Пране на мека мебел

пране на мека мебелПране на мека мебел

Какво е уютният дом без меката мебел? Няма по-добро усещане от това да се сгушите в мекия фотьойл след дългия натоварен ден, да забравите за тревогите и да разпуснете.

Хората рядко се замислят за пране на мека мебел, докато не стане крайно наложително.

Повърхностната поддръжка обаче може да ви заблуждава, че мебелите ви са чисти, докато в тях се натрупват огромни количества бактерии и замърсявания.

Тези мебели се използват ежедневно, поради което под порестата или влакнестата им повърхност непрекъснато се събират прах, мръсотии и микроорганизми.

Макар и да не ги забелязвате с невъоръжено око, те влияят на вашето здраве.

Не е лесно сами да изперете своята мека мебел, дори може да се каже, че е невъзможно. Ето защо ние от Borisov-Clean.com можем да направим това за вас бързо и ефикасно.

След нашето професионално пране на мека мебел, дивана и фотьойлите ще светнат като нови и ще се радвате на една по-здравословна домашна среда.

Цени за пране на мека мебел в София

Цените са ориентировъчни, в зависимост от степента на замърсяване!

Пране на мека мебел Цена
Пране на двоен диван 25 лв.
Пране на троен диван 30 лв.
Пране на диван с 4 места за сядане 35 лв.
Пране на диван с повече от 4 седящи места 8 лв. на седящо място
Пране на фотьойл 18 лв./бр,
Пране на табуретка 10 лв./бр,
Пране на трарезен стол 6 лв./бр,
Пране на декоративна възглавница 5 лв./бр,
Пране на офис стол 15 лв./бр,
Пране на единичен матрак (еднолицево) 15 лв.
Пране на двоен матрак (еднолицево) 25 лв.

– При липсата на осигурено парко място се заплащат 2лв. на час.

– При липсата на асансьор се заплащат по 1лв. на етаж.

– За адреси извън околовръстното на гр. София се заплащат 0,40лв. на км.

Какво включва професионалното пране на мека мебел, дамаски и матраци

Професионалните услуги, предлагани от нашия екип, целят да почистят в дълбочина тъканта на меката мебел във вашия дом, затова покриваме всеки аспект от нейната хигиена. Нашите услуги включват:
обезпрашаване и премахване на косми и едри частици от тапицерията;
изпиране с мощен екстрактор и препарат, според вида и степента на замърсяване;
третиране срещу акари;
ароматизиране (по желание на клиента).

Крайният резултат на пълният пакет услуги ще бъде една по-здравословна домашна среда, както и освежен и подобрен външен вид на повърхностите. При изпълнението на всеки етап от услугата подбираме най-подходящите методи според материала на тапицерията, както и вида на замърсяванията.

При обезпрашаването използваме технологии, които помагат да се премахнат и най-упоритите частици, които са се впили в дълбочина в тъканта на материята. Препаратите, с които разполагаме, могат да почистят напълно дори онези замърсявания, които не се виждат с просто око.

След обезпрашаването извършваме и машинно пране на диваните, матраците или дамаските, посредством технология, която гарантира бързото им изсъхване. Тя включва инжектирането на специализиран препарат, който унищожава микроорганизмите и неутрализира вредните миризми. След това влагата и препарата се извличат чрез екстрактор, благодарение на което тапицерията остава почти суха.

Чрез екстракторно пране на мека мебел вие си гарантирате една среда, чиста от вредни микроорганизми. Освен това по този начин се възстановяват и естетическите качества на дивана, фотьойлите или дамаските.

В случай, че искате да се уверите, че домашната среда е напълно здравословна, можете да се възползвате и за услугата ни за професионално почистване на мокети и килими.

Защо да изберете професионално пране на мека мебел

Услугите на Борисов Клийн ще помогнат да се възвърне безупречния вид на вашите мебели, при това дълготрайно.

Професионалните препарати и технологиите, които прилагамe, почистват меката мебел в дълбочина и могат да премахнат и най-упоритите петна.

Машинното почистване е единственият ефективен метод който може да изпере качествено вашите дивани, фотьоли и столове, премахвайки и натрупаните микроорганизми.

