Препоръки

Препоръки от нашите клиенти

"Тъкмо бях договорил наемането на ново работно помещения за моята IT фирма, който обаче се нуждаеше от сериозно почистване след ремонта на офиса, който направихме. Тогава се обадихме на "Борисов КЛИЙН" София и благодарение на техния професионализъм и коректно отношение, вече имахме идеалния IT офис. Наистина огромни похвали за Борисов и неговите момчета и с удоволствие бих използвал техните услуги отново.
Георги Тодоров
"Истински професионалисти! Не съжалявам, че се доверих на услугите на фирма за професионално почистване "Борисов Клийн" София и с най-голямо удоволствие ги препоръчвам, защото наистина го заслужават. С тяхната помощ и професионално отношение към моя проблем успях да разреша нередностите с мръсните петна на пода в банята, които така и не успях да премахна сама."
Илияна Димитрова
"В дома ми се беше натрупал прекалено много прах, към която аз съм алергична. Откакто обаче ползвам услугите за абонаментно почистване на домове, които Борисов Клийн и екипът предлагат, у дома е толкова чисто и приятно, че вече нямам никакви проблеми, нито с прахови алергии, нито с други здравословни проблеми. Горещо препоръчвам!"
Катерина Миланова
"Не мислех, че е възможно да се почистят упоритите петна, които бяха попили в дивана ми и бях на косъм от решението да го изхвърля на боклука. Точно в този момент обаче реших да се доверя на "Борисов КЛИЙН" и след като видях невероятните резултати, които тези момчета носят, се радвам, че не изхвърлих дивана."
Владимир Петров
"Наскоро бяхме взели решение да почистим до основи целия си апартамент, но заради сложния ни дневен график, не успяхме да си свършим адекватно работата. Затова взехме решение да потърсим професионална фирма и така намерихме услугите на Borisov-Clean.com, които подходиха с изключителен професионализъм и мога единствено да ги похваля за добре свършената работа."
Милчо Кръстев
"В банята на магазина ми се бяха образували неприятни петна и мърсотии около тоалетната и не знаех как може да се почистят. Именно тогава ми бяха препоръчани "Борисов КЛИЙН" и техния огромен набор от специалисти и услуги, заради което реших да им се доверя изцяло. За никакво време, банята отново светеше, от което останах изключително доволна и затова и аз препоръчвам техните услуги."
Румяна Гълъбова
"След нанасяне в новото ми жилище, започнах бавно да установявам нередности в кухнята. В последствие разбрах, че става въпрос за замаскирани петна под един шкаф. Затова реших да потърся професионална помощ от Борисов Клийн и опитните им специалисти, които подходиха изключително професионално и коректно към работата, от което останах приятно доволна."
Марина Костова
"Изпитахме сериозни трудности при измиването на фасадата, която се оказа твърде сложна за нашите възможности. Когато обаче се консултирахме с момчетата, работещи за Борисов и видяхме колко лесно и ефективно може да се почисти фасадата, останахме безкрайно доволни. Горещо ги препоръчвам, защото наистина могат да си вършат работата."
Цветелина Добрева
"Изключително съм доволен от услугите на Борисов Клийн София! Откакто наехме техния екип за почистване на офиса, работното ни пространство винаги е блестящо чисто и приятно. Те са професионални, бързи и точни. Нещо което преди ни липсваше. Препоръчвам горещо Борисов Клийн на всички, които искат безупречна чистота и спокойствие в офиса си. Благодаря ви за вашата отдаденост момчета и момичета!"
Тодор Владов
"Тъкмо се връщахме от дълга почивка в чужбина и когато се прибрахме, започнахме да забелязваме, че в кухнята ни са се образували неприятни и засъхнали петна. В началото се бяхме отчаяли, но след като потърсихме консултация от Борисов и неговия екип, и след извършен оглед и в последствие свършена работа, мога да кажа, че бяхме изключително очаровани от свършената работа по почистване на нашата кухня."
Евгения Пехливанова
"Твърде дълго изпитвах проблеми с фасадата на дома ми, която беше започнала да се разлага и се чудех дълго време дали да почистя фасадата или да я сменя изцяло. Тогава обаче попаднах на специалистите от "Борисов КЛИЙН", които отвърнаха на моя проблем с изключителен професионализъм и за почти отрицателно време отстраниха проблема. Дълбоко ги препоръчвам и бих използвал техните услуги отново."
Чавдар Стоименов
"След като дълго време живях на квартира, реших да се върна в празния семеeн апартамент, който обаче беше натрупал доста мърсотия и прах за толкова години. Именно затова реших да се доверя на Борисов Клийн и екипа им, които си свършиха отлично работата и благодарение на тях вече живея в един прекрасно почистен апартамент. Със сигурност ако се наложи бих използвала техните услуги пак."
Анелия Камбурова
4.4/5 - (91 votes)