Почистване на фасади

почистване на фасади
Професионално почистване на фасади на сгради с наша помощ – за безупречни резултати! Фасадата на една сграда представя пред света професионализма на служителите и на дейността, която се извършва в нея. Тя е първото нещо, което хората забелязват, преди да пристъпят в помещението.

Безупречният външен вид на фасадата е важен, особено ако става дума за фирмена сграда, тъй като дори несъзнателно всеки човек съди по нея за вашия бизнес.

Поддръжката на външните стени на сградата обаче не е никак лесна, тъй като там се натрупват упорити замърсявания от околната среда, а големите височини затрудняват чистенето.

В случай, че се нуждаете от висококачествено професионално почистване на фасади, можете да се доверите на опитния екип на Borisov-Clean.com.

Какво да очаквате от професионалното почистване на фасади

Фасадите биват различни по вид и всяка една от тях се нуждае от индивидуален подход на чистене, както спрямо вида на повърхността, така и според вида и степента на замърсяването.

Екипът на Борисов Клийн извършва щателен оглед и съобразява методите и препаратите си според различните обстоятелства при всяка една сграда.

Предлагаме както ръчно почистване на каменни и стъклени фасади с помощта на специализирани препарати, така и машинно почистване чрез водоструйка или пароструйка. Оборудването ни бързо и ефективно премахва упорити наслоявания от всякакъв вид.

Каменните облицовки полираме и импрегнираме, за да им предадем по-бляскав външен вид и да повишим устойчивостта им на замърсявания и наранявания.

Препаратите, които използваме, могат да разтворят и най-упоритите наслоявания, без да навредят на повърхността на облицовката.

В случай, че предстои ремонтна дейност, нашият екип може да отстрани стари слоеве мазилка и боя и да подготви фасадата за ефективното нанасяне на строителни смеси. Предлагаме и висококачествено почистване на фасади от графити с безупречен резултат.

Каква е цената на почистването на фасади

Крайната цена на услугата зависи от много фактори. На първо място това е площта, но не по-малко важен е и видът на повърхността, която ще бъде почистена.

След като определим степента и вида на замърсяванията, ние изчисляваме крайната цена, като се съобразяваме с всички изисквания и предпочитания на нашите потребители.

Borisov-Clean.com – професионализъм и висококачествено обслужване

През годините сме се сблъсквали с най-различни предизвикателства във всяка една област от професионалното почистване. Опитът ни е научил как да се справяме ефективно във всяка една ситуация за чист дом и перфектно почистен офис.

В днешно време можем да обещаем на своите потребители винаги безупречни резултати и нито капка разочарование.

Работим с професионална техника и препарати от най-висок клас, отговарящи на най-високите стандарти за качество.

Служителите ни подхождат винаги любезно и професионално спрямо изискванията и потребностите на всеки индивидуален потребител.

В случай, че очаквате коректност и безупречно спазване на вашите изисквания, можете да поверите чистотата на почистваща фирма Borisov-Clean.com.

Често задавани въпроси

Подходяща ли е пароструйката за почистване на фасади?
Високотемпературната пара може да помогне за качественото премахване на прах, дълбоко внедрена мръсотия, мухъл и дори някои видове бои и графити. Пароструйката може да бъде полезен помощник за почистване на повърхности, чувствителни към водата, тъй като реално парата използва по-малко вода, в сравнение с традиционното миене под налягане с водоструйка.
Необходимо е обаче да действате с внимание. Неправилното използване на налягането на парата може да причини повреда на деликатни повърхности и по-стари фасади. Регулирайте акуратно настойките за налягане и температура, въз основа на материала и петната, които обработвате.
С какво мога да почистя графитите от фасадата?
За ефективно премахване на графити от фасада използвайте специален препарат за разграждане на бои и мастило или нежен биоразградим почистващ препарат. Избягвайте абразивните препарати, които може да надраскат повърхността на различните материали по фасадата и твърде агресивните химикали, заплашващи с увреждане цвета на по-специфични повърхности.
Може да потърсите екологичен вариант с цитрусови екстракти или ензими. Използвайте мека четка и водоструйка при ниска степен на налягането, като търкате внимателно. Винаги приоритизирайте запазването на целостта на фасадата и тествайте предварително на малък участък.
Как се чисти фасада с водоструйка?
За постигане на оптимален резултат без увреждане на повърхността е необходимо да прецените дали повърхностите на фасадата позволяват обработка с водна струя под високо налягане и да нагласите настройките на водоструйката. Започнете с ниско налягане за премахване на по-леките замърсявания. След това нанесете подходящ препарат, за което може да използвате системата за впръскване на сапун на водоструйката.
Оставате препарата да престои известно време, за да разгради мръсотията. Превключете на по-високо налягане и използвайте ветрилообразна дюза. Мокрете започвайки отгоре и в посока надолу. Поддържайте постоянно разстояние на водоструйката от фасадата. Изплакнете обилно само с вода. Почистване на фасада с водоструйка не се препоръчва за стъклени фасади, а при естественият камък трябва да се работи с внимателно подбрана дюза и налягане.


ПОЧИСТВАНЕ НА ФАСАДИ ОТ BORISOV-CLEAN.COM

Професионалното ни почистване на фасади – каменни и стъклени, включва премахване на прах, мръсотия и други замърсявания, които се натрупват по време на ежедневието. Специализираните ни техники и средства гарантират безопасно и ефективно почистване, без да доведат до увреждане на повърхностите на фасадата. Ние сме наясно с важността от поддържането на чиста и привлекателна визия на вашата фасада, затова се грижим за всеки детайл, за да се уверим, че резултатът ще надмине вашите очаквания. Доверете се на Борисов Клийн, за да засияят вашите каменни и стъклени фасади.

4.7/5 - (82 votes)