата почистване на гараж?

Услугата на Borisov-Clean почистване на гаража обхваща широк спектър от дейност, които се извършват с цел да осигурят цялостно и ефективно почистване на вашият гараж. Сред основните задачи, с които се заема екипът, който извършва почистването на гаражи са премахването на отпадъци като строителни материали или ненужни вещи, основно почистване, машинно миене на пода, премахване на паяжини и организация и подреждане на вещите в пространството.

Основното почистване включва прилагането на подходящи методи за почистване на различните пространства и повърхности в гаража. Използват се специални почистващи препарати, които са предназначени за прозорци, подове и стени. Също така може да се приложи и полиране на метални и пластмасови повърхности.

Колко струва чистене на гаражи и складове?

Цената за почистване на гаражи и складове може да варира от наличието на няколко ценообразуващи фактора. Най-важните сред които са размера на пространството, състоянието на гаража, типа почистване и нуждата от допълнителни услуги.

Може да се свържете с нас относно получаването на подробна информация за цените на почистващите услуги за гаражи и складове. Ние ще посетим обекта, ще направим оглед на мястото, ще оценим степента на замърсяване и ще ви предложим оферта, която да отговора на условията и изискванията за почистване.

Колко време отнема почистването на гараж?

Отговорът на този въпрос зависи от големината на пространството и наличното замърсяване. Гаражът може да бъда по-малък или по-голям по площ, което е от голямо значение за времетраенето на почистването.

Ако пространството се използва за съхранение на стари вещи ще отнеме повече време гаражът да бъде почистен и подреден. Ако отдавна не сте извършвали почистване на гаража най-вероятно там се е насъбрало голямо количество прах и мръсотия. Това също ще окаже влияние върху времето, което нашия екип ще вложи в почистване на гаража.

Според тези фактори почистването на тези помещение може да отнеме от няколко часа до цял ден.


ЧИСТЕНЕ НА ГАРАЖ ИЛИ СКЛАД ОТ BORISOV-CLEAN.COM

Възползвайте се от нашата услуга за почистване на складови или гаражни помещения! Нашият екип е готов да се погрижи за безупречната чистота във вашия склад или подземен гараж. Специализирали сме се в тази услуга и работим с висококачествени почистващи продукти и най-вече страхотна професионална техника, с които гарантираме безупречни резултати.

5/5 - (2 votes)