Бактериите, акарите и праховите частици могат да причинят алергии и възпаления, както и раздразнения на кожата. Колкото и чист да бъде домът ви, когато виреят бактерии във вътрешността на меките мебели, те се размножават, което прави домашната среда по-малко здравословна.

Машинното почистване премахва микроорганизмите не само от повърхността на дивана, но и изцяло в неговата вътрешност. Един от най-важните аспекти при почистване на дома ни е редовното пране на матрака, тъй като от него до голяма степен зависят качеството на въздуха и здравословния сън.

Препаратите, които използваме за почистването на меката мебел, защитават повърхността и от увреждане и замърсявания и забавят стареенето на материала.

Ако тапицерията на мебелите ви е започнала да изглежда вехто и занемарено, това не е причина да я заменяте с нова. Ние можем да възстановим първоначалния и блясък и свежест и да възвърнем уюта във вашия дом.

Borisov-Clean.com – съвършенството е възможно

За нас няма невъзможни неща. Вярваме в идеала, че с правилните умения и средства можем да постигнем съвършени резултати.

Нашата мисия е да осигурим максимален комфорт на своите потребители. Стремим се да отговорим и на най-високите изисквания и да удовлетворим всички ваши нужди.

Ние правим проучванията и осигуряваме технологиите, които ви позволяват да се насладите на свободното си време, докато ние караме домът ви да заблести от чистота.

Доверете се на Borisov-Clean.com и сами ще откриете невероятните ползи.

Често задавани въпроси

Какви препарати могат да се използват за почистване на тапицерия?
На пазара има много препарати, които са подходящи за премахването на петна от мека мебел. Изборът на правилен препарат трябва да бъде направен според вида на замърсяването и тапицерията.
Може да използвате универсални почистващи разтвори, които са предназначени за повърхностно почистване на мека мебел. Характерното при тях е, че трябва да бъдат разтворени във вода преди да се нанесат върху тапицерията.
Специализирани продукти за тъкани или за вид петно са другия тип препарати. Те са създадени за да се справят с отстраняването на определен вид петна или третирането на специални тапицерии.
Как да премахна специфични видове петна?
Този въпрос е много важен за всеки, който търси как правилно да изпере меката мебел в дома си, за да отстрани специфично замърсяване. Нека разгледаме няколко начина:
• Мазни петна
Първо попийте мазното петно с чиста хартия или кърпа. След това намокрете кърпата с изопропилов алкохол и поставете върху петното с потупващи движения. Последната стъпка е да поставите сода бикарбонат върху мазното място.
• Петна от кафе
Намокрете чиста кърпа със студена вода и внимателно попийте разлятото кафе. След това нанесете предварително подготвен разтвор от бял оцет и вода смесени в съотношение 1:1. Забършете с чиста влажна кърпа и подушете.
Колко често трябва да почиствам меката мебел?
Отговорът на този въпрос зависи от няколко фактора включително типа на тъканта, нивото на употреба, наличието на домашни любимци или деца. Все пак можем да ви насочим да следите няколко основни неща, които да ви покажат, че е време да изперете меката мебел в дома си.
Ако меката мебел се използва интензивно, например в жилища с деца или домашни любимци, ще бъде добра идея да я почиствате по-често. В такива случаи е подходящо почистването веднъж на месец.
Може да определите честота на почистване и според типа на тъканите на тапицерията. Някои типове тъкани са по-устойчиви на замърсяване и износване, докато други са по-чувствителни.


ПРАНЕ НА МЕКА МЕБЕЛ ОТ BORISOV-CLEAN.COM

Осигурете безупречна чистота на меките мебели във вашия дом с помощта на Борисов Клийн – ваш коректен, надежден и лоялен партньор за пране на мека мебел. Нашия екип използва професионални техники и средства за постигане на върховно качество при изчистване на меката мебел. Можете да разчитате на грижа за детайлите и прецизността при изпълнението на задачата, да направим дома ви още по-приятен и комфортен, без значение от степента на замърсяване.

4.6/5 - (84 votes)