Почистване на фасади

почистване на фасадиПочистване на фасади

Фасадата на една сграда представя пред света професионализма на служителите и на дейността, която се извършва в нея. Тя е първото нещо, което хората забелязват, преди да пристъпят в помещението.

Безупречният външен вид на фасадата е важен, особено ако става дума за фирмена сграда, тъй като дори несъзнателно всеки човек съди по нея за вашия бизнес.

Поддръжката на външните стени на сградата обаче не е никак лесна, тъй като там се натрупват упорити замърсявания от околната среда, а големите височини затрудняват чистенето.

В случай, че се нуждаете от висококачествено професионално почистване на фасади, можете да се доверите на опитния екип на Borisov-Clean.com.

Какво да очаквате от професионалното почистване на фасади

Фасадите биват различни по вид и всяка една от тях се нуждае от индивидуален подход на чистене, както спрямо вида на повърхността, така и според вида и степента на замърсяването.

Екипът на Борисов Клийн извършва щателен оглед и съобразява методите и препаратите си според различните обстоятелства при всяка една сграда.

Предлагаме както ръчно почистване на каменни и стъклени фасади с помощта на специализирани препарати, така и машинно почистване чрез водоструйка или пароструйка. Оборудването ни бързо и ефективно премахва упорити наслоявания от всякакъв вид.

Каменните облицовки полираме и импрегнираме, за да им предадем по-бляскав външен вид и да повишим устойчивостта им на замърсявания и наранявания.

Препаратите, които използваме, могат да разтворят и най-упоритите наслоявания, без да навредят на повърхността на облицовката.

В случай, че предстои ремонтна дейност, нашият екип може да отстрани стари слоеве мазилка и боя и да подготви фасадата за ефективното нанасяне на строителни смеси. Предлагаме и висококачествено почистване на фасади от графити с безупречен резултат.

Каква е цената на почистването на фасади

Крайната цена на услугата зависи от много фактори. На първо място това е площта, но не по-малко важен е и видът на повърхността, която ще бъде почистена.

След като определим степента и вида на замърсяванията, ние изчисляваме крайната цена, като се съобразяваме с всички изисквания и предпочитания на нашите потребители.

Borisov-Clean.com – професионализъм и висококачествено обслужване

През годините сме се сблъсквали с най-различни предизвикателства във всяка една област от професионалното почистване. Опитът ни е научил как да се справяме ефективно във всяка една ситуация.

В днешно време можем да обещаем на своите потребители винаги безупречни резултати и нито капка разочарование.

Работим с професионална техника и препарати от най-висок клас, отговарящи на най-високите стандарти за качество.

Служителите ни подхождат винаги любезно и професионално спрямо изискванията и потребностите на всеки индивидуален потребител.

В случай, че очаквате коректност и безупречно спазване на вашите изисквания, можете да поверите чистотата на Borisov-Clean.com.

ПОЧИСТВАНЕ НА ФАСАДИ ОТ BORISOV-CLEAN.COM

Професионалното ни почистване на фасади – каменни и стъклени, включва премахване на прах, мръсотия и други замърсявания, които се натрупват по време на ежедневието. Специализираните ни техники и средства гарантират безопасно и ефективно почистване, без да доведат до увреждане на повърхностите на фасадата. Ние сме наясно с важността от поддържането на чиста и привлекателна визия на вашата фасада, затова се грижим за всеки детайл, за да се уверим, че резултатът ще надмине вашите очаквания. Доверете се на Борисов Клийн, за да засияят вашите каменни и стъклени фасади.

4.7/5 - (82 votes)