Почистване на фасади

Почистване на фасади

Фасадата на една сграда представя пред света професионализма на служителите и на дейността, която се извършва в нея. Тя е първото нещо, което хората забелязват, преди да пристъпят в помещението.

Безупречният външен вид на фасадата е важен, особено ако става дума за фирмена сграда, тъй като дори несъзнателно всеки човек съди по нея за вашия бизнес.

Поддръжката на външните стени на сградата обаче не е никак лесна, тъй като там се натрупват упорити замърсявания от околната среда, а големите височини затрудняват чистенето.

В случай, че се нуждаете от висококачествено професионално почистване на фасади, можете да се доверите на опитния екип на Borisov-Clean.com.

почистване на фасади

Какво да очаквате от професионалното почистване на фасади

Фасадите биват различни по вид и всяка една от тях се нуждае от индивидуален подход на чистене, както спрямо вида на повърхността, така и според вида и степента на замърсяването.

Екипът на Борисов Клийн извършва щателен оглед и съобразява методите и препаратите си според различните обстоятелства при всяка една сграда.

Предлагаме както ръчно почистване на каменни и стъклени фасади с помощта на специализирани препарати, така и машинно почистване чрез водоструйка или пароструйка. Оборудването ни бързо и ефективно премахва упорити наслоявания от всякакъв вид.

Каменните облицовки полираме и импрегнираме, за да им предадем по-бляскав външен вид и да повишим устойчивостта им на замърсявания и наранявания.

Препаратите, които използваме, могат да разтворят и най-упоритите наслоявания, без да навредят на повърхността на облицовката.

В случай, че предстои ремонтна дейност, нашият екип може да отстрани стари слоеве мазилка и боя и да подготви фасадата за ефективното нанасяне на строителни смеси. Предлагаме и висококачествено почистване на фасади от графити с безупречен резултат.

Каква е цената на почистването на фасади

Крайната цена на услугата зависи от много фактори. На първо място това е площта, но не по-малко важен е и видът на повърхността, която ще бъде почистена.

След като определим степента и вида на замърсяванията, ние изчисляваме крайната цена, като се съобразяваме с всички изисквания и предпочитания на нашите потребители.

Borisov-Clean.com – професионализъм и висококачествено обслужване

През годините сме се сблъсквали с най-различни предизвикателства във всяка една област от професионалното почистване. Опитът ни е научил как да се справяме ефективно във всяка една ситуация.

В днешно време можем да обещаем на своите потребители винаги безупречни резултати и нито капка разочарование.

Работим с професионална техника и препарати от най-висок клас, отговарящи на най-високите стандарти за качество.

Служителите ни подхождат винаги любезно и професионално спрямо изискванията и потребностите на всеки индивидуален потребител.

В случай, че очаквате коректност и безупречно спазване на вашите изисквания, можете да поверите чистотата на Borisov-Clean.com.

Почистване на фасади от Borisov-Clean.com

Погрижете се за чистотата на фасадата на вашия дом с коректен, надежден и лоялен партньор, на който винаги можете да разчитате, че ще се справи отлично.

4.7/5 - (82 votes)