Чист Блог

Супер съвети за перфектна чистота

Как да почистим дивана ефективно

Как да почистим дивана ефективно – 5 практични идеи

5 практични идеи как да почистим дивана перфектно и ефективно! Диванът е мястото в дома, където спокойно можете да релаксирате след тежък ден, да се съберете със семейство и приятели за приятни разговори, следобедно кафе, интересен филм. Място, на което много от хората предпочитат да четат книги, през уикенда или просто да поседят, наслаждавайки се […]
Виж още
основно почистване на апартамент

Основно почистване на апартамент

Какво се случва при основно почистване на апартамент? Ред е да се погрижите за дълбокото почистване на дома! Ами ако не разполагате с нужното време? Искате да обновите свежестта на апартамента си из основи, но не ви се прекарват дни в местене, бърсане и четкане?
Виж още
Почистване на сушилня за дрехи

Почистване на сушилня за дрехи и поддръжка

Почистване на сушилня за дрехи и нейната поддръжка. Сушилнята е електроуред, който става все по-популярен в домакинството. Това е така, защото сушилнята предлага удобството на бързото изсушаване на дрехите.
Виж още
Поддържане на чиста къща

5 съвета за поддържане на чиста къща

Няма нищо по-приятно от това да се приберете в края на работния ден в чиста къща – един чист и подреден домашен уют, в който да се отдадете на заслужена почивка. Рядко обаче съвременният човек има времето да се погрижи за чистотата у дома, тъй като много други ангажименти представляват приоритет за него.
Виж още
Няколко трика за чистене на апартамент

10 трика за чистене на апартамент

10 трика за чистене на апартамент – защото поддържането на дома в достатъчно добро състояние и визия касае едно много важно нещо. Това е чистотата. Скъпите мебели, телевизори, аудио системи и кухненски уреди са нищо, когато един дом не е достатъчно чист.
Виж още
Трик за почистване на стъкла

Лесен трик за спестяване на време при почистване на стъкла

Ще ви покажем лесен трик за спестяване на време при почистване на стъкла. Времето е основната мерна единица и цена, която плащаме, при всеки опит да почистим дома си качествено.
Виж още
Неща, които чистят професионалистите у дома

7 неща, които професионалистите чистят всеки ден у дома

Домът е място, което иска постоянна грижа и внимание, стане въпрос за чистота и хигиена. За да бъде и вашият дом достатъчно добре поддържан, без да се налага да се превръщате в маниаци на тази тема е нужно да следвате няколко основни стъпки за тази цел.
Виж още

Добре дошли в нашия Чист блог, където ще намерите много техники и умни решения за качествено почистване на вашия дом, офис или което и да е друго пространство. За нас почистването не е просто задължение, а мисия, с която искаме да помогнем да повече хора да поддържат дома си чист и да осигурят по-здравословна среда за своето семейство.

На почистването не трябва да се гледа като досадна задача, а като ежедневна практика, чието изпълнение ще промени начина, по който се чувствате у дома или на работното си място. В нашият блог ще намерите ценни съвети и трикове, които ще ви спестят време при чистенето на всякакви помещения.

Нашият екип има дългогодишен опит в предоставянето на услуги по почистване на офиси и къщи. Решихме да създадем този блог, за да споделим с вас най-добрите практики, които са ни помогнали през годините да постигнем безупречни резултати в предоставянето на услугите, които предлагаме.

Защо е от значение да си набавяте информация за начини за ефективно чистене с нашия Чист Блог

Добре знаем, че всеки човек се старае домът му да изглежда добре, да бъде старателно почистен, за да се създаде приятна и безопасна среда за живот на цялото семейство. Това важи и за офиса, където прекарваме голяма част от времето си.

При почистването на което и да е помещение и повърхност се изискват различни техники и методи, които да отговарят на спецификите на материала на повърхността или функциите на помещението. Благодарение на опитът, който имаме в сферата ние добре знаем как да подходим към всяка задача пред нас.

Разбирането на правилните методи за почистване и използването на подходящите продукти е от съществено значение за осъществяване на безупречни резултати. Много хора не знаят какви почистващи препарати да изберат.

Почистването на повърхности или мебели направени от определен материал може да изисква специални препарати. В статиите, които публикуваме в нашия блог, много често даваме предложения относно подходящи материали, които можете да използвате.

Разбира се, има много домашни методи и хитринки, които може да приложите при почистването на вашия дом или офис. В някои от текстовете споделяме известни и не толкова известни домашни техники, които да улеснят процеса по почистване.

Защо да се доверите на експертите на Borisov-Clean.com

Като фирма, която предлага професионални почистващи услуги няма как да не споменем защо е важно да се доверявате на специалисти в извършването на тази дейност. Експертите в областта на почистването разполагат със знания, опит и най-важното - прецизност, която е необходима за правилното почистване на различни повърхности и помещения.

Специалистите по почистването, които са част от екипа на Borisov-Clean.com се отличават със своя изключителен професионализъм и опит. От нашият екип може да очаквате:

  • Професионален спектър от знания и умения

Нашите експерти имат богат опит в предлагането на еднократни или абонаментни услуги за почистване на домове, офиси и индустриални обекти. Това са дължи на дългогодишното присъствие в тази сфера благодарение, на което успяхме да научим много неща и да съберем ценен опит.

  • Специализирани техники и оборудване

Ние използваме иновативни техники и специални оборудване, за да предоставим най-добрите резултати. Методите, които използваме при почистване са максимално щадящи, с което гарантираме запазване на целостта и външния вид на повърхностите, които се третират.

  • Индивидуален подход

Екипът ни създава персонализиран план за почистване, който да отговори на спецификите на помещението и изискванията на клиента. Ние се стараем винаги да предоставим най-добрата и качествена услуга, която да задоволи очакванията на клиента.

Улеснете почистването на дома си със съвети от нашия блог

Почистването на дома не трябва да е досадна задача, която правите през пръсти. В нашия блог ще намерите интересни статии, които да ви вдъхновят да вложите усилията си в поддържането на дома, с което да го направите по-приятен и приветлив.

Хитрините, които споделяме с вас имат за цел да улеснят процеса и значително да скъсят времето, което прекарвате в почистване. Следете редовно текстовете, които споделяме, за да се запознаете с интересни и лесни методи. Споделете с приятели, за да им помогнете и те да намерят по-приятен начин за почистването на дома и офиса.